A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Hűtők és fagyasztók

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klimaticka-trida-lednice-mrazaky-min.jpg

Klímaosztály (TÁBLÁZAT): Hűtőszekrény | Fagyasztó

A klímaosztály megmondja, hogy milyen optimális hőmérsékletű környezetbe kell helyezni a fagyasztót. Ezt a T, ST, N, SN rövidítésekkel fejezik ki. Ha a külső hőmérséklet az ajánlott tartományon kívül esik, a fagyasztó energiafogyasztása megnő, és előfordulhat, hogy nem fog működni megfelelően. Ha a fagyasztószekrényen egynél több klímaosztály van feltüntetve, akkor a teljes hőmérsékleti tartományban megfelelően működik. Például egy SN-N-ST osztályú fagyasztó 10-38 °C-os környezetben működik.

Nyitott ajtó riasztás

A nyitott ajtó riasztása egy praktikus funkció, amely segít fenntartani az optimális hőmérsékletet a hűtőszekrény belsejében. Ha az ajtó véletlenül nyitva marad, például egy buli alatt, a hűtőszekrény figyelmeztetni fog. Ez a funkció hozzájárul a hatékonyabb légkeringéshez és az energiatakarékossághoz.

Crisper Box

A Crisper Box egy, a gyümölcsök és zöldségek számára kialakított fiók, speciális hullámos aljjal, amely segít megőrizni frissességüket és ropogósságukat.

Visszamelegedési idő

A fagyasztó visszamelegedési ideje azt jelzi, mennyi ideig marad fagyott az étel áramkimaradás esetén.

Air Fresh Filter

Az Air Fresh Filter olyan rendszer, amely aktívan semlegesíti a hűtőszekrény belsejében lévő szagokat és kiszűri a baktériumokat. Ezt a funkciót főleg azok fogják értékelni, akik különösen érzékenyek a szagokra. Az e technológiával felszerelt hűtőben minden egyes kinyitáskor friss és üde levegőt érezhetsz.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/low-frost.jpg

Low Frost

A Low Frost egy speciális funkció, amely gyorsabb leolvasztást biztosít. Lényege abban rejlik, hogy a belső falakról eltereli a jegesedést, így az ételeket is védi a jéglerakódásoktól.

Fresh Sense

A Fresh Sense érzékelő a hűtőn belül és kívül is pontosan méri a körülményeket. Ez a beépített szenzor segít fenntartani az állandó hőmérsékletet a hűtőben, és hosszú ideig frissen tartja az ételeket.

Easy Lift

Az Easy Lift rendszer lehetővé teszi, hogy az üvegpolcokat és az ajtórekeszeket könnyen a kívánt magasságba állíthasd, így elegendő helyet biztosíthatsz pl. a magas palackok számára. Az Easy Lift üvegpolcok magassága akár 6 cm-rel is állítható anélkül, hogy ki kellene venned dolgokat a hűtőszekrényből.

Soft Close

A Soft Close olyan rendszer, amely automatikusan bezárja a hűtőszekrény ajtaját, ha a nyitási szög 20° vagy annál kisebb. Ennek köszönhetően nem történhet meg, hogy a hűtőajtó véletlenül nyitvamarad.

Touch Control

A Touch Control egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a hűtőszekrény hőmérsékletének egyszerű és kényelmes vezérlését, valamint az összes funkció aktiválását a kijelző érintőfelületének használatával.

Smart Diagnosis

A Smart Diagnosis egy olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy a hűtőszekrény a telefonodon keresztül adatokat küldjön az észlelt hibákról a szervizközpontba. A szükséges információkat rögzített hangformátumban küldi el, ami biztosítja a gyors és hatékony diagnosztikát. A Smart Diagnosis funkciót azonban csak akkor használd, ha a gyártó ügyfélszolgálatának munkatársai javasolják.

Air Flow

Az Air Flow egy olyan szellőztető rendszer, amely a hideg levegőt a hűtőszekrény hátsó részén található légcsatornán keresztül oszlatja el a teljes belső térben. Ennek köszönhetően stabilan marad a hőmérséklet és a hűtőszekrény minden egyes kinyitása után gyorsabban helyre is áll a már beállított hőmérsékletszint.

Multi Flow 360°

A Multi Flow 360° egy olyan rendszer, amely egyenletes hőmérsékletet tart a hűtőszekrényben. Az Air Flow technológia továbbfejlesztett változata, de a Multi Flow 360° még hatékonyabb a 14 szellőzőnyílásnak köszönhetően, amelyeken keresztül folyamatosan kiegyensúlyozza a készülékben a páratartalmat és a hőmérsékletet. Az Ion Air technológiával kombinálva a legegészségesebb környezetet teremti meg a hűtőszekrényben tárolt élelmiszerek számára. A negatív töltésű ionok folyamatosan szétszóródnak a hideg levegővel együtt, amely egyenletesen kering az élelmiszer körül a hűtőszekrény minden szintjén.

No Frost

A No Frost egy olyan fagymentesítő rendszer, amely keringeti a fagyasztóban a levegőt, így elosztja a hideget az egész térben. Ennek köszönhetően a páratartalom csökken a készüléken belül és megakadályozza az ételek, illetve a fagyasztó falainak jegesedését. A No Frost technológia egyidejűleg megakadályozza az ételek kiszáradását is a hűtőszekrényben. Így jön létre a tökéletes mikroklíma, amely pont megfelelő szintű párát és frissességet biztosít. A külön hűtési és légáramlási rendszernek köszönhetően az ételek hosszabb ideig frissek maradnak, ugyanakkor a kellemetlen szagok nem keverednek hűtőszekrényben.

Active Dual Cooling

Az Active Dual Cooling egy olyan speciális technológia, amely a No Frost-hoz hasonló elven működik. A különbség az, hogy még magasabb páratartalmat tart fenn, mint ami a hagyományos No Frost hűtőkre jellemző. Emellett ennek a rendszernek köszönhetően a belső hőmérséklet sokkal stabilabb, és az étel sokkal hosszabb ideig tárolható romlás nélkül.

Ion Air

Az Ion Air egy olyan technológia, amely az ionizáció természetes folyamatát szimulálja. Ez a szimuláció felfrissíti a készülék levegőjét, aminek köszönhetően biztosítja a legegészségesebb és legtermészetesebb klímát a hűtőszekrényben. A Multi Flow 360° keringetési technológiával ez a friss levegő eloszlik a belső térben. Az Ion Air három alapvető előnnyel rendelkezik – elpusztítja a hűtőben található baktériumok nagyrészét, meghosszabbítja az ételek eltarthatóságát és frissességét és eltávolítja a hűtőszekrényben tárolt aromás élelmiszerek kellemetlen szagát.

Adapt Cool

Az Adapt Cool egy intelligens érzékelő rendszer, amely rögzíti a felhasználó szokásait, és ennek megfelelően állítja be a hűtőszekrény hőmérsékletét. Az eredmény állandó hőmérséklet, anélkül, hogy megemelkedne a gyakori ajtónyitások során. Az Adapt Cool segítségével optimális klímát érhetsz el a hűtőben.

Humidity Control

A Humidity Control egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi a Frissen tartó rekesz páratartalmának manuális beállítását. A zöldségek így hosszabb ideig frissek és ropogósak maradnak, miközben megőrzik a bennük található vitaminokat is. Ezt a technológiát Vit Controlnak is nevezik.

ECO

Az ECO egy olyan program, amely lehetővé teszi a hűtőszekrény gazdaságos üzemmódban történő működését. A hűtőben 5 °C-ot, a fagyasztóban pedig -18 °C-ot állít be, így spórol a drága energiával.

Twin Cooling

A kettős hűtőkör, illetve párologtatórendszer külön-külön hűti le a hűtő- és fagyasztórészt.


28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ