Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-rog-phone-8-pro-recenze-uvod-3-nahled.png

Asus ROG Phone 8 Pro (TESZT): számos jelentős fejlesztés, kevésbé agresszív dizájn. A telefon jó irányba halad

Miért vennél játékkonzolt a grafikailag lenyűgöző játékokhoz, ha mindent megkaphatsz a mobiltelefonodon is? Az Asus továbbfejlesztette a ROG Phone gamer telefonját, de ezúttal az Asus ROG Phone 8 Pro esetében még radikálisabb változtatásokat eszközölt. Ahogy az a tesztünkből is kiderül, volt mire várni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-herni-mobilni-telefony-2019.jpg

A legjobb gamer telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-7-nahled.jpg

Asus ROG Phone 7 (BEMUTATÓ): első pillantás az új gyilkos telefonokra

Megérkeztek az új Asus zászlóshajók. Milyen az Asus ROG Phone 7 és a ROG Phone 7 Ultimate? Hogyan birkóznak meg a nagyobb terheléssel? Milyen egyéb újításokat tudnak felmutatni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/black-shark-5-nahled.jpg

Black Shark 5 Pro 5G (TESZT): kiváló okostelefon, gamer trükkökkel a tarsolyában

Brutális teljesítmény, gyorstöltés, játékos színekben pompázó LED háttérvilágítás és ügyesen elrejtett extra gombok - ez a Black Shark 5 Pro 5G dióhéjban. Hogyan teljesített a tesztelés során? Milyen összbenyomást tett ránk? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone.jpg

ASUS ROG Phone 6 (TESZT): nagyszerű gamer telefon, de nem való mindenkinek

Az ASUS ROG Phone sorozat már évek óta a minőségi gamer telefonok listájának élén áll. A termékcsalád legújabb tagja a hatodik modell, az ASUS ROG Phone 6. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-neo-nahled.jpg

Realme GT Neo 2 (PREVIEW): gamer telefon 120 Hz-es kijelzővel és nagy teljesítménnyel

Egy funkciógazdag gamer telefon középkategóriás áron? Igen, pontosan ezzel ált elő a Realme a Realme GT Neo 2 készülékkel. A népszerű modell utódjához képest javult a teljesítményt, javult a kijelző, és olyan funkciókat kínál, amelyek egy sokkal drágább telefont is megszégyenítenének. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gaming-telefony-uvodni-1.jpg

Mobilok és gaming: a gamer telefonok minősége tovább növekszik, ahogy a játékosok száma is

A gamer mobiltelefonok fejlődésével a gyártók újabb és minőségibb komponensekkel állnak elő. Ezzel nem csak a játékosok száma, de az új mobiljátékok száma is nő. Cikkünkben általánosságban vizsgáljuk meg a gaminget, hogy mit tudnak ezek a telefonok, illetve hogy mi a helyzet az e-sportok fejlődésével. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rogphone-5-uvodni-1.jpg

ASUS ROG Phone 5 (PREVIEW): az igazi gamer szörnyeteg

Az ASUS bemutatta a régóta várt gamer telefont, az ASUS ROG Phone 5 modellt. Hihetetlen adag teljesítményt, nagy akkumulátor kapacitást hoz hosszú élettartammal és hasznos játékfunkciókat tartalmaz. Mi mindenre képes tehát az ASUS ROG Phone 5? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi11-nahled.jpg

Xiaomi Mi 11 (PREVIEW): legjobb teljesítményű és töltési sebességű telefon

A Xiaomi nem enged az ambícióiból. Az új Xiaomi Mi 11 jól néz ki, és jelenleg a piac legerősebb Androidja. Egyéb felszereltsége is jól néz ki, de magyarországi árát még nem tudjuk, a gyártó később közli. Milyen is a Mi 11? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s20-fe-recenze-nahled_1.jpg

Samsung Galaxy S20 FE (PREVIEW): felső közékategória Snapdragon 865-tel

Az új Samsung Galaxy S20 FE a nagytestvérekre épül, amely 6,5"-os kijelzővel, valamint egy 5G-s változattal érkezik, amelyről a Snapdragon 865 gondoskodik. 6 színben kapható, a felszereltsége és az ára alapján pedig a felső középkategóriába tartozik. Milyen felszereltséggel rendelkezik, és mely kompromisszumok állnak az alacsonyabb ár mögött? Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ