Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hracky-pro-kluky.jpg

Milyen játékot vegyek 11-14 éves fiúnak?

Amikor egy 11-14 éves fiú számára választunk játékot, érdemes figyelembe venni az érdeklődési körét és a hobbijait. Az iskoláskorú fiúk körében a legnépszerűbb játékok közé tartoznak a LEGO építőkészletek, az RC modellek, a játékkonzolok, a hoverboard és a filmek (vagy képregények) világán alapuló játékok, mint például a Star Wars és a Marvel. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-uvod.jpg

Milyen játékot vegyek 6-10 éves fiúnak?

A kisiskolás gyermek új ismeretekre és tudásra vágyik, néha azonban hiányozhat számára a klasszikus játék is, amikor szeretne összerakni valamit, vagy autókkal játszani. Útmutatónkban ismertetjük a legjobb játékok, játékszerek és tevékenységek listáját, amelyek biztosan elnyerik egy 6-10 éves fiú tetszését. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hracka-pro-kluka.jpg

Milyen játékot vegyek 4-5 éves fiúnak?

Játékot szeretnél venni az óvodáskorú kisfiadnak, de elveszel az autók, készletek és dinoszauruszok áradatában? Akkor tekintsd meg útmutatónkat, hogy tisztább képet kapj arról, melyik játék fogja leginkább lekötni a figyelmét. Mely játékoktól csillan fel a 4-5 éves fiúk szeme? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LO75969_4.jpg

Milyen játékot vegyek 11-14 éves lánynak?

A 11-14 éves lányok esetében a klasszikus játékok helyett a fiatalabb generációnak szánt ajándékokra összpontosítunk. Kifejezetten lányoknak szóló ékszerek, szépségápolási és dekorációs termékek, okosórák és érdekes társasjátékok. A kínálat rendkívül bőséges, jól áttekinthető útmutatónk pedig ezúttal is segít eligazodni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-hracku_1.jpg

Milyen játékot vegyek 6-10 éves kislánynak?

A 6 és 10 éves kor közötti lányoknak szánt játékok között számos választási lehetőséget kínálkozik. Útmutatónkban megpróbálunk áttekintést adni erről a kínálatról, több kategóriára osztjuk azt, amelyek közül már könnyen kiválaszthatod a megfelelő játékot egy kislány számára ebben a korosztályban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-hracku.jpg

Milyen játékot vegyek 4-5 éves kislánynak?

Játék 4 éves kislánynak? Egy játékbolt közepén állsz és azon töröd a fejed, hogy milyen játék való egy 4-5 éves kislánynak? A legjobb, amit tehetsz, hogy átnézed útmutatónkat, amelyben áttekintést adunk a legjobb játékokról, amelyek garantáltan örömet szereznek minden kislánynak. A választék, beleértve a babákat, babakocsikat, plüssöket, rajzfilmhősöket és elektromos kisautókat, igazán változatos. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hracky-pro-miminka.jpg

Milyen játékot vegyek újszülöttnek és kisgyereknek?

Nem tudod, milyen játékot válassz egy újszülött vagy egy kisgyermek számára? Letisztult útmutatónkban bemutatjuk a legnépszerűbb újszülött játékokat, amelyek biztosan mosolyt csalnak minden gyermek arcára. És mivel a gyermekek fejlődése 3 éves korig gyors ütemben zajlik, érdemes mindig az adott fejlődési időszaknak megfelelő játékokra összpontosítani. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kontrastni-hracky-nahled.jpg

Hogyan támogatják a kontrasztos játékok a kisgyermekek egészséges fejlődését?

A megfelelő játékok kiválasztásával elősegítheted a legkisebb gyermekek vizuális, kognitív és motoros funkcióinak egészséges fejlődését. A kontrasztos játékok tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. Számos különböző típus közül választhatsz, többek között kártyák, csörgők és praktikus szőnyegek közül. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/interaktivni-roboticke-hracky-made.jpg

A MaDe interaktív robotjátékok megbízhatóan szórakoztatják a gyermekeket és a felnőtteket

A MaDe robotjátékok játékos módon tanítják meg a legkisebbeknek is egyaránt az új készségeket. A MaDe egy cseh játékgyártó és -forgalmazó. Robotruck és Andy, egy programozható robot a legkisebbeknek. A MaDe-ről és az új termékekről részletesen ebben a cikkünkben olvashatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/play-doh-modelina.jpg

Lépj be a végtelen szórakozás világába a Play-Doh gyurmakészlet segítségével

Azon gondolkodsz, hogyan szórakoztathatod gyermekedet értelmes módon, és egyúttal fejlesztheted a kreativitását? Akkor a figyelmedet nem kerülheti el a Play-Doh gyurmakészlet. Ez nem csak egy közönséges modellező játék, amely néhány percig szórakoztatja a gyerekeket, és nagy rendetlenséget hagy maga után. A Play-Doh tégelyekkel és kreatív készletekkel a gyerekek biztonságosan szórakozhatnak és fejleszthetik képességeiket. Olvass többet erről a népszerű gyurmáról, és kezdj bele a játékos alkotásba. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/re-cycle-me-dzungle_1.jpg

Re-cycle me kreatív szettek gyerekeknek: a gyerekek alkotásokká változtathatják a kidobásra ítélt csomagolóanyagokat

Nem szokványos kreatív szórakozási lehetőség gyerekek számára, amely tényleg lázba hozza majd őket! Az alapanyagok biztosan rendelkezésre állnak otthonotokban, ráadásul – általában – gondolkozás nélkül kidobjátok őket, WC-papír gurigák, tejesdobozok, PET palackok és egyéb – látszólag használhatatlan – csomagolóanyagok: most mindezeknek esélyük van új életre kelni a gyerekek ügyes kis kezeiben, és átváltozni vidám játékokká. Ráadásul a gyerekek teljesen természetes módon tanulják, hogyan tudják kímélni környezetüket. Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ