Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/chlazeni-cpu-test.jpg

A legjobb processzor hűtők (TESZT)

Új számítógép építésekor a megfelelő processzor kiválasztása lehet az egyik legfontosabb lépés. Miután eldöntötted, hogy melyiket választod, a következő feladatod az, hogy kiválaszd, hogyan hűtsd le. Tesztünkben 12 középáras CPU hűtőt vizsgáltunk meg, mind a hűtési teljesítmény, mind a zajszint szempontjából. Melyik hűtő a legjobb választás az új AMD Ryzenhez, és melyik az Intel Core-hoz? További részletekért tekintsd meg a cikkünket! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-ochladit-byt-tipy-triky.jpg

Hogyan hűtsük le a lakást? (ÚTMUTATÓ)

Az elmúlt nyarak forróak és gyakran nagyon szárazak voltak. A nap könyörtelenül süt, és mindent felmelegít maga körül. A lakásod lassan egy hatalmas, forró kemencévé változik, és szinte emberfeletti kihívás elviselni. A panellakásokat és a tetőtereket a legrosszabb lehűteni, de amikor a hőmérő skálája eléri a trópusi hőmérsékletet, elviselhetetlenné válik a lakóházakban és a házakban való tartózkodás. Van néhány tippünk, hogyan hűtsd le a lakásodat, hogy újra kényelmesen aludhass. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pc-temperature-thumb.jpg

Hogyan mérjük a számítógép hőmérsékletét? (ÚTMUTATÓ)

A mai cikkben azt nézzük meg, hogyan és mivel mérhetjük a számítógépében lévő alkatrészek hőmérsékletét. Miért és mikor célszerű ilyen mérést végezni? Milyen szoftverre lesz szükségünk ehhez, mit nyerhetünk, és mire kell figyelnünk a mérés során? A számítógép hőmérsékletének méréséről szóló útmutatónkban mindenre fény derül! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teplovodiva-pasta-jak-vybrat.jpg

Hővezető paszták (ÚTMUTATÓ és TESZT)

A számítógép építése során nem szabad alábecsülni a hővezető paszta fontosságát. A dobozos hűtők általában egy géppel felvitt pasztaréteggel rendelkeznek, az utángyártott hűtők külön kis tubussal érkeznek. Ez azonban nem mindig a legjobb választás. Mai tesztünkben a hővezető pasztákat, azok teljesítményét és alkalmazási lehetőségeit vesszük górcső alá. Egy plexi eszköznek köszönhetően megnézhettük, hogyan viselkedik egy ilyen paszta a processzor és a hűtőborda között, végül pedig megbeszéljük, hogy mire kell figyelni a paszta felhordásakor. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-11-concept-nahled.jpg

A OnePlus 11 Concept aktív vízhűtéssel rendelkezik. Kék folyadék kering a belsejében

Az új koncepcióval a OnePlus arról szeretne meggyőzni minket, hogy a terhelés alatti magas minőségű hőelvezetésnek nem kell sok rétegű, nagyobb méreteket igénylő hőátadó lemezek integrálását jelentenie. Hogyan oldotta meg ezt az új OnePlus 11 Concept esetében? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyroba-ledu-a-zmrzliny-nahled.jpg

Hogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet

A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő felszereléssel kell rendelkezned - mégpedig jég- vagy fagylaltkészítő géppel. Útmutatónkban tanácsokkal látunk el, hogyan válaszd ki ezeket a készülékeket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ventilatory-nahled.jpg

Hogyan válasszunk ventilátort

A ventilátor az egyik leghatékonyabb módja a nyári forróságokban való lehűlésnek. A piacon számos ventilátor-típus találató különböző árkategóriákban. Útmutatónkban segítünk az igényeidnek megfelelő venilátort választani, emellett kifejtjük, hogy milyen paraméterekre figyelj a vásárlás során.

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ