Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nvidia-rtx-3070-ti-fe-recenze-test.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition (ÉRTÉKELÉSEK ÉS TESZTEK)

Az AMPERE videókártyák családjának második tagja, amelyet az NVIDIA a múlt héten mutatott be nekünk - a GeForce RTX 3070 Ti videókártya. Milyen teljesítményt nyújt tehát az új GeForce RTX 3070 Ti videókártya, és milyen teljesítményjellemzőkkel büszkélkedhet? Miben különbözik az RTX 3070 és az RTX 3080 az értékelésünkben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-gpu.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti (ELEMZÉS)

A 2021-es év javában zajlik, és rohamléptekkel közeledik egy csúcskategóriás grafikus kártya kibocsátása az NVIDIA-tól. Az NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti-ről már garantált hírek keringenek az interneten. A mai cikkben összefoglaljuk az eddig ismerteket, és beszélünk arról, hogy mire számíthatunk az NVIDIA GPU-k legújabb sorozatú modelljeitől. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3000-notebooky-nahled.jpg

A GIGABYTE gaming és professzionális laptopjai GeForce RTX 3000 kártyákkal vannak ellátva

A GIGABYTE G, AORUS és AERO laptopok a nagy teljesítményű NVIDIA GeForce RTX 3000 szériás grafikus kártyáknak és az Intel Core i7 és i9 processzoroknak köszönhetően  kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak. A kínálatból az alkalmi játékosoktól kezdve a professzionális grafikusokig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ