Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus

Milyen felültöltős mosógépet vegyek?

Új mosógépet tervezel venni, de nem tudod, hogy melyik típust válaszd? Ha a felültöltős mosógépek közül szeretnél választani, mi segítségedre leszünk abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb modellt. Cikkünkből megtudhatod, mely paraméterekre érdemes odafigyelni, milyen méretű mosógépek kaphatók, de azt is, hogy milyen speciális funkciók tehetik számodra könnyebbé és hatékonyabbá a mosást. Válassz a saját igényeidnek megfelelő felültöltős mosógépet!

Részletek itt »

Hogyan válasszunk elöltöltős mosógépet

Új mosógépet szeretnél vásárolni, és azon gondolkodsz, hogy melyiket válaszd? Ha már esetleg szemezel egy elöltöltős mosógéppel, akkor segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb modellt. Megmondjuk, hogy mely paraméterekre kell összpontosítani, milyen mélységgel és szélességgel rendelkező mosógépet kell választanod, de azt is, hogy mely speciális funkciók lesznek hasznosak a számodra. Válaszd ki igényeid szerint az új elöltöltős mosógépedet.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poruchy-pracek-nahled.jpg

A mosógépek leggyakoribb meghibásodásai és azok elhárítása

A mosógép nem ereszti le a vizet, nem forog vagy kilazult a mosógép dob? Mielőtt szerelőhöz fordulnál, próbálj meg utánajárni, hogy nem csak egy egyszerű hibáról van-e szó, amelyet magad is helyrehozhatsz. Milyen mosógéppel kapcsolatos problémákat oldhatsz meg te is, és mikor jobb, ha inkább egy profi szervizre bízod a dolgot? A mosógépek leggyakoribb meghibásodásait és azok lehetséges megoldását alábbi cikkünkben találod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pracky-nahled.jpg

Milyen mosógépet vegyek?

A mosógép a háztartás egyik alapfelszerelése. És bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy mindegyik egyforma, épp az ellenkezője igaz. Az egyes modellek között nagy különbségek vannak a minőség, a funkciók és a kényelmi megoldások tekintetében. Melyik energiaosztályt érdemes választani, mely programok könnyítik meg az életedet, és melyik mosógép lesz az, amely hosszú ideig és megbízhatóan lesz majd a segítségedre? Útmutatónkban minden kérdésedre választ kaphatsz. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ