A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

A legjobb multiplayer játékok, kooperatív játékok PC-re, PS-re, Xbox-ra és Switch-re

Ebben a különkiadású cikkben olyan multiplayer játékokat találsz a legkülönbözőbb műfajokból, amelyekben a magas minőség mellett egyvalami közös: ideális választás, ha unod a szólójátékokat, és inkább a barátaiddal együtt szeretnél egy jót játszani.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-dlc-wrath-of-the-druids-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids (Mini áttekintés) – Kelták vs. Vikingek

Az Assassin's Creed Valhalla novemberben jelent meg, így bőven volt időd meghódítani Anglia partjait. Most a Raven klán elismert törzsfőnökeként új kihívásoknak nézhetsz elébe. Az első ezek közül Írországba visz, ahol a Wrath of the Druids történet kiegészítő történetben egy ősi kelta druida csoport ellen kell harcba szállnod. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel a zöld szigetet mini áttekintésünkben.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-pozadi-nahled.jpg

A legjobb játékok Playstation 4-re

Lehet, hogy néhányatok már egy olyan PlayStationnel tölti az idejét, amelynek a nevében egy ötös szerepel, de ez nem jelenti azt, hogy a PS4 felett már eljárt az idő. A Sony negyedik generációs konzoljának még mindig bőven van mit kínálnia, erről szerkesztőségünk az erre a masinára tervezett, valaha megjelent 25 legjobb cím rangsorában győződhetett meg. Lehet, hogy felidézi a régi szép idők emlékeit, de az is lehet, hogy olyan játéktörténeti gyöngyszemekre bukkansz, amelyeket még mindig érdemes újra felkeresni, mivel minőségük gyakran még a mai legmenőbb projekteket is felülmúlja. Ráadásul a PlayStation 5 visszafelé kompatibilitásának köszönhetően ezeket a címeket PS5-ön is futtathatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-2-resurrected-vse-co-vime-all-we-know-key-art-nahled.jpg

Diablo 2: Resurrected: megjelenési dátum, multiplayer és egyéb információk

A Diablo 2 nemcsak az akció-RPG műfaj egyik legendája, hanem az összes számítógépes játék között egy fontos mérföldkő is. Sokak számára ez az egyik legtöbbet játszott cím húsz éve, míg mások csak akkor hallottak róla, amikor a márka harmadik része is hódító útjára indult. Jelenleg a negyedik utazás van kilátásban a Sanctuary világába, ami lehetőséget kínál arra, hogy feltámassza a Blizzard játékok egyik gyöngyszemét. Cikkünkből megtudhatod, mit tudunk a Vicarious Visions stúdió által idénre tervezett Diablo 2: Resurrected remake-jéről.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-ragnarok-special-nahled.jpg

God of War: Ragnarök: Minden, amit tudunk (KÜLÖNKIADÁS)

A skandináv hűvösség Kratos forrongó gyűlöletét hivatott csillapítani a görög istenek iránt, akiknek légiói a háromrészes God of War-sorozat során egyre ritkultak. Északon Kratos feleséget talált, megöregedett és fiút nemzett, Atreuszt. A márka északi rebootjában azonban a helyi isteni panteon végül megismerte Kratos pengéinek élességét is, amely biztos, hogy visszafelé sül el. Hogy milyen lesz a Ragnarök című folytatás, és mit tudunk róla, azt a következő sorokban olvashatjátok.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-vr-cerven-2020-nahled.jpg

VR-játékok - A 20 legjobb virtuális valóságban játszott játék

A virtuális valóság ugyanúgy megoszthatja a játékosok közösségét, mint a legjobb konzolról szóló vita. Vannak, akik imádják a VR-szemüveget, mások utálják, sok játékost pedig egyelőre hidegen hagy, bár egyre több fejlesztő dönt úgy, hogy saját virtuális projekteket készít. Több tucatnyi, többé-kevésbé jó minőségű cím közül próbáltuk megtalálni a 3D-s szórakoztatás legjobb képviselőit, amelyeket nem szabad kihagynod.

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ