Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-svetla-do-auta.jpg

Milyen izzó kell az autómba, és hogyan cserélhetem ki?

Ki kell cserélned egy izzót az autódban, de nem tudsz választani? Nem érted a jelöléseket, vagy csak tanácsra van szükséged, hogy milyen paramétereket keress, és mire figyelj? Melyik izzó világít jobban? Cikkünkben tiszta vizet öntünk a pohárba. Emellett azt is megtudhatod, hogy milyen feltételek mellett cserélheted le a hagyományos halogén autóizzót egy erősebb LED-es típusra. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-chytre-hodinky-mini.jpg

Milyen okosórát vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Útmutatónk segít eligazodni az okosórák színes világában, így itt minden felmerülő kérdésedre választ kaphatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-gimbal.jpg

Hogyan válasszunk gimbalt?

Szeretnél videókat készíteni a mobiltelefonoddal, de nem vagy elégedett a stabilitással? Szerezz be egy gimbalnak nevezett stabilizátort! Gimbal segítségével jobb eredményeket érhetsz el, mint az optikai stabilizálással. Cikkünkben elmondjuk, mire érdemes odafigyelni a gimbal kiválasztásakor. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baterie-uvodni-1.jpg

Elemek | Ceruza elemek fajtái

Már több évtizede használunk eldobható elemeket. Hosszú fejlődésüknek köszönhetően számos elemtípus létezik, amelyek összetételükben, feszültségükben és méretükben is különböznek egymástól. Cikkünkből megtudhatod, hogyan ismerheted ki magad a különféle eldobható elemek közt, és miben különböznek az egyes típusok.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak_si_vybrat_primotop_mala.jpg

Milyen fűtőkészüléket vegyek? (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan válassz fűtőkészüléket? Szívesen ellátunk tanácsokkal. Cikkünkben nemcsak a választásnál fontos szempontokat gyűjtöttük össze, hanem az egyes típusok előnyeit és hátrányait is.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kočárek.jpg

Milyen babakocsit vegyek

Tanácsokkal látunk el arra nézve, hogyan válassz olyan babakocsit, amely a leginkább megfelel az igényeidnek és a használat módjának, és amelyben a baba úgy fogja érezni magát, mintha egy pihe-puha ágyikóban feküdne. Akár első babakocsit keresel egy kisbabának, akár esernyő babakocsit egy nagyobb babának, akár testvér babakocsit különböző korú gyermekek számára, útmutatónkban rengeteg hasznos tanácsot, információt és ajánlást fogsz találni.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-visaci-zamek-nahled.jpg

Hogyan válasszunk lakatot

Manapság sokféle biztonsági megoldás létezik, de néha nem lehet lemondani a jó öreg lakatról. Még egy olyan látszólag egyszerű feladat, mint a lakat kiválasztása is tartogathat kérdőjeleket, ezért összefoglaltuk az ideális (legbiztonságosabb) lakat kiválasztásának fontos paramétereit és kérdéseit. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gramofon.jpg

Hogyan válasszuk ki a legjobb lemezjátszót?

A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a bakelitlemezek előnyeit és hátrányait más adathordozókkal szemben, illetve megtárgyaljuk a választás lehetséges buktatóit.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sluchatka-nahled.jpg

Milyen fejhallgatót vegyek?

Nézzük meg, hogyan lehet a saját igényeinknek megfelelő fejhallgatót választani. Tanácsot adunk, hogyan igazodj ki a gazdag választékban és milyen paraméterekre kell figyelni vásárlás előtt. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-nabijecku-na-mobil-pruvodce.jpg

Hogyan válasszunk mobiltelefon töltőt

A töltő a mobiltelefon nélkülözhetetlen kiegészítője. Útmutatónkban szeretnénk segíteni a megfelelő töltő kiválasztásában, és elmagyarázni, hogyan lehet eligazodni a különféle típusú töltők és mobiltelefon-töltési módok útvesztőjében. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drzak-na-mobil.jpg

Hogyan válasszunk mobiltelefon-tartót?

Nem tudod, hogyan válassz mobiltelefon-tartót? Nem vagy biztos benne, hogyan tudsz még jobb fényképeket és szelfiket készíteni? Ezekre és más kérdésekre is választ adunk útmutatónkban, és természetesen nem feledkeztünk el a fotóállványokról és szelfi botokról sem. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-powerbanku-nahled.jpg

Milyen powerbankot vegyek?

Powerbankot keresel, de nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne ideális a számodra? Számos típus létezik és mindegyik valami másban emelkedik ki. Azonban több alapvető jellemzőt is meghatározhatunk, amelyek alapján kiválaszthatod a megfelelő készüléket. Örömmel bemutatjuk ezeket az alábbi cikkünkben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-kryt-nahled.jpg

Hogyan válasszunk mobiltelefon tokot

Nem számít, hogy divatos kiegészítőként vagy védőeszközként szeretnéd használni, a mobiltelefon tok mára már szinte elengedhetetlen tartozék. Az igazán széles választékban nem olyan könnyű eligazodni. Most segítünk neked kiválasztani a számodra megfelelő mobiltelefon tokot. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-hodinky-garmin-male.jpg

Így válassz Garmin okosórát (ÚTMUTATÓ)

Garmin okosórát szeretnél vásárolni ? Útmutatónk segít kiválasztani a legmegfelelőbbet. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ