A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-fen-thumb.jpg

Milyen hajszárítót vegyek?

Az évek során a hajszárító egy olyan nélkülözhetetlen fürdőszobai eszközzé vált, amely nélkül sok nő, férfi és gyermekes anya el sem tudja elképzelni a mindennapi hajápolást. Rengeteg hajszárító van jelen a piacon, különböző paraméterekkel, amelyek a laikusok számára nehezen értelmezhetők. Ezért készítettünk egy egyszerű útmutatót a hajszárító kiválasztásához, amely segít eligazodni a kínálatban, és megtalálni a megfelelőt. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/náhled_9.jpg

Próbálj ki 4 egyszerű nyári frizurát a Valera hajformázókkal

Nem tudod eldönteni, hogy milyen frizurát válassz a nyári időjáráshoz? A hőség, az izzadság, a szél, a víz, a hajadnak mindezt ki kell bírnia ebben az évszakban. Ezért ideális esetben úgy kell megformázni, hogy jól tartsa a formáját és ne essen az arcodba. A trópusi hőségben pedig különösen fontos, hogy a hajad ne ragadjon rá az izzadt nyakadra vagy arcodra. Meríts inspirációt útmutatónkból, amely 4 egyszerű frizura elkészítéséhez nyújt segítséget a svájci Valera márka professzionális hajszárítóinak és hajvasalóinak segítségével, és vesd bele magada nyárba. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-fen.jpg

Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító (BEMUTATÓ)

Elkészítettük a Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria hajszárító bemutatóját, amely ionizáló képességével és a legtöbb hajszárítóhoz képest extra kis tömegével rögtön felhívja magára a figyelmet. Cikkünkből megtudhatod, miben volt más a hajszárítás ezzel az elegáns és szép kis készülékkel, és hogy érdemes-e beruházni rá. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-cv9240f0-recenze-test.jpg

Rowenta CV9240F0 Ultimate Experience Scalp Care hajszárító (ÉRTÉKELÉS)

Mint szinte minden nő fürdőszobájában, az enyémben is van hajszárító, amelyet rendszeresen használok hajszárításra. A hajszárítóm azonban meglehetősen régi, és soha nem is vártam tőle többet, minthogy megszárítsa a hajam. Ezért, amikor lehetőséget kaptam a Rowenta Ultimate Experience Scalp Care tesztelésére, kíváncsi voltam, vajon tud-e többet nyújtani. Érdekel, hogy a hajszárító hogyan teljesített, amikor otthon teszteltem, és megtérül-e a befektetés? Olvasd el az értékelésemet, és mindent megtudhatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-ultimate-experience-CV9820F0-recenze-test.jpg

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító (ISMERTETŐ)

A hajszárító nagy jelentőséggel bír a haj minőségére és összességében a haj stílusára. Éppen ezért egy jó hajszárító minden nőnek és a hajának igazi kincset ér. Olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy kipróbálhattam a piac egyik legújabb termékét, a Rowenta Ultimate Experience CV9820 hajszárítóját, amely legelső pillantásra magára vonzza a figyelmet a csodaszép és professzionális megjelenésével. Kompakt mérete miatt leginkább egy utazó hajszárítóra hasonlít, így tehát a legfontosabb kérdés: vajon elég erős a teljesítménye? Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a készülék és milyen a használata? Valóban professzionálisan kezeli a hajat, vagy esetleg ezt csupán a megjelenése sugallja?

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ