Termékkatalógus

Milyen kuktát vegyek?

A kukta, más néven gyorsfőző edény, nagyon hasznos segítség minden konyhában, és az utóbbi időben az elektromos kukta is megtalálta lelkes felhasználói körét, amely további előnyöket kínál. Fontos azonban olyan kuktát választani, amely pontosan megfelel az igényeidnek, hogy ne maradjon kihasználatlanul a konyhaszekrényben. Az ár mellett különösen fontos, hogy miként lehet kiválasztani a legmegfelelőbb méretű kuktát, mely funkciók hasznosak stb. Ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz útmutatónkban, és sok más fontos tényre is felhívja a figyelmet, amelyek elengedhetetlenek a kukta megfelelő kiválasztásához. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled bojler.png

Hogyan válasszunk vízmelegítőt

A vízmelegítő kiválasztása a rendelkezésre álló helytől, a fűtési lehetőségektől és a felhasználók számától függ. Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-topidlo.jpg

Hogy válasszunk fűtőberendezést (ÚTMUTATÓ)

Hogyan válasszunk fűtőberendezést kisebb vagy nagyobb helyre, vagy akár fűtőtestet kültéri használatra? Vajon a radiátor, konvektor, fűtőpanel, infravörös fűtő, kandalló vagy hőlégfűtés az alkalmasabb-e? Hasznos tanácsokkal és információkkal szolgálunk mindazok számára, akiknek tanácsra van szükségük a fűtőberendezés kiválasztásához.

Részletek itt »

Milyen smoothie készítőt vegyek?

Rajongsz a smoothiekért de nem tudod, hogyan válaszd ki a megfelelő smoothie készítőt? Számos típusú is színű modell található a piacon, amelyek bizonyára ízléses kiegészítői lennének a konyhádnak. De vajon melyik smoothie készítő rendelkezik elegendő teljesítménnyel, hogy igazán sima és ínycsiklandó turmixokat készítsen? Mely paraméterekre érdemes odafigyelni, hogy az új mixerünk minden szempontból megfeleljen? Útmutatónkban minden kérdésedre választ kaphatsz. Részletek itt »

Milyen kapszulás kávéfőzőt vegyek?

A kapszulás kávéfőzők kompakt és eredeti megjelenésükkel manapság nagyon népszerű készülékeknek számítanak. Egy ilyen modell ideális választás azok számára, akik nem akarnak a kávékészítéssel bajlódni, és a lehető leghamarabb szeretnének hozzájutni a számos ízletes ital valamelyikéhez. Mindössze annyi a dolgod, hogy vizet töltesz a tartályba, behelyezed a kapszulát, majd megnyomod vagy elfordítod a gombot. Nincs semmi más, ami miatt aggódnod kellene. Részletek itt »

Hogy válasszunk többfunkciós porszívót?

A multifunkcionális porszívók szó szerint az alapos tisztításhoz készültek. Fő előnyük a száraz és nedves porszívózás lehetősége, de ezzel még nincs vége. Közülük egész sor tudja kezelni a samponozást vagy a gőztisztítást is, így a szőnyeg vagy a lerobbant kárpitozott bútorok mélytisztítása játszi könnyedséggel végezhető. Némelyikkel megtisztíthatod az ablakokat, megtisztíthatod az autó üléshuzatát, vagy fúvókával elsöpörheted a leveleket a teraszon. Hogyan válasszuk ki a többfunkciós porszívót, hogy az valóban jó minőségű legyen és pontosan megfeleljen az igényeidnek? Útmutatónk ehhez ad tanácsot.

Részletek itt »

Milyen száraz vasalót vegyek?

Bár a modern gőzölős vasalók manapság túlnyomó többségben vannak, mégis vannak, akik jobban szeretik a száraz vasalást, továbbá a száraz vasaló ideális azoknak is, akik a hagyományos dolgokat szeretik. Ha új száraz vasalót keresel, akkor a "Milyen száraz vasalót vegyek?" című cikkünkben hasznos tanácsokat találhatsz arra vonatkozóan, hogy mire kell figyelni a kiválasztás során, és mely paraméterek fontosak a száraz vasalók esetében. Részletek itt »

Hogy válasszunk kotyogós kávéfőzőt

A kotyogós kávéfőző nem hiányozhat egyetlen tipikus olasz háztartásból sem. Az olaszok a kávé elkészítését mindig ünnepi szertartásként fogják fel, rögzített szabályokkal és elvekkel. Ha otthon szeretnél jól elkészített kávét inni, vegyél egy kotyogós kávéfőzőt, és élvezd az igazi kávé hamisíthatatlan ízét. Melyik kotyogós kávéfőzőt válasszuk, és hogyan működik a kotyogós kávéfőző kávékészítési folyamata? A következő cikkben mindent megtudhatsz, amit tudnod kell a kotyogó kávéfőzőről.

Részletek itt »

Hogy válasszunk French press készüléket

A French press (dugattyús kávéfőző) az ízletes kávé könnyű elkészítését jelenti, amit otthon és útközben is élvezhetsz. Mindig kéznél van egy igénytelen teáskanna, és a French press-ből származó kávé megőrzi eredeti ízét és jellegzetes aromáját. Mindazt, amit tudnod kell a French press-ről, cikkünk eléd tárja.

Részletek itt »

Milyen álló porszívót vegyek?

A rúdporszívók tagadhatatlan előnyökkel rendelkeznek. A hagyományos porszívózás megfelelő alternatíváját nyújtják. Ám ehhez a megfelelő modellt kell választanod. A rúdporszívókat elsősorban kisebb háztartásokba szánják. Néhány modell manapság már nem csak felszívja, de fel is törli a padlót. Nem vagy biztos abban, hogy melyiket válaszd? Útmutatónk segít, hogyan válaszd ki a számodra ideális álló porszívót, azaz rúdporszívót. Részletek itt »

Hogyan válasszunk kézi porszívót?

A kézi porszívók kicsi, könnyű és kompakt készülékek, amelyek kisebb felületek tisztításra alkalmasak. A legtöbb modell első pillantásra hasonló, bár az áruk nagyon különbözhet. Hogyan ismerjük ki magunkat a kínálatban? Számos paraméter határozza meg e kisméretű készülékek minőségét és hatékonyságát. Továbbá a kézi porszívók manapság már nem csak a padlóra szóródott liszt felszívására alkalmasak. A kínálatban találhatunk például nedves porszívózásra is alkalmas kézi porszívókat, vagy olyan modelleket, amelyek megszabadítanak az atkáktól és baktériumoktól. Tehát, ha úgy döntöttél, hogy kézi porszívót vásárolsz, olvasd el útmutatónkat, amely segítséget nyújt abban, hogyan válaszd ki azt a kézi porszívó modellt, amely a legjobban megfelel az igényeidnek.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poruchy-lednicek-4-nahled.jpg

A hűtőszekrények és fagyasztók hibái

A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás házilag.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Jak odmrazit mrazak.jpg

A hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ)

Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a hűtőszekrény és a benne tárolt élelmiszerek élettartamát.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sporaky-nahled.jpg

Hogyan válassz tűzhelyet (ÚTMUTATÓ)

A tűzhely egy szabadon álló berendezés, amely a főzőlapot és a sütőt is magában foglalja. Új tűzhely kiválasztásakor gyakorlatilag két új berendezésről kell döntened, amelyek a leginkább megfelelnek az igényeidnek. Milyen típusú tűzhely lenne a legjobb a konyhádba? Gáz-, elektromos vagy kombinált? Útmutatónkból egyszerűen megtudhatod, melyek a három tűzhelytípus előnyei és hátrányai, illetve olyan fontos információkat, amelyek megkönnyítik a döntést. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mycky-nahled.jpg

Milyen mosogatógépet vegyek?

Új mosogatógépet keresel? Standard méretű vagy keskeny mosogatógépre van szükséged? Beépíthetőre vagy inkább szabadonállóra? Útmutatónkban tanácsokkal látunk el azzal kapcsolatban, hogyan válaszd ki pontosan a te igényeidnek megfelelő mosogatógépet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Cibetka.jpg

Cibet kávé – miből készül és hogyan készítsük el

A cibet kávét a szakértők a világ legjobb kávéjának tartják. Olvasd el, miből készül és hogyan készítik el. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/moccacino.jpg

Moccacino – hogyan készítsük el ezt a kávéitalt?

Olvasd el, hogyan kell helyesen elkészíteni az ízletes moccacino-t. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/latte macchiato.jpg

Latte macchiato – elkészítési útmutató

Olvasd el, hogyan keletkezett a latte macchiato. Ebben a cikkben érdekes információkat találhatsz erről az ízletes, tejes kávéitalról, emellett az elkészítési útmutatót is tartalmazza. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Flat white coffee.jpg

Flat White Coffee – elkészítési mód

Kedveled az ízletes tejes kávét? Ebben az esetben érdekelni fog a flat white coffee-ról szóló cikkünk. Itt megtudhatod, hogyan jött létre ez a kávéital és hogyan készítheted el.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/videnska kava.jpg

Bécsi kávé – hogyan készítsük el?

Cikkünkből megtudhatod, hogyan jött létre a közkedvelt bécsi kávé, és megtudhatod az elkészítésének a módját is. Részletek itt »
12345...7
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ