A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Kínai telefonok (MINDEN, AMIT TUDNI KELL RÓLUK)

A kínai telefonokon korábban jókat mulattak, de manapság már senki sem nevet rajtuk. Egyre ambiciózusabbá válnak, és a versenytársaknak is gyakran az arcukra fagy a mosoly, amikor szembesülnek velük. Miért vesznek egyre többen ilyen telefont? Melyek a legjobb kínai telefonok, és mire kell figyelni az "LTE" kapcsán? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p60-nahled.jpg

Huawei P60 Pro (BEMUTATÓ): jelenleg a legjobb fotómobil, de 5G és Google szolgáltatások nélkül

Az új Huawei P60 okostelefonok triójának tagjai úgy épülnek egymásra, hogy minden felhasználó könnyen megtalálhassa köztük a megfelelőt. Nagyszerű fotómobilok, amelyek meghódíthatják az okostelefonok piacát. Milyen felszereltséggel rendelkeznek az egyes modellek, azon belül mi mindent tud nyújtani a Huawei P60 Pro? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mate-50-pro-nahled.jpg

A Huawei Mate 50 Pro ígéretes kamerával, de 5G és Google-szolgáltatások nélkül érkezik

Az új Huawei Mate 50 Pro legfőbb erőssége a nagyszerű technológiával felszerelt kamera. A telefon azonban csúcsminőségű kijelzőt, nagy teljesítményű processzort, emellett egy meglehetősen hosszú ideig üzemképes és gyorsan töltődő akkumulátort is kapott. Vizsgáljuk meg közelebbről is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/velikost-chytrych-hodinek-titul.jpg

Milyen okosórát vegyek méret alapján?

Gyakran elhangzik nálad a kérdés, hogy mégis milyen okosórát vegyek? De nem tudod, hogyan válaszd ki a számodra megfelelő méretet? A következő cikkben az óra méretezésének alapfogalmait vesszük szemügyre, és adunk néhány tippet arról is, hogy milyen okosórát érdemes venni.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-nova-9-mobilni-telefon-3-nahled.jpg

Huawei nova 9 (PREVIEW): 120 Hz-es kijelző, tisztességes teljesítmény és modern design

A Huawei nova 9 egy újabb felső középkategóriás modell. Alig egy hónappal a kínai megjelenés után az új telefon már Európában is elérhető. Mivel fog minket elkápráztatni? És mikor találjuk meg a polcokon? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre hodinky a telefonovani.jpg

Telefonálásra is képes okosóra

Az okosórák nem csak a mozgási aktivitás nyomon követésére vagy a telefonról érkező értesítések megjelenítésére szolgálnak, hanem telefonhívások fogadására is használhatók. Hogyan telefonálhatok az okosórámról? Melyek azok az órák, amelyek csak kihangosítanak, és melyek azok, amelyek telefon nélkül is elboldogulnak? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a következő cikkből. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-matepad-11-tablet.jpg

Lenyűgöző Huawei MatePad 11 tablet HarmonyOS-szel

A MatePad 11 a Huawei első tabletje, amely kompromisszumok nélküli kijelzőt kínál 120 Hz-es frekvenciával. Emellett támogatja az olyan kiegészítőket, mint például a toll vagy a billentyűzet. A nagy ismeretlen a HarmonyOS rendszer, amelynek második generációja már több tucat készüléket céloz meg. Az árcédulára nézve pedig egyértelmű, hogy a piac egyik legkeresettebb tabletjével lesz dolgunk.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p50-uvodni-1.jpg

Huawei P50 (PREVIEW): tökéletes felszereltség és kamerák, de 5G nélkül

A gazdasági szankciókkal kapcsolatos problémák ellenére a kínai Huawei vállalat igyekszik örömet szerezni ügyfeleinek, ebben az évben az új Huawei P50 telefonokkal jelentkezett. Hogyan néz ki a két új modellcsalád, és mivel igyekszik lenyűgözni bennünket? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-gt-2-pro-recenze-test.jpg

Huawei Watch GT2 Pro (RECENZIÓ) – elegáns okosóra, tele technológiákkal

Az új generáció képviselőjeként a Huawei Watch GT2 Pro okosóra a vonzó formatervezés és az alkalmazott technológiák tökéletes egyensúlyára törekszik. Mit kínál pontosan ez a prémium modell sikeres elődjéhez, a Huawei Watch GT2-höz képest? A fényűző kivitelű intelligens óra alkalmas az ovális futópályára is? Nemcsak ezt fogod a Huawei Watch GT2 Pro recenziójából megtudni!

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-valentyn-nahled.jpg

Legyetek együtt Valentin napon a Huawei akár 30% -kal olcsóbb készülékeivel

Szerezz örömet Valentin-napra, és ajándékozd meg szeretteidet a Huawei társaság portfóliójából. Ezenkívül egy különleges ajánlatban kiválasztott termékeket - mobiltelefonokat, hordozható eszközöket, routereket vagy fejhallgatókat - akár 30% -os kedvezménnyel is kiválaszthatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-gt-2e-nahled.jpg

Huawei Watch GT 2e (RECENZIÓ) – okosóra, amelynek középpontjában a mozgás áll

A Huawei Watch GT 2e okosórát mozgáshoz tervezték. A sport vagy a fizikai tevékenységek pontos és innovatív mérése a fő ütőkártyája. De hogyan teljesített a Huawei Watch GT 2e a tesztelés során? Valóban kínál valami extrát a legközelebbi versenytársakhoz képest?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rychle-nabijeni-nahled.jpg

Gyorstöltés (INFORMÁCIÓ): az egyes technológiák összehasonlítása

A mobilkészülék akkumulátorának gyors feltöltése a legtöbb felhasználó számára örvendetes előny. A funkciók száma mellett a mai okostelefonok gyorsan lemerülnek, és a gyorstöltés jól jön abban a korszakban, ahol értékes százalékokat kell szereznünk a munka vagy a szórakozás folytatásához. Milyen technológiákról beszélünk, és mely gyártók használják őket? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/always-on-display-nahled.jpg

Always On Display: funkciója, előnyei és hátrányai

Ha új, OLED kijelzős telefonod vagy okosórád van, nagy valószínűséggel számodra is elérhető az Always On Display funkció. Hogyan működik, mire használható, és nem hordozza-e magában a képpontok beégésének kockázatát, illetve mennyire csökkenti le az akkumulátor üzemidejét? Minderről bővebben cikkünkben olvashatsz.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p40-recenze-test.jpg

Huawei P40 (PREVIEW): fantasztikus kijelzők és kompromisszummentes kamerák

A  legjobb telefonok kategóriában manapság számos gyártó harcol, s a kínai Huawei cégből az utóbbi években erős versenytárs vált. A Huawei most dobta piacra legújabb csúcsminőségű okostelefonjait, a Huawei P40-et, P40 Pro-t és P40 Pro +-t. Nézzük, milyen fejlesztésekkel fognak harcba szállni a legjobb telefonok versenyében? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mobile-services-nahled.jpg

Kipróbáltunk egy telefont a Huawei szolgáltatásokkal (ÉRTÉKELÉS): Mit szóltunk hozzá?

A Huawei az Egyesült Államok szankcióinak eredményeként telefonjain nem használhatja a Google szolgáltatásait, de Huawei Mobile Services (HMS) néven saját szolgáltatásokat fejleszt. Noha Magyarországon egyelőre nem kaphatók ezek a telefonok, kipróbáltuk a HMS-t a Huawei P20 Lite 2019 telefonon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p30-pro-test-recenze.jpg

Huawei P30, a siker receptje a kamera

2019 március 26-án, kedden, Párizsban mutatta be a Huawei új telefonját, a Huawei P30-at. A gyártók megelőlegezték a bizalmat és már előre bejelentették, hogy a Huawei P30 Pro a legjobb fényképezős mobilokkal száll versenybe. Vajon le tudja győzni a Samsung Galaxy S10-et és a Huawei Mate 20 Pro-t? Mi lesz az ára az újdonságoknak és a teljesítménynek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dualni-fotoaparat-nahled.jpg

Több kamera a mobiltelefonokban: előnyük, működési elv és funkciók

Azon tűnődtél, milyen célt szolgálhatnak a több kamerás kialakítások a mai okostelefonokban? Nos, mindegyik kamera más funkcióval bír. Győződj meg róla Te magad, ismerd meg, hogy milyen típusú kamerákkal rendelkeznek a modern mobiltelefonok. Képesek a közelítésre és a távolításra, a nagyon közeli fókuszálásra és még sok másra. Tudj meg többet a cikkünkből. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-telefon-nahled.jpg

Hogy ismered fel, hogy öregszik a telefonod?

Rossz minőségű fotók, az akksi már semmit nem bír, az alkalmazások nem működnek. A jelekből, amelyek arra mutatnak, hogy telefonod lassan kiszolgálja magát még sokkal több is lehet. Eljött az idő, hogy új telefon után nézz? Megtudod cikkünkből! Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ