Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nabijeni-mobilu-1.jpg

Hogyan töltsünk helyesen?

A telefont vagy a laptopot helyesn tölteni igazán kemény dió. Biztosan van otthon jó pár olyan töltőd, ami a "legjobb" minden eszközhöz. De nagy kárt tehetsz, ha nem a megfelelő adapterrel töltöd az adott készüléket. Segítünk eligazodni a különböző töltők között. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/951_small.jpg

Megnyitottuk első budapesti bemutatótermünket

- Megnyitottuk első magyarországi bemutatótermünket, ahol találsz többek között youtube studiót, kipróbálható játékkonzolokat, illetve több mint 9 000 raktáron lévő terméket azonnal haza is vihetsz. Ingyenes parkolási lehetőséggel ingyen Wi-Fi-vel, plusz hétvégi nyitvatartással várunk minden kedves érdeklődőt.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peak-design-sling-5l.jpg

A Peak Design Everyday Sling 5L egy stílusos táska fényképezőgépek és drónok számára

A kamera táskák praktikusak és vonzó kinézetűek is lehetnek! Olvasd el tesztünket, amelynek során napi használatban teszteltük a Peak Desing Everyday Sling 5l-t. Összefoglaljuk, mit érdemes tudni a fotóstáskáról. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tefal-termonadoby.jpg

Meleg ital mindig és mindenütt. Melyik termoszt érdemes választani?

Az folyadékbevitelre minden körülmények között oda kell figyelni. Függetlenül attól, hogy hideg vagy meleg van, a szervezetnek sok folyadékra van szüksége. A termosz minden esetben nagyszerű segítség lesz. Télen forró teát és kávét tarthatsz benne az illat és aroma megőrzése mellett. Nyáron pedig a víz és a gyümölcslevek frissítenek fel. Bemutatjuk,  melyik Tefal termosz a legalkalmasabb számodra. Hagyd magad inspirálni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s9-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy S9 (ELŐZETES)

A Samsung Galaxy S9 kétségtelenül a 2018-as csúcsmodellek egyike lesz. De ez nem lesz könnyű, erős a verseny az iPhone X-szel. Mivel fog meglepni a Samsung? Még kisebb kerettel, vagy arcfelismeréssel, amely könnyen becsapható egy fényképpel vagy egyébbel? Összeállítottuk mindazt, amit az S9-ről tudunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/qualcomm-quick-charge-nahled.jpg

Töltsd fel okostelefonodat még gyorsabban a Quick Charge 4+-szal

A Qualcomm nem rég robbant be a Quick Charge 4+ technológiával, amely az okostelefonokat és a tableteket egy újabb fokra emeli. Miben nyilvánul meg az újítás? Tippelj, mennyi időt vesz igénybe ezután okostelefonod 50 %-ra való feltöltése? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-telefon-nahled.jpg

Hogy ismered fel, hogy öregszik a telefonod?

Rossz minőségű fotók, az akksi már semmit nem bír, az alkalmazások nem működnek. A jelekből, amelyek arra mutatnak, hogy telefonod lassan kiszolgálja magát még sokkal több is lehet. Eljött az idő, hogy új telefon után nézz? Megtudod cikkünkből! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trezor-t-hw-penezenka_1.jpg

Trezor T - Hardver pénztárca kriptovalutának

A legsikeresebb bitcoin pénztárca második generációja elérhető! A TREZOR T hardver pénztárca még jobb biztonságot nyújt ? modern design ? erősebb mag  ? és egy intuitív alkalmazás az összes kriptovaluta kezeléséhez! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dolby-atmos-co-to-je-nahled.jpg

Dolby Atmos - A jövő hangzása, immár nemcsak a mozikban

A Dolby Atmos egy olyan fejlett hangtechnika, amely kifinomult algoritmusok segítségével pontosan reprodukálja a térhatású hanghatásokat. Filmnézés közben a néző úgy fogja érezni, mintha tényleg benne lenne. A Dolby Atmos használatával minden részlet tökéletesen összeáll, ami a térhatás illúzióját eredményezi. Ebben a cikkben részletesen megnézzük, hogyan működik a Dolby Atmos, és mi szükséges a tökéletes hangzáshoz a nappaliban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monster-sluchatka.jpg

Monster fejhallgató és kábel - a legjobbak legjobbja

Ha azt tervezi, hogy sportos vagy elegáns minőségi fejhallgatót vásárolna vagy minőségi felszereltséget keres, akkor figyelmébe ajánljuk a Monster termékcsalád termékeit. Ez az a gyártó, aki létrehozta a Beats márkát. A Monster HDMI kábelek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és tökéletesek az Ultra HD 4K képátvitelhez.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/671211388.jpg

Milyen elektromos főzőedényt vegyek?

Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/olympus-pen-e-pl8-recenze-test.jpg

Olympus PEN E-PL8 (TESZT)

Az Olympus PEN E-PL8 tükörreflex nélküli fényképezőgép egy jó, pici, egyúttal stílusos készülék, amely fényképészek széles skáláját szólítja meg - a főképp design-t kereső fiatal lányoktól a tapasztalt fotósokig, akiket elsősorban a képminőség és a funkcionalitás érdekel. Cikkünkben ráfókuszálunk a kialakításra, a vezérlésre, az ergonómiára és természetesen a képminőségre, ugyanúgy mint az aktuális ár-minőség arányra.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8k_2.jpg

8K felbontás: Mit hoz a TV-nézőknek és a PC-játékosoknak?

Az első 8K televízió már megvásárolható. Ezúttal bemutatjuk, hogy mit jelent a 8K felbontás, hogyan néz ki és hogyan alakul a tartalom mind a 8K TV, mind a 8K PC monitorok számára. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/buda.jpg

Megnyitottuk első budapesti átvevőpontunkat

Megnyitottuk első magyarországi átvevőpontunkat Budapesten a Bajcsy-Zsilinszky úton. Technikai tanácsadással, ingyenes Wifivel, továbbá akadálymentes bejárattal várunk minden kedves érdeklődőt. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/panasonic-lumix-g9-2.jpg

Panasonic Lumix G9 (TESZT)

A Panasonic teljesen új készüléke, a Lumix G9 képes akár 80Mpx képeket is rögzíteni, akár 60 képkocka / másodperc folyamatos felvételkészítést, két memóriakártya-foglalatot és még sok mást. Helyenként elég nehéz körülmények között teszteltük. Hogyan működött és kinek lehet ideális választás? Tesztünkből megtudhatod! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/garmin-vivoactive-3-nahled.jpg

Multifunkcionális Garmin vívoactive 3 sport karóra

A Garmin sok éves tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a sport karórák piacán. A vívoactive 3 sport karóra ár/érték arányával kiemelkedik a versenytársak közül. Kíváncsi vagy mikor jelenik meg a piacon, mennyibe fog kerülni és miben különbözik a régebbi Garmin karóráktól? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ryzen-mobile-nahled.jpg

AMD Ryzen Mobile (Raven Ridge), nagy teljesítményű CPU laptopok számára

Az AMD vállalat végre bemutatta megoldását a mobil platform tekintetében. Az új AMD Ryzen 7 2700U és a Ryzen 5 2500U négy Zen architektúrájú maggal rendelkezik, amely 8 szál feldolgozására képes. Nem hiányozhat a nagy teljesítményű integrált Radeon Vega grafika sem. Vajon megjelennek az AMD Ryzen Mobile processzorok még karácsony előtt? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kava-prodluzuje-zivot-nahled.jpg

A kávéfogyasztás egészségünkre gyakorolt jótékony hatása. Mi a titka?

A kávé az egyik legnépszerűbb ital a világon. Naponta mintegy 2.25 milliárd csésze kávét fogasztunk. De a kávé nem csak abban tud segíteni, hogy éberek maradjunk. Számos egészségre gyakorolt pozitív hatása van, így különféle betegségeket is megelőzhetünk fogyasztása révén. A legfrissebb kutatások kimutatták, hogy akár a korai halálozás esélyét is segít csökkenteni. Milyen előnyei vannak a kávéfogyasztásnak és milyen betegségek kialakulásának esélyét csökkenti?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-grafickou-kartu.jpg

Milyen videokártyát vegyek

A videokártya kiválasztása a számítógéphez nem egyszerű dolog. Hogyan válasszunk jó teljesítményű GPU-t? Milyen forrást vagy processzort válasszunk? Mit értsünk azon fogalmak alatt mint hangkibocsátás (zajosság), hűtés vagy a kártya fogyasztása? Pont ezekre és még sok más kérdésre találsz itt választ. (Nem csak) a gamer videokártyák árait nézve világos, hogy nem kifizetődő a döntést elhibázni!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bitcoin-tezba-cena.jpg

Hogyan bányásszunk kriptovalutát? (Használati útmutató)

Mellékes, hogy mit olvastál, hallotál, az aranyláz folytatódik. A folyamatosan emelkedő árfolyamok azt mutatják, hogy igenis van jövő a kriptovalutákban. Ebben a cikkben végigvezetünk a kezdetek rögösnek gondolt útján. Vágj bele gyorsan, olcsón, fájdalommentesen!

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ