Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/apple-airpods-2-sluchatka.jpg

AirPods Pro 2022 (TESZT): új fülhallgató még hosszabb üzemidővel és jobb vezérléssel

Az új Apple AirPods Pro 2. generációs fülhallgató a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtja a True Wireless kategóriában. Újabb funkciókkal egészültek ki az olyan fejlett technológiák, mint az ANC és a pass-through mód, emellett az új chipnek köszönhetően számos javulás is tapasztalható. Mire is számíthatunk pontosan? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mate-50-pro-nahled.jpg

A Huawei Mate 50 Pro ígéretes kamerával, de 5G és Google-szolgáltatások nélkül érkezik

Az új Huawei Mate 50 Pro legfőbb erőssége a nagyszerű technológiával felszerelt kamera. A telefon azonban csúcsminőségű kijelzőt, nagy teljesítményű processzort, emellett egy meglehetősen hosszú ideig üzemképes és gyorsan töltődő akkumulátort is kapott. Vizsgáljuk meg közelebbről is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipad-pro-2022-preview-nahled.jpg

Az iPad Pro-t már az M2 chip hajtja, az alap iPad pedig búcsút int az ikonikus gombnak

A napokban került bemutatásra a belépőszintű iPad és az iPad Pro legújabb generációja. Jobb teljesítmény, szebb fotók és videók, emellett új funkciókkal gazdagodott az Apple Pencil érintőceruza. Vegyük szemügyre közelebbről is az új Apple tableteket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip4-z-fold4-nahled.jpg

A legújabb hajlítható telefonok: a csúcsteljesítményű Samsung Galaxy Z Flip4 és Z Fold4

A Samsung a nyáron bemutatta a hajlítható telefonjainak legújabb generációját, melyek a Galaxy Z Flip4 5G és Galaxy Z Fold4 5G nevet viselik. Mi mindenben különböznek az elődjeiktől? Cikkünkből megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-6a-nahled.jpeg

Google Pixel 6a (BEMUTATÓ): ismét pazar külsővel, kevés kompromisszummal

A Google Pixel 7 érkezése előtt a tavalyi modell egy könnyített változata került bemutatásra, nevezetesen a Google Pixel 6a. Az új készülék valóban lenyűgöző teljesítményt nyújt, de nem kompromisszumok nélkül.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-ce-2-5g-nahled.jpg

OnePlus Nord CE 2 5G (BEMUTATÓ): elegáns középkategóriás újdonság 65W-os töltéssel

A OnePlus Nord CE 2 5G az eredeti CE kiadás utódja. Hármas kamerarendszerével, 65 W-os gyorstöltéssel, valamint kiváló teljesítményével nyűgözi le a közönséget. Lássuk tehát, ezúttal mit hozott el számunkra a népszerű kínai gyártó. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-13-pro-nahled.jpg

iPhone 13 Pro (BEMUTATÓ): briliáns specifikáció fémtestbe csomagolva

Az iPhone 13 Pro az okostelefonok világának egyik abszolút éllovasa. A négy legújabb iPhone egyike, amely elsősorban a legigényesebb felhasználókat célozza meg. Górcső alá vettük, majd hosszabb használatot követően kiértékeltük. Kívácsni vagy, hogyan teljesített a felülvizsgálat során? Olvass tovább és megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12-telefony-nahled.jpg

Rendeld elő a Xiaomi 12 Sorozat okostelefonjainak egyikét, és szerezd meg a ráadás fülhallgatót vagy okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot!

Rendeld elő 2022. március 31. és április 13. között az új Xiaomi 12X, Xiaomi 12 vagy Xiaomi 12 Pro okostelefonok egyikét, és szerezd meg a ráadás Xiaomi Buds 3 vezeték nélküli fülhallgatót vagy a Xiaomi Watch S1 okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot. Ráadásul most 6 hónap kijelzőgaranciát és 3 hónap YouTube Premiumot kapsz mellé. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airtag-nahled.jpg

Apple AirTag (TESZT): egy kis kütyü, amellyel könnyen megtalálhatod, amit keresel

Az okos helymeghatározók érdekes kiegészítők, de a szórakoztatóbb technológiai kütyükkel szemben általában kissé alulmaradnak. Az Apple azonban tisztában van ennek a kiegészítőnek a praktikusságával, ezért most úgy döntött, hogy létrehozza a sajátját. Megvitatjuk az Apple AirTag működése és használata kapcsán felmerülő kérdéseket, és megnézzük, mi mindent kínál az Apple AirTag. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-poco-x4-pro-5g-nahled.jpg

A POCO X4 Pro 5G nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik, de ezért cserébe kompromisszumokat kell kötni

A POCO X4 Pro 5G a POCO X3 Pro régóta várt utódja. A márka idővonalát elnézve ez nem egy közvetlen fejlesztés, hanem inkább egy olyan kiadás, amely elsősorban a jobb kamerára és a jobb kijelzőre összpontosít. Mit kínál majd az új Xiaomi mobiltelefon és mikor üdözölhetjük a hazai piacon? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-a53-5g-akce-sluchatka-zdarma.jpg

Szerezd meg a vezeték nélküli fülhallgatót az új Samsung Galaxy A53 készüléked mellé

A Samsung Galaxy A53 5G a népszerű Galaxy A sorozat legújabb tagja. Ha 2022. március 17. és április 17. között rendeled meg, akkor a telefon mellé egy Samsung Galaxy Buds Live vezeték nélküli fejhallgató is a tiéd lehet. Hogyan szerezheted meg?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-a53-5g-nahled.png

Rendeld meg az új Samsung Galaxy A53 5G-t és szerezd meg a vezeték nélküli fülhallgatót

Ha most megrendeled az új Samsung Galaxy A53 5G-t, Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgatót adunk mellé. Hogyan szerezheted meg?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-50-nahled.jpg

A Honor 50 Google szolgáltatásokkal, 120 Hz-es kijelzővel és nagy teljesítménnyel érkezik

Már kapható a legújabb Honor telefon, a Honor 50. A telefon nemcsak mesterséges intelligenciát használó kamerarendszerrel büszkélkedhet, hanem 120 Hz-es frissítési frekvenciát használó kijelzővel és nagy sebességű gyors töltéssel is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-2-preview-nahled.jpg

Realme GT 2 és GT 2 Pro (BEMUTATÓ): Csúcsteljesítmény és számtalan funkció egyedi kivitelezésbe csomagolva

A Realme telefonok új tagjai rengeteg nagyszerű funkciót hoznak, amelyet egy igazán szimpatikus árcédula koronáz meg. Az új Realme GT 2 és Realme GT 2 Pro telefonoknak van esélyük a sikerre. Mi a különbség a két modell között? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipad-air-m1-nahled.jpg

Az Apple bemutatja minden idők legerősebb iPad Air készülékét. Az M1 chip a központi eleme

Az Apple bemutatja eddigi legerősebb iPad Air készülékét. Mit tud, és hogyan viszonyul az előző generációhoz? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-9-pro-preview-nahled.jpg

Realme 9 telefonok (BEMUTATÓ): egy jónak ígérkező, izgalmas trió

A Realme a leggyorsabban növekvő márka az okostelefonok piacán. Nem is csoda, hiszen telefonjaik a csúcskategóriába tartoznak a nagy teljesítmény és a nagyszerű funkciók tekintetében, mindemellett szimpatikus az árcédulájuk is. Az új Realme 9-es széria megjelenése is pontosan erről ad tanúbizonyságot.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-11-mobilni-telefon-nahled-2.jpg

Megérkezett a Xiaomi Redmi Note 11! Vásárold meg most és szerezd meg az ingyenes prémium kijelző garanciát.

A Xiaomi Redmi Note 11 már előrendelhető. Ha 2022. február 18. és 2022. március 31. között vásárolod meg, ráadásként igyenes kijelzőcserét kaphatsz hozzá az első hat hónapban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s22-ultra-akce-2022-nahled.png

Samsung Galaxy S22 | S22+ | S22 Ultra - Csúcskategóriás kijelző és kivételes teljesítmény

Megérkezett a Samsung várva várt zászlóshajója. A Samsung Galaxy S22, S22+ és S22 Ultra csúcskategóriás kijelzőt, kivételes teljesítményt és izgalmas kameramodult kínál. Mi egyebet várhatunk még az új Samsung telefonoktól?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-neo-nahled.jpg

Realme GT Neo 2 (PREVIEW): gamer telefon 120 Hz-es kijelzővel és nagy teljesítménnyel

Egy funkciógazdag gamer telefon középkategóriás áron? Igen, pontosan ezzel ált elő a Realme a Realme GT Neo 2 készülékkel. A népszerű modell utódjához képest javult a teljesítményt, javult a kijelző, és olyan funkciókat kínál, amelyek egy sokkal drágább telefont is megszégyenítenének. Részletek itt »
12345...7
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ