Shop roku Akvizice ApF HU

A kategóriában szereplő cikkek Kombinált hűtő

Termékkatalógus
A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le

A TCL innovatív hűtőszekrényei és mosógépei nagyszerű teljesítménnyel és számos praktikus funkcióval nyűgöznek le

A TCL hűtőszekrények és mosógépek modern készülékek, amelyek számos praktikus funkcióval rendelkeznek. Innovatív technológiák biztosítják a készülék teljesen zökkenőmentes működését. A TCL készülékek optimális választást jelentenek azok számára, akik nagy teljesítményt keresnek elfogadható áron. Részletek itt
A hűtőszekrények és fagyasztók hibái

A hűtőszekrények és fagyasztók hibái

A hűtőszekrény gyengén hűt, vagy rezeg, túl zajos, esetleg nem világít? Ez problémát jelez. Ma megvizsgáljuk a hűtőszekrények és fagyasztók leggyakoribb meghibásodásait, és megnézzük, mikor kell aggódnod és szakszervízt hívni, és mikor oldható meg a hűtőszekrény javítás házilag.

Részletek itt
A hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ)

A hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ)

Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a hűtőszekrény és a benne tárolt élelmiszerek élettartamát.

Részletek itt
A fagyasztó és a hűtőszekrény ideális hőmérséklete

A fagyasztó és a hűtőszekrény ideális hőmérséklete

A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos tippeket adunk a hűtőszekrény hőmérséklet beállítása kapcsán is.

Részletek itt
A hűtőszekrény tisztítása (ÚTMUTATÓ)

A hűtőszekrény tisztítása (ÚTMUTATÓ)

Annak érdekében, hogy a hűtőszekrényben megfelelő körülmények uralkodjanak a benne tartott élelmiszerek számára, és a hűtő hosszú ideig probléma nélkül üzemeljen, a hűtőszekrény tisztítása és karbantartása alapvető fontosságú. Cikkünkben tanácsot adunk a hűtőszekrény tisztítása és leolvasztásása terén, és arra, hogyan szabaduljunk meg a hűtőszekrényben előforduló rossz szagoktól. Részletek itt
Legjobb hűtők 2020-ban

Legjobb hűtők 2020-ban

Új hűtőt keresel, de nem szeretnéd átböngészni az összes modell paramétereit és értékeléseit? A legjobb hűtőszekrényeinkről szóló áttekintést hoztuk el. A legolcsóbbat keresed, esetleg középkategóriásat, vagy nem számít az ár? Nagyszerű ár-érték arányú hűtőszekrényeket kínálunk; minden kategóriában 3 modellt találsz, és megindokoljuk, miért épp az adott modell érdemli meg azt, hogy felfigyelj rá. Átlátható hűtőszekrény összehasonlítást kapsz, hogy a feltételeidnek és az anyagi helyzetednek megfelelően választhass. Tehát, melyik a legjobb hűtőszekrény?

Részletek itt
Hűtőszekrény energiaosztályok

Hűtőszekrény energiaosztályok

Az energiaosztály a készülék energiafogyasztása szerinti csoportosításra utal. Az energiacímke, amely minden hűtőszekrényen kötelezően szerepel, megkönnyítheti a választást . A fogyasztást ideális működési feltételek mellett - 20 °C-os környezeti hőmérséklet és a hűtőszekrény rekeszének 70%-os kihasználtsága - határozzák meg. Részletek itt
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ