A különbség az üvegkerámia és az indukciós főzőlapok között nagyobb lehet, mint amekkorának első ránézésre látszik. Útmutatónk tartalmazza a legfontosabb információkat, amelyeket értékelni fogsz egy indukciós vagy üvegkerámia főzőlap választásakor, továbbá a tisztítással és csatlakoztatással kapcsolatban is tanácsokkal látunk el.
Részletek itt »Indukciós vagy gáz főzőlap? Ha ezt a kérdést fontolgatod, segítünk kiválasztani az elképzelésednek megfelelő tűzhelyt. Bemutatjuk az indukciós és a gázfőzőlap előnyeit és hátrányait, és tanácsokat adunk az indukciós főzőlap és a gáz főzőlap kiválasztásához.
Részletek itt »Bár az üvegkerámia főzőlap felülete sima, amely könnyen tisztítható, mégis gondoskodni kell róla. Ideális esetben rendszeresen és minden főzés után meg kell tisztítani, így elkerülhető a rászáradt foltok és az odaégett ételek fáradságos eltávolítása. Tanácsokkal látunk el, hogyan tisztítsd megfelelően, hogy ne csökkenjen az élettartama, milyen tisztítószereket válassz a kívánt eredmény eléréséhez, és mire figyelj, amikor ilyen típusú főzőlapot választasz. Cikkünkben hasznos tippeket és trükköket találhatsz.
Részletek itt »