Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drony-obrazek.jpg

Hogyan válasszunk drónt

Kis méretű, pilóta nélküli repülőgépek szórakoztató, hobbi, de professzionális célokhoz is. Gyakran fel vannak szerelve beépített kamerával vagy egy konzollal, amelyhez külső kamerát lehet felszerelni. Ezek távvezérelhetők, akár rádiós vezérlésű, akár okostelefonon vagy táblagépen keresztül.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-projektor_3.jpg

Milyen projektort vegyek?

Szeretnél egy projektort a filmek nagyképernyőn történő nézéséhez, játékokhoz vagy egy konferenciateremben történő bemutató kivetítéséhez? Mit jelentenek az olyan kifejezések, mint a fényerő, a felbontás és egyéb technikai jellemzők? Ebben a cikkben végigmegyünk minden fontos kérdésen, hogy könnyebben ki tudd választani a megfelelő projektort. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/3d-tiskarna_1.jpg

Milyen 3D nyomtatót vegyek?

A 3D nyomtatók rövid idő alatt hatalmas fejlődésen mentek keresztül, és ma már számos különböző ilyen nyomtató létezik. Vásárlás előtt alaposan tanulmányozni kell a kérdést, hogy később a választás a lehető legegyszerűbb legyen. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aktovky-nahled.jpg

Hogyan válasszunk iskolatáskát

Iskolatáskát ne csak a design alapján válassz, hanem elsősorban az egészségügyi és biztonsági elemeket szem előtt tartva. Néhány tippel szolgálunk, hogyan válassz helyesen iskolatáskát vagy iskolai hátizsákot gyermekednek.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tiskarny-nahled.jpg

Milyen nyomtatót vegyek?

A nyomtatók a nyomtatási technológiától függően két fő típusból állnak: tintasugaras és lézer / LED nyomtatók. Mindkét kategóriában olyan többfunkciós eszközök találhatóak, amelyek szkennerként és fénymásolóként is funkcionálnak. Kevéssé gyakoriak a 3D nyomtatók és üzleti célú blokknyomtatók. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/routery-nahled.jpg

Milyen WiFi routert vegyek?

A jó minőségű WiFi jelnek köszönhetően például laptoppal, okostelefonnal vagy tablettel csatlakozni tudunk az internethez a hálózat bármely pontján, kábel nélkül. Mindegyik ilyen vezeték nélküli hálózat alapja a WiFi router (útválasztó), amely létrehozza, irányítja és kezeli azt. Mi mindent tud a router, milyen funkciói vannak és mire kell figyelni a kiválasztásakor? Részletek itt »
1...5678
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ