Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Hogyan mérjük a villamosenergia-fogyasztást? (ÚTMUTATÓ)

Ebben a cikkben tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan mérheted az áramfogyasztásodat és megválaszoljuk a gyakran feltett kérdést is: milyen fogyasztásmérőt vegyek? Négy módszert ajánlunk arra, hogy kiderítsd, mennyit "esznek" az otthonodban lévő készülékek, és ez hogyan tükröződik az éves villanyszámládon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-pekarna-recepty-nahled.jpg

Kenyérsütés házilag – kenyérsütő receptek, péksütemények, édességek

Szeretnél olyan kenyérsütő recepteket, amelyek mindig jól sikerülnek? Inspirációt keresel az kenyérsütődben való sütéshez, vagy csak szükséged van egy jó élesztős tésztareceptre? Cikkünkben összegyűjtöttünk számos olyan bevált kenyérsütő receptet, amelyek közt a hagyományos és eredeti sütést kedvelők egyaránt megtalálják a számításaikat. Csak válassz közülük és add át magad az otthoni sütés örömének. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-03-nahled.jpg

A szárítógépek leggyakoribb meghibásodásai és hogyan oldjuk meg őket

A szárítógép, mint bármely más háztartási készülék, néha furcsán viselkedhet. Mi a teendő, ha a szárítógép nem hajlandó együttműködni? Hol kell keresni a problémák leggyakoribb okait, és mikor kell szakember segítségét kérni? A válaszokat cikkünkben találod meg.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-energie-zasuvka-nahled.jpg

Energiafogyasztás

Az energiafogyasztás egy olyan adat, melynek segítségével könnyen megállapíthatjuk, mennyi energiát fogyaszt az adott készülék.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy obrazek_1.png

Hogyan válasszunk beépíthető készülékeket

A beépíthető készülékeknek köszönhetően a konyhát pontosan a te igényeidnek megfelelően alakíthatod. Ugyanakkor számos olyan funkciót kínálnak, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen okos otthonból sem. Helytakarékos kialakításuknak és elegáns designjuknak köszönhetően modern konyhát eredményeznek, amely még élvezetesebbé teszi a főzést.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/93075912.jpg

Milyen szárítógépet vegyek?

Standard vagy keskeny? Milyen méretű, mekkora kapacitású és milyen energiaosztályú az ideális szárítógép? Mire jó a késleltetett indítás funkció? Vannak olyan paraméterek, amelyek alapján ki lehet választani a legmegfelelőbb szárítógépet? Cikkünkből megtudhatod, hogyan tudod kiválasztani a háztartásod számára legalkalmasabb szárítógépet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-bosch.jpg

A legjobb szárítógépek 2020-ban (ÁTTEKINTÉS)

Ha éppen szárítógépet keresel, de nem tudod, merre indulj, akkor jó helyen vagy. A 2020-ban kapható legjobb szárítógépeket tartalmazó áttekintésünkben összesen kilenc modellt gyűjtöttünk össze a számodra. Csakis a legjobbak, az olcsóbbaktól a drágább darabokig. Ráadásul tanácsokkal is szolgálunk a választást illetően.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza.jpg

Forrólevegős fritőz, avagy egészséges sütés olaj nélkül

Szeretnél egészségesebben étkezni úgy, hogy továbbra sem mondasz le kedvenc sült ételeidről? Ma már ez a kérdés nem tűnik illogikusnak, mégpedig  a forrólevegős sütőknek köszönhetően, amelyekben olaj és zsír nélkül lehet sütni. Készíts sült, rántott, vagy akár grillezett ételeket egészségesen és egyszerűen az egész családnak. Nem kell feladnod kedvenc ételeidet, s élvezheted őket lelkiismeretfurdalás nélkül. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ