Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-s21-fe-5g-náhled.jpg

Samsung Galaxy S21 FE 5G (BEMUTATÓ): Elegendőnek bizonyul a számos új fejlesztés?

A Samsung Galaxy S21 FE 5G egy új Samsung telefon, amely a tavalyi zászlóshajó utódjának számít. Egy csúcsmodellhez méltó teljesítményt, minőségi kamerát, nagy Dynamic AMOLED kijelzőt és még rengeteg mást kínál. Milyen az új Samsung telefon specifikációja, és mikor veheted majd kézbe? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-4-pro-hlavni.jpg

Honor Magic 4 és Magic 4 Pro (BEMUTATÓ): csúcsteljesítmény, 100 W-os töltés, figyelemre méltó fotómodul

A Honor igazi ászokat hozott a barcelonai MWC 2022-re: az új Magic 4 és Magic 4 Pro sok szempontból rekordot döntő telefonok, nagyszerű funkciókkal és modern dizájnnal. Ebben a cikkben részletesebben bemutatjuk őket.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-10-pro-preview-nahled.jpg

OnePlus 10 Pro (BEMUTATÓ): lenyűgöző kialakítás, csúcskategóriás specifikáció

A OnePlus márka szerelmeseinek, és mindenki másnak, a gyártó az idei évre elkészítette a OnePlus 10 Pro modellt. Hol hibázott a OnePlus? Vajon várható a közeljövőben egy még jobb modell érkezése is?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s22-ultra-recenze-nahled-10.jpg

Samsung Galaxy S22 (BEMUTATÓ): az Androidok királya visszatért

A Samsung Galaxy S22 a Samsung zászlóshajó modelljeinek vadonatúj generációja. 2022-re a gyártó néhány dizájnváltozással és praktikus újdonsággal is készült. Milyenek új Samsung telefonok?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-6-recenze-21-nahled.jpg

Google Pixel 6 (TESZT): több mint egy csodálatos fényképezőgép?

Íme, a Google Pixel 6 bemutatója. A telefon zöld változatán az újszerű design mellett alaposan megvizsgáltuk az akkumulátor üzemidejét, az egyedi Tensor lapkakészletet és természetesen a kamerát. Hogyan teljesített a tiszta Androiddal érkező újdonság a gyakorlatban? Tesztünkben választ kapsz a kérdésre. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12-pro-recenze-nahled.jpg

Xiaomi 12 és 12 Pro (BEMUTATÓ): új chipset, kiváló kamera és villámgyors töltés

A Xiaomi 2021 végén mutatta be új, kiválóan felszerelt okostelefonjainak sorozatát. A Xiaomi 12 és a Xiaomi 12 Pro telefonok kétségtelenül üdítő újdonságként jelennek meg a kínálatban. A legújabb Xiaomi telefon nemcsak a fényképezési képességeivel nyűgöz le, hanem a benne rejlő új típusú processzor teljesítményével is, mely még a legigényesebb felhasználók elvárásainak is megfelel.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip3-recenze-nahled_1.jpg

Samsung Galaxy Z Flip3 5G (TESZT): hajlítható telefon, tisztességes felszereltséggel

Ha tetszenek a hajlítható mobiltelefonok, de a magas árak eddig eltántorítottak a vásárlásól, akkor most jól figyelj! A Samsung bemutatta a Galaxy Z Flip3 5G-t, mely meglehetősen szimpatikus árcédulát kapott. Kíváncsi vagy, mit kapsz a pénzedért, és mik a tapasztalataink hosszabb távú használat során? Cikkünkből minden kérdésedre választ kapsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-krytu-nahled.jpg

A nagy telefontok teszt (ÁTTEKINTÉS): Melyik éri meg?

A mobiltelefon-burkolatok védőeszközként, de gyakran divatos kiegészítőként is szolgálnak. Összehasonlító tesztünkben megvizsgáltuk, hogyan használják az egyes burkolatokat, mennyire jól vannak kidolgozva és milyen a kialakításuk. Hogyan véleményeztük az egyes borítókat?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ochranna-skla-nahled.jpg

Telefonvédő üvegek összehasonlítása (ÁTTEKINTÉS): Melyik a legjobb?

Védőüveget keresel a telefonodra de nem tudod, melyik a legjobb választás? Az összehasonlítás során a nálunk is kapható legnépszerűbb márkák különféle képviselőit néztük meg közelebbről. Habár sok mindenben hasonlítanak, számottevő különbségeket is fedezhetünk fel közöttük. Hogyan teljesítettek az egyes védőüvegek? 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a52-nahled.jpg

Samsung Galaxy A52 (PREVIEW): a fejlesztések a középosztály élére emelik

A Samsung frissítette a Galaxy A modellcsaládot. A megfizethető modell a Samsung Galaxy A52. Népszerű elődjéhez képest számos érdekes fejlesztést hozott. Mutassuk be őket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-note-20-ultra-5G-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G (RECENZIÓ): csúcsminőségű felszereltség luxus kivitelezésű külsőbe rejtve

A várakozásoknak megfelelően idén nyáron bemutatták a Samsung Galaxy Note okostelefonok új generációját, a Note 20 és a Note 20 Ultra 5G-t. Még jobb érintőceruzával és kompromisszumok nélküli felszereltséggel érkezik, legalábbis ami a drágább modelleket illeti. A Samsung úgy döntött, hogy felpezsdíti a versenyt, és nem hagyott kétséget afelől, hogy az okostelefonok között csak a legjobbaknak van helyük. Ebben a termékismertetőben meg is győződhetünk erről. Hogyan kell használni az új Galaxy Note20 Ultra 5G-t? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-12-recenze-test.jpg

Apple iPhone 12 (TESZT): 5G, OLED és bevált dizájn

Idén az Apple négy új telefonmodellel büszkélkedhetett. Áttekintésünkben rávilágítunk az iPhone 12-re, s megosztjuk tapasztalatainkat a telefonok intenzív használata után, amelyek nemcsak azokat érdekelhetik, akik az okostelefon megvásárlását fontolgatják. Nézzük, hogyan értékeljük a kaliforniai cég idei teljesítményét. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mobile-services-nahled.jpg

Kipróbáltunk egy telefont a Huawei szolgáltatásokkal (ÉRTÉKELÉS): Mit szóltunk hozzá?

A Huawei az Egyesült Államok szankcióinak eredményeként telefonjain nem használhatja a Google szolgáltatásait, de Huawei Mobile Services (HMS) néven saját szolgáltatásokat fejleszt. Noha Magyarországon egyelőre nem kaphatók ezek a telefonok, kipróbáltuk a HMS-t a Huawei P20 Lite 2019 telefonon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-note-10_1.jpg

Samsung Galaxy Note10 | Note10+ (AZ ELSŐ BENYOMÁSOK): Nagyszerű páros új funkciókkal

A koreai gyártó "munka" telefonjainak újabb generációja, a Samsung Galaxy Note10 megérkezett. Rögtön kétféle verzióval jött ki, modernebb dizájnt, illetve a lehető legjobb felszereltséget és teljesítményt kínálja. Milyen újdonságok jellemzik? Miben tér el egymástól a Note10 és a Note10+? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p30-pro-test-recenze.jpg

Huawei P30, a siker receptje a kamera

2019 március 26-án, kedden, Párizsban mutatta be a Huawei új telefonját, a Huawei P30-at. A gyártók megelőlegezték a bizalmat és már előre bejelentették, hogy a Huawei P30 Pro a legjobb fényképezős mobilokkal száll versenybe. Vajon le tudja győzni a Samsung Galaxy S10-et és a Huawei Mate 20 Pro-t? Mi lesz az ára az újdonságoknak és a teljesítménynek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oneplus-5t-232.jpg

OnePlus 5T (ÁTTEKINTÉS)

Alaposan leteszteltük a mai okostelefon egyik legerőteljesebb modelljét, a OnePlus 5T-t. Keret nélküli kijelző, Snapdragon 835 processzor, és villámgyors Dash Charge töltő… csak néhány az új csúcsmobil-gyilkos telefon számos előnyéből. Gyengepontot is találtunk, de jóval kevesebbet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a8-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy A8 (ÉRTÉKELÉS)

A Samsung Galaxy A8 és A8 + mobiltelefonokat a vártnál kicsit korábban vezették be. Nagyméretű kijelzőt, vékony kereteket és kézreálló ujjlenyomat-leolvasót kapott. Ennél azonban jóval többet tud. Mi mást várhatunk még? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s9-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy S9 (ELŐZETES)

A Samsung Galaxy S9 kétségtelenül a 2018-as csúcsmodellek egyike lesz. De ez nem lesz könnyű, erős a verseny az iPhone X-szel. Mivel fog meglepni a Samsung? Még kisebb kerettel, vagy arcfelismeréssel, amely könnyen becsapható egy fényképpel vagy egyébbel? Összeállítottuk mindazt, amit az S9-ről tudunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-iphone-8.jpg

iPhone 8 és iPhone 8 Plus (ÉRTÉKELÉS)

Az Apple nemcsak az iPhone X-et, hanem az iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeket is bemutatta. Üveg konstrukcióval, vezeték nélküli töltéssel és jobb teljesítménnyel rendelkeznek. Mennyibe fognak kerülni és mikortól lesznek kaphatók?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-dex-nahled.jpg

Hogyan működik a DeX Station a Samsung Galaxy S8 telefonnal? Kipróbáltuk!

A Samsung Galaxy S8-at teszteltük a DeX Station dokkolóval és számítógépet készítettünk a telefonból! Mit mutat az Android és a Samsung asztali verzióban? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ