A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rowenta-x-karl-lagerfeld.jpg

Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas (TESZT)

Hogyan teljesített a teszt során a Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict hajsütővas, amellyel akár 4 különböző hullámstílust is létrehozhatsz? Lehetőségünk nyílt kipróbálni ezt a hajformázó újdonságot, és csodálatos eredményeket értünk el vele. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-recenze.jpg

Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázó (BESZÁMOLÓ)

A Rowenta CF3112F0 Curls Forever hajformázóval göndör gyűrűket varázsolhatunk egyenes hajból. Könnyen és gyorsan használható, dús és göndör frizurát hozhatunk létre vele, mer akár 3 napig is megőrzi formáját. Beszámolunk róla, hogyan teljesített a Rowenta CF3112F0 Curls Forever a finom szálú, egyenes hajon, és mennyi ideig tartott ki a göndörség. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/27525750-ebd3-4997-a625-084fb5fe5351.jpg

Rowenta CF3730F0 Premium Care So Curls (Ismertetés)

Szereted a lágy loknikat? Az automatikus hajsütővas nagyszerű módja annak, hogy tökéletes hullámokat hozz létre a hajadban. Azon tűnődsz, hogy ez valóban egy "csodakütyü" és hogy vajon megéri-e az árát? Talán az ismertetőnk segíthet a döntésben. Kipróbáltuk a Rowenta Premium Care So Curls automata hajgöndörítőt, és az áttekintésünkből megtudhatod, hogyan használhatod ezt a göndörítő készüléket, hogy milyen hullámokat kreálhatsz vele, milyen hajtípusra ajánlott, sőt, még azt is, hogy milyen előnyös és hátrányos tulajdonságokkal bír a versenytársaihoz képest.

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ