Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahledovy-obrazek-Niceboy-ION-SmartKettle.jpeg

Niceboy ION SmartKettle okos vízforraló (TESZT)

Kipróbáltuk a Niceboy ION SmartKettle okos vízforralót, amely az okostelefonos alkalmazás segítségével akár távolról is vezérelhető. Milyen érdekes funkciókat kínál? Érdemes beszerezni egy ilyen vízforralót? Olvasd el a cikkünket és megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-nahled-Tefal-Easy-Fry-Grill-Precision.jpeg

Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ forrólevegős fritőz (BEMUTATÓ)

A Tefal EY505D15 Easy Fry & Grill Precision+ forrólevegős fritőzt közel egy hónapon át teszteltük. A minimális mennyiségű zsiradékkal vagy anélkül történő sütés mellett a grillezés lehetőségét is magában hordozza. Akár kétszer gyorsabb energiatakarékos sütési idővel és 8 előre beállított, nagyszerű eredményekkel kecsegtető programmal büszkélkedhet. Hogyan teljesített a fritőz a teszt során? És tényleg tud olaj nélkül is sütni? Bemutatónkból megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-KRUPS-EA897B10-Evidence-Eco-nahled.jpeg

KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőző (BEMUTATÓ)

Ne hagyd ki mai bemutatónkat. Közel egy hónapon keresztül teszteltük a KRUPS EA897B10 Evidence Eco automata kávéfőzőt, amely a zamatos kávéfőzés és a környezetbarát szemlélet kombinációját testesíti meg. Újrahasznosított anyagokból készül, és akár 90%-ban újrahasznosítható. Italok széles választékát képes elkészíteni, amelyek intenzitását és űrtartalmát is tetszés szerint beállíthatod. Vajon megfelel-e ez a kávéfőző az igényesebb kávéfogyasztóknak?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Rowenta-X-Force-Flex-15.60-Animal-nahled.jpeg

Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal rúdporszívó (BEMUTATÓ)

Ne maradj le az otthoni takarítás legújabb trendjeiről! Ismerkedj meg a Rowenta RH99F1WO X-Force Flex 15.60 Animal 230 AW rúdporszívóval. A Rowenta portfóliójának egyik legújabb tagja, amely az automatikus szívóteljesítmény-beállítás mellett praktikus dokkolóállomást és számos tartozékot, többek között egy állatszőrkefét is kínál. Hogyan birkózott meg a háztartás különböző felületeivel és a háziállatok után való takarítással? Bemutatónkból megtudhatod.

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ