Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Varró- és hímzőgépek

Differenciál továbbítás

A differenciál szállítás az anyag szükséges mozgását teszi lehetővé. Az egyszerűen varrható, rugalmas anyagoknál használják, ill. overlock tisztázásnál. A diferenciál megakadályozza az anyag nem kívánt feltorlódását és hullámzódását overedging közben.

Foltvarrás (Patchwork)

A foltvarrás, avagy patchwork egy speciális anyagösszevarró technika. Ezzel a módszerrel úgy lehet különféle színes anyagdarabokat összevarrni, hogy azok geometriai ábrákat alkossanak.

Horizontális rotációs hurkoló (drop-in)

Az alsó orsóház a varrótalphoz képest horizontálisan helyezkedik el és általában átlátszó műanyag borítása van, így mindig lehet tudni, hogy mennyi cérna maradt még az orsón. A horizontális rotációs hurkoló előnye a halk üzem még nagyobb sebességnél is és az öltések nagyobb variabilitása.

Ikertű

Az ikertűt díszvarráshoz használják. Két szára és két foka van, így két cérnával is lehet vele varrni.

Coverlock

A coverlockok olyan varrógépek, amelyek alul, rejtetten varrnak. Olyan öltést hoznak létre, amelyek az anyag foltján öltéseket alkot, míg a színén két egyenes öltéssort. A coverlock öltés nagyon rugalmas és elengedhetetlen a sztreccs vagy a kötött anyagokhoz. Az overlocktól eltérően nem vágják le az anyagot.

AHA (Automatic Height Adjustment)

Az AHA, avagy az automata magasságbeállítás egy olyan funció, amely biztosítja a varrógép varrótalpjának egyenletes nyomását az anyagra még a különböző vastagságú anyagok esetén is. Az AHÁ-nak köszönhetően az öltés egyenletes marad és nem deformálódik.

Overlock öltés

Az overlock öltés egy lépésben össze- és körülvarrja az anyagot. Főleg a rugalmas anyagok varrásánál jön ez jól. A klasszikus varrógép az overlock öltést két cérnával varrja, az overlockon az öltés négycérnás. 

Automata tűbefűző

Az automata tűbefűző a varrógép azon része, amely segít a cérnát a tűbe fűzni. Ennek köszönhetően a hosszadalmas tűbefűzési procedúra kiesik és pillanatokon belül kezdhetsz is varrni.

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ