Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/msi_steam_promo_thumb.jpg

Vásárolj MSI GeForce RTX 4060 Ti-t és szerezz 40€ Steam pénztárca kódot

Új videokártyát keresel? Ha a GeForce RTX 4060 Ti modellek egyikét választod, akkor 40 eurós bónuszt is kapsz a Steam pénztárcádra. Mik a promóció feltételei, és hol kell regisztrálnod a vásárlást követően? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-merit-teplotu-graficke-karty.jpg

Videokártya hőmérséklete (ÚTMUTATÓ)

Túlmelegszik a videokártyád? Vagy netán nem is tudsz róla? A GPU hőmérsékletét nem árt figyelemmel kísérni. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan mérheted megfelelően a videokártyád hőmérsékletét, és milyen programokat használhatsz ehhez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/taktovani-grafickych-karet-clanek-title-1.jpg

Videokártya órajele (ÚTMUTATÓ): hogyan növelhető a GPU teljesítménye?

Szeretnéd a legtöbbet kihozni új videokártyádból, hogy növeld az FPS-t a játékokban, vagy szeretnél javítani a teljesítményén? Akkor ez a cikk neked szól, mert megnézzük, hogyan is néznek ki manapság a videokártyák órajelei. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alza-pc.jpg

Az alaplap, a videokártya és a processzor megfelelő kombinációja

Szeretnél saját számítógépet építeni, de nem tudod pontosan, hogyan kell csinálni? Szívesen segítünk, mert mi is jól ismerjük azt a felemelő érzést, amely egy új számítógép sikeres első indítását kíséri. Nemcsak abban adunk tanácsot, hogyan építsd meg technikailag a számítógépét, hanem az alaplap, a videokártya és a processzor megfelelő kiválasztására is összpontosítunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dlss.jpg

Mi az a DLSS?

A DLSS az egyik legizgalmasabb technológia, amely az NVIDIA GeForce RTX videokártyák megjelenésével került be a köztudatba. Hogyan működik valójában, és mire jó? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-6700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 XT 12G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

A SAPPHIRE videókártyák mindig is a legjobb Radeon grafikus kártyák közé tartoztak, amelyeket a rajongók otthonra vásárolhattak. Hogy ez igaz-e a Sapphire NITRO+ Radeon RX 6700 12G videókártyára is, azt ebben arról ebben a bemutatóban meggyőződhetsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-3070-suprim-x-8g-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

Hatalmas méretek, Dual BIOS és a középen sárkány emblémával ellátott hűtőventilátorok, mindezek félreérthetetlen jelei annak, hogy ma az Alza.cz oldalon az MSI SUPRIM sorozatának egyik videókártyáját fogjuk megnézni. Ez a videókártya az MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G, és ma alaposan megnézzük. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-gpu.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti (ELEMZÉS)

A 2021-es év javában zajlik, és rohamléptekkel közeledik egy csúcskategóriás grafikus kártya kibocsátása az NVIDIA-tól. Az NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti-ről már garantált hírek keringenek az interneten. A mai cikkben összefoglaljuk az eddig ismerteket, és beszélünk arról, hogy mire számíthatunk az NVIDIA GPU-k legújabb sorozatú modelljeitől. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-3060-inno3d-ichill-x3-12g-recenze-test.jpg

Inno3D GeForce RTX 3060 iCHILL X3 RED 12G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

Ma lejárt az NVIDIA cég új GeForce RTX 3060 grafikus kártyáinak információs embargója, így megoszthatjuk veled első tapasztalatainkat. Ezen grafikus kártyák modelljei hosszú listájának első képviselője, amelyet alaposan teszteltünk  az Alza.cz oldalon, az Inno3D GeForce RTX 3060 iCHILL X3 RED 12G grafikus kártya. És milyen eredménnyel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rdna2.jpg

AMD Radeon RX 6700/XT és RX 6600/XT (SPEKULÁCIÓ)

Az elkövetkező hetekben igazi párbaj készül kibontakozni az olcsóbb grafikus kártyán világában. A várva várt NVIDIA GeForce RTX 3060 kihívást jelent az AMD Radeon RX 6700/XT és RX 6600/XT számára. Hogyan érinti majd ez harc a játékosokat? És vajon melyik viszi majd a prímet? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dedikovana-graficka-karta.jpg

Mi az a dedikált videókártya | Előnyök | Összehasonlítás

A dedikált grafikus kártya egyértelmű jele annak, hogy egy ilyen számítógép vagy laptop nagyon jó grafikus teljesítményt nyújt. Mik a fő különbségek az integrált grafikához képest? És hogyan lehet valójában meghatározni, hogy milyen típusú videókártya van a számítógépben?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GeForce-GTX-nahled.jpg

NVIDIA GeForce GTX 1050 a 1050 Ti, a legolcsóbb Pascal alapú videokártyák

A GeForce GTX 1050 a hazai piacra októberben érkezik, rögtön két változatban, az erősebbik "Ti" jelzéssel. Ez a megkülönböztetés több éve már kizárólag a különleges modelleknek van fenntarva. Megállja vajon a helyét a Pascal család új tagja a konkurenciával szemben? Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ