Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ASUS-PRIME-X299-DELUXE_3.jpg

ASUS PRIME X299-DELUXE (TESZT ÉS ÉRTÉKELÉS)

Az új X299 Basin Falls kettős platform számos Intel processzorhoz vezetett, beleértve az új Intel Core i9-et is, amely sok magot és nagy teljesítményt hozott magával. Az ASUS PRIME X299-DELUXE alaplap megfelel a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorok elvárásainak? A teszt során kiderül. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/intel-x299-basin-falls-cpu.jpg

Intel Skylake-X és Kaby Lake-X (RÉSZLETES TESZT)

4 vagy 18 mag egy alaplapon? Az új Intel Basin Falls az X299 chipset alapján az álom valósággá válik. A Kaby Lake King of Clocks a Extreme verzióba került, és elődje, a Skylake nagyon jó díjat kapott. Alaposan teszteltük az új CPU-kat a benchmarkok és a PC-játékok terén. Milyennek találtuk a Skylake-X és a Kaby Lake-X processzorokat? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-vs-intel-nahled.jpg

Intel vs. AMD processzorok a PC játékokban (TESZTEK ÉS EREDMÉNYEK)

AMD vagy Intel? A kérdés, amely szinte már a processzorok létezése óta foglalkoztatja a számítógépek szerelmeseit. Ma azonban ez már nem csupán filozófiai kérdés, hanem egy olyan témakör, amelyet fórumokon és a közösségi hálón vitatnak meg szakemberek mérési adatok alapján. Melyik processzor fog nagyobb teljesítményt, ezáltal minőségibb játékélményt nyújtani? Intel Core i5 11600k vs. Ryzen 5 5600x, AMD Ryzen 9 5900X vs. i9-11900K, i7-11700k vs. Ryzen 7 5800x - járjunk utána. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zakladni-deska-pro-amd-ryzen-5.jpg

ASUS PRIME B350M-A, az elérhető Ryzen 5 kompatibilis alaplap tesztje

Az AMD Ryzen sorozat képviselői nagyszerű processzorok, különösen a Ryzen 5 kínál sokat kevés pénzért. Ha egy kisméretű alaplapot keresel, az ASUS PRIME B350-A lehet a megfelelőbb. Részletes teszteken keresztül vizsgáljuk meg a tulajdonságait. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/intel-kaby-lake-nahled.jpg

Intel Kaby Lake-X Processzorok (MINDEN AMIT TUDUNK)

Elégedett vagy az Intel Core i7-7700K processzor teljesítményével? Ha nem, van egy megoldásunk, és ez az Intel Core i7-7740K. Ez egy nagy sebességű processzor a Kaby Lake-X platform... Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD-Ryzen-nahled.jpg

AMD Ryzen 5 processzor teszt

AMD Ryzen 5 vs Intel Kaby Lake. Mely CPU-k nyújtanak nagyobb teljesítményt? Van még valódi versenytársa az Intelnek? Olyan játékokat teszteltünk, mint a Wackyard 3, a Battlefield 1, a Crysis 3, a Division és még sok más. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-postavit-pocitac.jpg

Hogyan rakd össze a számítógéped 8 lépésben (RÉSZLETES ÚTMUTATÓ)

Egy saját számítógép összeszerelése trükkös feladat lehet, ezért összeállítottunk egy részletes útmutatót, amely jelentős mértékben leegyszerűsítheti számodra az egész folyamatot. Olvasd el a cikket és tudj meg többet!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zakladni_deska_asus_hero.jpg

ASUS CROSSHAIR VI HERO - ÉRTÉKELÉS ÉS TESZTEK

Az AMD Ryzen itt van. Rendben van a motor, de mi a helyzet az alvázzal? A mai felülvizsgálat során megnézzük az ASUS Crosshair VI HERO-t a Gamers 'Republic of the X370 chipsetből, hogy megnézzük, mi a pálya... Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD-Ryzen-nahled.jpg

AMD Ryzen 7 1800X – RÉSZLETES TESZT

Az AMD Ryzen 7 1800X kihívást jelent az Intel Core i7 6900K és i7 7700K modellekkel szemben. Hogyan végeztek a teszteken? Ellenőriztük benchmarkokkal és kihívásokkal teli játékokkal, mint például a The Witcher 3, a GTA 5, a Crysis 3 és még sok más. Tudj meg többet a részletes tesztünkből. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GeForce-GTX-nahled.jpg

NVIDIA GeForce GTX 1050 a 1050 Ti, a legolcsóbb Pascal alapú videokártyák

A GeForce GTX 1050 a hazai piacra októberben érkezik, rögtön két változatban, az erősebbik "Ti" jelzéssel. Ez a megkülönböztetés több éve már kizárólag a különleges modelleknek van fenntarva. Megállja vajon a helyét a Pascal család új tagja a konkurenciával szemben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/BUDDY_small.jpg

Comfortable and safe in car phone calls

Follow the law and enhance your safety while driving with the new wireless Handsfree BUDDY, designed by French company SuperTooth. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/wd_my_cloud_ex2.png

WD My Cloud EX2 - Your personal cloud

Western Digital My Cloud EX2 is a high performance two-bay NAS system. Choose from the range of backup options or stream data directly to any screen in your home. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/razer_deathadder_world_of_tanks.png

Razer DeathAdder World of Tanks Edition

Razer DeathAdder Gaming Mouse, World of Tanks edition has a sensor resolution of 6400 dpi offering great precision while preserving unique characteristics. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/WD Cloud1-small.jpg

Backup and organize your data with WD My Cloud

WD My Cloud is enjoyed by more than 4 million users across the world, helping them clean up their digital clutter and securely store invaluable personal data. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/My_passport_Wireless_small.jpg

A Revolution in the World of Hard Drives

Entrust your data to Western Digital's 40 years of experience with the brand new My Passport Wireless, a unique hard drive that is fully wireless and portable. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/1634619_1.jpg

Internet connection in countries around the world

ComfortWay allows you to relax and forget about high roaming fees, watching your spending and searching for cheaper internet providers when you're away from home on business or holiday. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/philips_dvt2000.png

Record your thoughts

Philips digital voice recorders are the perfect solution for the high quality recording of notes, ideas and thoughts. Recordings are saved to the internal memory and some models also have a Micro SDHC memory card slot, and have a large screen to clearly display important recording information. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/kingstonlogo-small.jpg

Kingston SSDs for Rapid Performance on PCs and Notebooks

Troubled by slow computer performance? New Kingston SSDs are fast and reliable performance boosters. Replace your obsolete Hard Drive today! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/frontal-side-view.jpe

MIO Alpha multisport tester

Mio multisport testers compliment training and heart rate monitoring with a sense of freedom thanks to the absence of a chest strap. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-shield-recenze.jpg

NVIDIA SHIELD Tablet - Created to play

The masterful NVIDIA SHIELD is the fastest device available from our wide range of tablets. Its high performance is ensured by four powerful Tegra K1 processor cores. Like the Tegra Note 7 models, SHIELD tablets are equipped with a stylus and front stereo speakers. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ