Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mnoho-druhu-kavy_1.jpg

Október 1: Nemzetközi Kávé Nap

Még nem hallottál a Nemzetközi Kávé Napról? Ünnepeld meg velünk! Kedvenc italunkat október 1-én ünnepeljük, de sokan egész héten ünnepelnek október 7-ig, workshopok és prezentációk keretében. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-domaci-kino_3.jpg

hogyan válasszunk házimozit

házimozit szeretnél, de nem tudsz választani? Olvasd el a cikkünket, hogy megtudd, hogy milyen nagyságú TV-re lesz szükséged. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-iphone-8.jpg

iPhone 8 és iPhone 8 Plus (ÉRTÉKELÉS)

Az Apple nemcsak az iPhone X-et, hanem az iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeket is bemutatta. Üveg konstrukcióval, vezeték nélküli töltéssel és jobb teljesítménnyel rendelkeznek. Mennyibe fognak kerülni és mikortól lesznek kaphatók?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ios-11-nahled.jpg

Megjelent a forradalmian új iOS 11

Az iOS 11 operációs rendszer szeptember 19-én jelenik meg, mint ingyenes rendszerfrissítés. Az Apple sok változtatást hozott, és nagyon jól tudjuk, hogy a tesztverziók közül ez gyakran jelentős javulás. Milyen frissítéseket jelentenek az iPhone X és az iPhone 8 készülékhez? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/Tesla02_1_8.jpg

Tesla Model S 75D (MINDEN, AMIT EDDIG TUDUNK)

A Tesla Model S 75D egy ötajtós limuzin, amely egy kerekeken guruló iPhone-hoz hasonlít. Ez az autó nem egy jövőbeli terv, ez egy teljesen valós jármű, amelyet részletről-részletre dolgoztak ki a legmodernebb technikával. Most bemutatjuk a legérdekesebb funkciókat, mivel a megvásárlása hamarosan nagyon egyszerűvé válik.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/olympus-em10-mark-III-1.jpg

Olympus EM10 Mark III (BEMUTATÓ)

Az Olympus EM10 Mark III a legújabb növendéke a retró stílusú fényképezőgépeknek, amelyben a legmodernebb technológiák rejtőznek, mint a Wi-Fi és még sok más. Nézzük meg, mi mindent tudunk eddig az Olympus OM-D E-M10 Mark III fényképezőgépről.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/500455404.jpg

Milyen robotgépet vegyek?

A konyhai robotgépek kiváló eszközök a tésztakészítéshez, a szeleteléshez és egyéb kulináris tevékenységekhez. Főzés és sütés közben sok időt és energiát takaríthatsz velük meg. Hogyan válaszd ki a tökéletes robotgépet? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-procesor-nahled.jpg

Mi az a processzor?

A processzor a személyi számítógépek, valamint más eszközök, például mobiltelefonok fő vezérlőközpontja. Az Intel és az AMD a személyi számítógép processzorainak legnagyobb gyártói. A processzorok bináris adatokkal dolgoznak. Mit is jelent ez? Megtanulhatod cikkünkből.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sphero-bb8-nahled.jpg

Megérkeztek az új Star Wars intelligens droidok!

A Sphero a Disney-vel együttműködve megalkotta a legendás droidok mását a Star Wars sorozatból. Az intelligens robotok okostelefonra és tabletre telepíthető alkalmazással irányíthatók. Ebben az esetben nemcsak klasszikus játékokról van szó, hanem igazi társakról saját személyiséggel. Mi mindenre képesek ezek az apró robotok?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/usb-c-konektor.PNG

Az USB-C csatlakozóról világosan és érthetően

A technikai innovációk lassan kerülnek át a mindennapi életbe, és az USB-C sajnos ennek egyik bizonyítéka. Cikkünkből tudomást szerezhetsz a kétoldalas csatlakozó számos előnyéről. Először is, a modern USB 3.1 Gen2 adatátviteli szabvány univerzális felhasználhatóságáról lesz szó. Valóban sokkal jobb, mint a hagyományos USB? És van esélye egységesíteni az egész piacot? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dedikovana-graficka-karta.jpg

Mi az a dedikált videókártya | Előnyök | Összehasonlítás

A dedikált grafikus kártya egyértelmű jele annak, hogy egy ilyen számítógép vagy laptop nagyon jó grafikus teljesítményt nyújt. Mik a fő különbségek az integrált grafikához képest? És hogyan lehet valójában meghatározni, hogy milyen típusú videókártya van a számítógépben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/detske-pracovni-misto.jpg

Hogyan válasszunk gyerek íróasztalt

A nyár után jön a tanév, ami a gyermekek napi kötelességeinek új adagját jelenti. Ezért fontos, hogy szobájukat olyan bútorokkal szereljük fel, amelyek kényelmes tanulóhelyük lesz. Olvasd el, hogyan kell megfelelően kiválasztani egy kiváló minőségű íróasztalt, amely hosszú távon megfelel a gyermekek számára. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Gigabyte-AB350N-Gaming-WiFi-nahled.jpg

Gigabyte AB350N-Gaming WiFi (ÉRTÉKELÉS és TESZTEK)

Mini-ITX tábla az AMD Ryzen számára? Nagyon nehéz megtalálni. Szerencsére a Gigabyte AB350N-Gaming WiFi új modellje itt van. Mi több, 3600 MHz-es memóriával, ez az alaplap 14-13-13-34-1T időzítésen működik, ami az AMD Ryzen számára ideális. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/quik-nahled.jpg

Hozz létre profi videókat egyetlen kattintással a GoPro QuickStories segítségével

A GoPro Quik alkalmazást a akciófelvételek rajongóinak hozták létre. A GoPro HERO5 kamerákkal felvett felvételekből automatikusan egy videó készül, amelybe effekteket, hangot vagy adatokat adhatsz hozzá a kamerából. Majd az eredményt egyszerűen megosztod egy szociális hálón, így eldicsekedve az élményeiddel.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mnoho-druhu-kavy.jpg

Kávé trendek: BIO, fitness, zöld és egyebek

Az emberek a kávé felfedezése óta élvezik ezt a finom, aromás italt. Ízletes, energiát ad, és több millió ember számára fontos reggeli rituálé lett. Kóstoltad már a fitness, a zöld, a cibet vagy a BIO kávét? Cikkünkből áttekintést és tanácsot kaphatsz arról, hogy milyen típusú kávét érdemes megkóstolni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DJI-Spark-obrazek.jpg

DJI Spark - részletes teszt

A DJI Spark áttörő újdonság a drónok között. Kicsi, könnyű, kézmozdulatokra reagál, és rendkívül kifinomult alkalmazással rendelkezik. Tesztünk mellett nézd meg a minta képeket és videókat is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GoPro-karma-nahled.jpg

GoPro Karma: drón GoPro HERO6 kamerával

A már-már forradalmi GoPro Karma drón a kvadrokopterek kategóriájának új üdvöskéje. A hozzáerősített kamerával megragadó videókat képes készíteni, miközben belefér egy kisebb hátizsákba is. 15 m/s-os sebességgel repül és 3 km-ről is irányítható. Alkalmas kezdők számára is, de bizonyosan megelégszenek vele a profik is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tovarni-nastaveni-mobil-nahled.jpg

Hogyan állítsuk vissza a telefonunkat gyári állapotba

A gyári beállítások visszaállítása telefonunkon megszünteti a lassú rendszer okozta problémákat, ugyanakkor megszabadulsz a nem kívánt adatoktól is. A gyári beállítások visszaállítása nagyjából 5 percet vesz igénybe. Útmutatónkban részletesen elmagyarázzuk, hogyan kell végrehajtani és mire kell vigyázni. Ha a telefont nem lehet a beállítások menün keresztül a gyári állapotba visszaállítani, akkor is elmondjuk mi a teendő.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zakladni-deska-pro-amd-ryzen-5.jpg

ASUS PRIME B350M-A, az elérhető Ryzen 5 kompatibilis alaplap tesztje

Az AMD Ryzen sorozat képviselői nagyszerű processzorok, különösen a Ryzen 5 kínál sokat kevés pénzért. Ha egy kisméretű alaplapot keresel, az ASUS PRIME B350-A lehet a megfelelőbb. Részletes teszteken keresztül vizsgáljuk meg a tulajdonságait. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kava-priprava-SMALL.jpg

Kávékészítés otthon

ESE, chemex, aeropress ... kicsit bonyolultnak tűnhet, de valójában az otthoni kávéfőzés is nagyon egyszerű. Olvasd el cikkünket, hogy még jobban élvezd a kávéfőzést és fogyasztást. 

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ