Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Google-Gemini-nahled.jpg

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/android-15-logo-nahled.jpg

Elkezdődött az Android 15 fejlesztési ciklusa. Mire számíthatunk?

A Google elérhetővé tette az Android 15 operációs rendszer első fejlesztői verzióját, amely 2024 második felében fog megjelenni. Mint mindig, az első verzió most is csupán informatív jellegű, előrevetíti a soron következő verzió tulajdonságait. Mire számíthatunk a legújabb Android 15-től? Hogyan folytatódik a fejlesztési ciklus? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-8-nahled.jpg

Google Pixel 8 Pro (TESZT): egy nagyszerű, ámde kiszámítható utódja a Pixel sorozatnak

Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7a-nahled.jpg

Google Pixel 7a (TESZT): a legújabb "A" modell jelentős fejlesztésen esett át

A Google mobiltelefonok rajongói bizonyára nagyra értékelik a kiváló kamerát, a nagyszerű szoftveres támogatást és a hosszú élettartamot. Elvégre mégis csak maga a Google készíti az Android operációs rendszert. De hogyan teljesít az új Google Pixel 7a a mindennapi használat során? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-io-2023-uvod-2.jpg

Google I/O 2023: Android 14, Pixel 7a és a hajlítható Pixel Fold

A Google-rajongók számára kötelező esemény, mások számára nagyon érdekes látványosság. Ilyen volt a Google I/O 2023. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-fold-nahled.jpg

Google Pixel Fold (BEMUTATÓ): milyen a gyártó első hajlítható telefonja?

Az amerikai Google is beszáll a hajlítható mobiltelefonok képzeletbeli versenyébe. A Google I/O konferencián 2023. május 10-én mutatta be az új Google Pixel Foldot. Hogy néz ki a telefon, és mivel igyekszik megkülönböztetni magát a konkurenciától? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7-pro-recenze-test.jpg

Google Pixel 7 Pro (TESZT): az amerikai gyártó ismét felülmúlta önmagát

A Google Pixel 7 Pro számos fejlesztést kapott, például az új Google Tensor G2 chipet, megannyi szoftveres funkciót és karcsúbb kialakítást. Az új készülék fém fotómodult és korábban soha nem látott színválasztékot kínál. Hogyan teljesített a Pixel 7 Pro a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-6a-nahled.jpeg

Google Pixel 6a (BEMUTATÓ): ismét pazar külsővel, kevés kompromisszummal

A Google Pixel 7 érkezése előtt a tavalyi modell egy könnyített változata került bemutatásra, nevezetesen a Google Pixel 6a. Az új készülék valóban lenyűgöző teljesítményt nyújt, de nem kompromisszumok nélkül.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-mobilni-telefon-nahled.jpg

Elveszett telefon keresése - Hogyan keressük meg a mobiltelefonunkat? (ÚTMUTATÓ)

Nem éppen a te napod volt és most meg kell találnod a mobilodat? A mobiltelefon helyének meghatározására több lehetőség is van, mind az Android, mind az iOS készülékek esetében. A következő cikkben megnézzük, hogy melyek a legjobb és főleg a leggyorsabb módszerek a mobiltelefon helyének meghatározására.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-tv.jpg

Mi az a Google TV - Lejárt az Android TV-k ideje?

A Google TV egy új okostévé rendszer, amely a lassan már elavultnak számító Android TV-t váltja fel. Számos gyártó már 2021-től elréhetővé tette az új funkciót a tévékészülékeiben, az új tévéken való bevezetésére pedig 2022-ben kerül sor. Tehát mi az a Google TV és mire számíthatsz, ha régebbi Android TV-vel rendelkezel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-6-recenze-21-nahled.jpg

Google Pixel 6 (TESZT): több mint egy csodálatos fényképezőgép?

Íme, a Google Pixel 6 bemutatója. A telefon zöld változatán az újszerű design mellett alaposan megvizsgáltuk az akkumulátor üzemidejét, az egyedi Tensor lapkakészletet és természetesen a kamerát. Hogyan teljesített a tiszta Androiddal érkező újdonság a gyakorlatban? Tesztünkben választ kapsz a kérdésre. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pay-clanek.jpg

Google Pay Magyarországon: hogyan működik és mely bankok támogatják?

A Google fizetési rendszere, a Google Pay, amelyet 2017. november 14-én vezettek be, sikeresen beilleszkedett hazánkban. Egyre többen használják, és egyre több bank támogatja vagy hamarosan támogatni fogja. A rendszer eredeti mottója: "Érintesz. Fizetsz. Kész.” Mit kell tennünk, ha szeretnénk használni a Google Pay rendszert? És mely bankok támogatják jelenleg? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Pixel-5-banner-main_1.jpg

A Google Pixel 5 (PREVIEW) nem rendelkezik zászlóshajó chipkészlettel, de új funkciókat és szélesebb közönség számára megfizethető árat kínál

A Google egy új, Pixel 5 nevű telefonnal állt elő. Gyönyörű designt, remek felszereltséget és igen tisztességes teljesítményt kínál. Újdonság a fordított vezeték nélküli töltés és az alumínium hátlap is. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ