Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Páraelszívó visszacsapó szelep

Termékkatalógus
Aktualizálva

A páraelszívó visszacsapó szelepnek az a szerepe, hogy megakadályozza a füstgázok visszaáramlását az otthonodba, de ezen az alapfunkción kívül egyéb előnyei is vannak. Külső motoros páraelszívókhoz használható. A páraelszívó visszacsapó szelep beépítése olyan egyszerű, hogy azt bárki képes elvégezni. Olvass tovább és tudj meg többet a telepítésről és az előnyökről.

páraelszívó visszacsapó szelep beépítése

Visszacsapó szelep páraelszívóhoz – mi a szerepe?

Az elszívó visszacsapó szelep különösen fontos szerepet tölt be a közös szellőzőaknával rendelkező lakásokban, hiszen az ilyen helyeken több háztartás is ugyanazt az aknát használja. Hiányában a szomszédos lakásokból kellemetlen szagok és füstök jutnak be a lakásba, még akkor is, ha éppen be van kapcsolva a páraelszívó. A megoldást a páraelszívó visszacsapó szelep beépítése jelenti, amely tökéletesen lezárja csőrendszert, és megakadályozza a kellemetlen szagok beáramlását.

Hogyan működik a páraelszívó visszacsapó szelep?

A szagelszívó visszacsapó szelep egy mágnes segítségével működik, amely a nyomás csökkenésekor azonnal bezárja a szelepet. Mint már említettük, az elszívó visszacsapó szelep elsősorban a nemkívánatos füstök és szagok elleni gátként működik, de számos más előnye is van, amelyeket otthonod hétköznapi működése során is ki tudsz használni.

Visszacsapó szelep páraelszívóhoz - előnyök és funkciók

  • Megakadályozza a nem kívánt szagok behatolását.
  • Megakadályozza a hideg levegő behatolását.
  • Megakadályozza a meleg levegő távozását a helyiségből.
  • Megszünteti a kondenzációt a csőrendszerben.
  • Megakadályozza a rovarok behatolását.
  • Gátat szab a hideg füstnek.
  • Csökkenti a környezeti zajokat.

A páraelszívó visszacsapó szelep beépítése

Ha a páraelszívó visszacsapó szelep beépítése mellett döntesz, nincs miért aggódnod. Egyszerűen csak helyezd be közvetlenül a 80-200 mm átmérőjű szellőzőcső kivezető nyílásába. A páraelszívó visszacsapó szelep vízszintes és függőleges csövekben egyaránt elhelyezhető.

i Ezek is érdekelhetnek:

A hasznos és feltűnésmentes, páraelszívó visszacsapó szelepnek nevezett alkatrész számos előnnyel rendelkezik, és minden háztartásban jó szolgálatot teljesít.

Nyomtatás

30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ