Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus

Hogyan válasszunk lázmérőt

Az egyik első tünet, amellyel egy betegség kialakulására a szervezet reagál, a testhőmérséklet emelkedése. Ennek eredményeként a szervezetünk antitesteket termel a fertőzés elleni küzdelem érdekében, ezért a hőemelkedés nélkülözhetetlen. Ha azonban a hőemelkedés lázzá alakul, vagy nagyon kis gyerekeket, illetve időseket érint, a káros szövődmények elkerülése érdekében különböző módon kell eljárni és hatékonyan kell a lázat csillapítani. Annak érdekében, hogy mindig tisztában legyünk az egészségi állapotunk alakulásával, érdemes befektetni egy minőségi lázmérőbe. A kínálatuk azonban igen széles, ezért egy jól átlátható összeállítást készítettünk, amely segítségedre lesz a számodra legmegfelelőbb lázmérő kiválasztásában.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-merit-teplotu.jpg

Hogyan kell helyesen lázat mérni (ÚTMUTATÓ)

A hőemelkedés vagy a láz időről időre mindenkinek az életét megnehezíti egy-egy betegség alkalmával. Noha szervezetünk természetes reakciója, nem szabad figyelmen kívül hagyni a lázat, és a testhőmérséklet alakulását folyamatosan nyomon kell követni, különösen az időskorúak és a kisgyermekek esetében. A hőemelkedés perceken belül lázzá alakulhat, amelyet gyorsan és hatékonyan csillapítani kell. Cikkünkben átfogóan tájékozódhatsz a lázmérés témakörében, és tanácsot adunk azzal kapcsolatban is, hogy melyik lázmérőt válaszd a mindennapos és az alkalmi lázméréshez. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ