0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/peach-fuzz.png

Meglepő felmérési eredmények. Milyen színű telefonokat kedvelünk a legjobban?

A Motorola bejelentette, hogy folytatja együttműködését a Pantone Intézettel. A gyártó 2024 elején két telefont fog piacra dobni az év új színében. Ezzel egyidejűleg felmérést végzett a válaszadók körében, amely az okostelefonok idén népszerű színeit és anyagait vizsgálta. Milyen árnyalatok népszerűek jelenleg a vásárlók körében? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel_telefony.png

Az Oukitel minden felhasználási módra kínál egy mobiltelefont

Az Oukitel márka már egy régebbi gyártónak számít. Mégis minőségi, minden feltételnek megfelelő készülékeket kínál, de olyan modern technológiát is, amely nem hiányozhat egyetlen okostelefonból sem. Mi mindennel büszkélkedhet ez a kínai márka? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-100-recenze-test.jpg

A várva várt Honor 100 és 100 Pro nem szokványos dizájnnal és egyéb aduászokkal érkezik, beleértve az árat is

A vadonatúj Honor 100 és Honor 100 Pro nem kíván elveszni az egyéb márkájú telefonok áradatában. Megjelenésük szemet gyönyörködtető. De a páros a képességeit is bizonyítani szeretné, amelyek egyáltalán nem néznek ki rosszul. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AI-Forum-Day2-PR_dl1_FF.jpg

A Samsung Gauss a koreai gyártó új mesterséges intelligenciája. Hamarosan érkezik...

A Samsung a héten bejelentette saját mesterséges intelligencia modelljét, a Samsung Gauss-t. A generatív AI nagyon gyors fejlődésnek indult, és a Samsung sem akar lemaradni. A Gauss AI három részre oszlik majd, mindegyik a saját területéért felel. Mi mindenre lehet képes tehát az új Gauss AI? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-hyperos-10-nahled.png

A Xiaomi HyperOS egy új rendszer, amely az AI-ra, a nagyobb teljesítményre és a jobb csatlakoztathatóságra helyezi a hangsúlyt

A Xiaomi bemutatta az új HyperOS bővítményét, amely tíz év után váltja fel az eddig MIUI-t. Az új rendszer számos hasznos beállítást hoz magával és mesterséges intelligenciát használ. Mit tud a HyperOS és mely telefonokban fog megjelenni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): végre megérkezett hazánkba is a Xiaomi zászlóshajója

A Xiaomi végre bemutatta az új Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Pro modelleket. A telefonok jellegzetessége elsősorban az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet, az újratervezett HyperOS és az új, különleges dizájn. Mi mindent kínálnak az új Xiaomi telefonok és mikorra számíthatunk rájuk? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-open-thumbnail.jpg

A OnePlus Open dizájnja szép, és bizonyos szempontból még jobb is, mint a versenytársai

A OnePlus Open a népszerű kínai gyártó első hajlítható telefonja. Úgy hajlik, akárcsak egy könyv, így közvetlen versenytársainak a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Google Pixel Fold tekinthető. Mivel próbálja megkülönböztetni magát a többiektől? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oscal-nahled.jpg

Az Oscal mobiltelefonok és tabletek alkalmasak munkára, játszásra és terepre is

Az Oscal márka új színt visz a telefonok és tabletek piacára az elegáns és tartós készülékeivel. A gyártó mobiltelefonjai és táblagépei zord körülmények között is teljesítik a feladatukat. Ugyanakkor olyan elegáns készülékekről van szó, amelyek a munka és a játszás során egyaránt megállják helyüket. Erről árulkodik a felszereltségük is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blackview-a200-pro-nahled.jpg

A Blackview A200 Pro elegáns dizájnnal és nagyszerű funkciókkal kápráztat el

A Blackview nemcsak az olyan strapabíró telefonokról szól, amelyek szinte mindent kibírnak. A gyártó repertoárjában helyet kapott a stílusos A200 Pro okostelefon is, amely példátlan funkciókkal és luxus külsővel büszkélkedhet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-5-v-nahled.jpg

Sony Xperia 5 V (BEMUTATÓ): csúcskategóriás chipset és kamera a nagyobb testvér mintájára

A Sony márka gondoskodik róla, hogy a telefonjai tökéletesen fel legyenek szerelve. Különösen audiovizuális szempontból. Nincs ez másként az Xperia 5 V okostelefon új generációjával sem. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-event-zari-2023-nahled.jpg

Közeleg a szeptemberi Apple Event, ahol rengeteg újdonság kerül bemutatásra

A szeptemberben megrendezésre kerülő éves Apple Event már csak egy karnyújtásnyira van. Idén az eseményre szeptember 12-én kerül sor a Steve Jobs Színházban, helyi idő szerint este 7 órakor, melynek keretében az Apple bemutatja legújabb termékeit. Mit láthatunk majd az eseményen? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alzaguard-hero-tag-test.jpg

Az AlzaGuard Hero Tag segít megtalálni az elveszett pénztárcát, kulcsokat vagy hátizsákot

A legnagyobb igyekezetünk ellenére is előfordulhat, hogy szem elől veszítjük az olyan mindennapi alapvető dolgainkat, mint a kulcsok vagy a pénztárca. Az AlzaGuard Hero Tag helymeghatározó chip segítségével könnyen megtalálhatod az elvesztett dolgaidat. Cikkünkből azt is megtudhatod, hogyan működik. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dolby-vision-nahled.jpg

A Dolby Vision feljavítja a megjelenített tartalom minőségét

A Dolby Vision a Dolby HDR-szabványok egyike, amely támogatja a 12 bites színmélységet. Nagyobb fényerő mellett gazdagabb színeket kínál a lehető legjobb tévénézési élmény érdekében. Az OLED és az LCD tévék egyaránt rendelkezhetnek ezzel a technológiával. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ulefone-armor-21-nahled.jpg

Az új UleFone Armor 21 ötvözi magában a tartósságot és az eredeti dizájnt

A rendkívül tartós UleFone Armor 21 mobiltelefon egy friss innováció, amely nemcsak tartósságával, hanem tisztességes középkategóriás specifikációival és az egyedülálló Infinite Halo dizájnelemével is le tud nyűgözni. Tartóssága az MIL-STD-810H szabványnak megfelelő, emellett hatalmas akkumulátort, valamint minőségi kijelzőt és kamerát kapott. Mi mindent kínál az UleFone Armor 21? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oppo-find-n2-flip-nahled.jpg

Oppo Find N2 Flip (BEMUTATÓ): erős versenyző a hajlítható telefonok kategóriájában

A hajlítható telefonok még mindig nem árasztották el nagy számban a piacot. Az Oppo a túlméretezett Find N2 mellé a Flip, összehajtható modellt is odatette. Milyen lett és miben különbözik a rivális Samsung készülékétől? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7a-nahled.jpg

Google Pixel 7a (TESZT): a legújabb "A" modell jelentős fejlesztésen esett át

A Google mobiltelefonok rajongói bizonyára nagyra értékelik a kiváló kamerát, a nagyszerű szoftveres támogatást és a hosszú élettartamot. Elvégre mégis csak maga a Google készíti az Android operációs rendszert. De hogyan teljesít az új Google Pixel 7a a mindennapi használat során? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-12-levny-telefon-5-nahled.jpg

Hasonlít az iPhone-ra. A Xiaomi Redmi 12 a kinézetével, funkcióival és árával próbál lenyűgözni

A Xiaomi Redmi 12 nem elírás, hanem egy újabb olcsó telefon a kínai gyártótól. Az "iPhone" dizájnra, a meglehetősen tisztességes felszereltség és az alacsony ár kombinációjára támaszkodik. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-note-30-nahled.jpg

Pazar specifikációk bagóért. Megérkeztek a pénztárca-nyitogató Infinix Note 30 telefonok

Az Infinix mobiltelefonok talán még mindig nem eléggé ismertek a mi területünkön, de az Infinix Note 30 új generációja hozzájárulhat a nagyobb ismertséghez. Miben különböznek egymástól? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ios-17-nahled.jpg

iOS 17: jobb kapcsolat a világgal, személyesebb megközelítés és a mentális egészségre való összpontosítás

Végre megérkeztek a vadonatúj operációs rendszerek az Apple telefonjaihoz és táblagépeihez. Az új funkciók listája ezúttal is igencsak terjedelmes. Vegyük sorra őket. Részletek itt »
123...
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ