Shop roku Slevy s AP+

Borhűtők

Antibakteriális védelem

Az antibakteriális védelem speciális felület a borhűtő vagy a hűtőszekrény belső falain, amely megállítja a mikroorganizmusok (baktériumok, gombák) anyagcseréjét, és így megakadályozza azok növekedését és szaporodását. Az antibakteriális védelemnek (antiBacteria) köszönhetően a baktériumok és gombák nem jutnak be a tárolt borba. Ez a védelem a készülék egész élettartama alatt működik.

Szuperhűtés

A szuperhűtés olyan funkció, amely lehetővé teszi a borhűtő belső hőmérsékletének gyors és ideiglenes csökkentését, hogy a palackokban lévő bor hőmérséklete gyorsabban érje el az optimális szintet.  

AirFreshFilter

Az AirFreshFilter egy olyan rendszer, amely semlegesíti a nem kívánt szagokat a borhűtőben, és mindig frissen tartja a levegőt anélkül, hogy a készülék egész élettartama alatt bármikoris ki kellene cserélni.

30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ