Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nespresso-hu-refund-promo-nahled.jpg

VÁSÁROLD LE AKÁR NESPRESSO KÁVÉFŐZŐD TELJES ÁRÁT AZ ELSŐ 5 KÁVÉKAPSZULA RENDELÉSED SORÁN

Vásárolj Nespresso kapszulás kávégépet a promócióban megjelölt modellek közül 2024. január 16. és 2024. március 5. között, és szerezd meg a legfeljebb 99 000 Ft értékű kedvezményt, amelyet eredeti kávékapszulák vásárlására használhatsz fel. Mely kávéfőzők vesznek részt a promócióban, és milyen konkrét feltételek vonatkoznak az egyes modellekre? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nespresso_2.jpg

Szerezz ajándékutalványt Nespresso kávéfőző vásárlásakor a Vertuo vagy Original termékcsaládból, akár 12 000 Ft értékben

Vásárold meg bármelyik Nespresso otthoni kávéfőzőt a Vertuo termékcsaládból 2021. november 1. és 2022. január 31. között, és 12 000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz, vagy bármely Nespresso otthoni kávéfőzőt az Original termékcsaládból, és 9000 Ft értékű kávé vásárlására jogosító utalványt kapsz AJÁNDÉKBA. Részletek itt »

Krups 2024 promóció

Szeretnéd minden nap átadni magad a kávézói minőségű, tökéletes eszpresszónak vagy tejes specialitásnak? A kiváló Krups kávéfőzőknek köszönhetően megteheted, hiszen a modern külső számos automatikus funkciót rejt. A minőségi kávégépek mellett a Krups márka más előnyöket is tartogat a vásárláshoz, mint például az extra ajándékokat. Cikkünkből átfogó képet kaphatsz az összes aktuális promócióról, amelyet a Krups készített elő a számodra. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kavovar-pece-SMALL2.jpg

Hogyan tisztítsuk ki a kávéfőzőt (TIPPEK ÉS TÜRKKÖK)

A kávéfőzőnek köszönhetően már otthon is elkészíthetjük a kávézói minőséghez hasonló kávét. Ugyanakkor ha zavaró ízek és mellékízek nélkül szeretnénk élvezni a kávé zamatát, tudnunk kell, hogyan gondoskodjunk megfelelően a kávéfőzőről. Hogy mit jelent a kávéfőző karbantartása, hogyan tisztítsuk meg a kávéfőzőt a különböző szennyeződésektől és milyen gyakran tisztítsuk a kávéfőzőt? Íme a tippjeink a karos és automata kávéfőzőkkarbantartásához.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Aeropress-nahled.jpg

Hogyan készíts kávét Aeropressben

A kávékészítés Aeropressben egyszerű és gyors, akár a French pressben vagy a kávécsepegtetőben. Hogyan készíts kávét Aeropressben, hogy az eredmény minőségi és finom legyen? Vess egy pillantást a kávékészítés két különböző - klasszikus és fordított - módon történő elkészítésének részletes útmutatójára. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pakovy-kavovar-SAGE SES878BTR_nahledovy.jpg

A karos kávéfőző rendkívüli élménnyé varázsolja a mindennapi kávé elkészítését

A karos kávéfőző lehetővé teszi, hogy a saját baristád légy, és élvezd a kávékészítés rituáléját a kávészemek darálásától kezdve a tejhabosításig, valamint az ízekkel és az intenzitással kapcsolatos kísérletezésig. Mindegy egyes csésze elkészült kávéd magán hordozza az egyéniséged és a barista képességed jegyeit, amelyben folyamatosan fejlődhetsz. Melyik karos kávéfőző lenne a legjobb választás a számodra, milyen újdonságokat szerezhetsz be a konyhádba és hogyan lehet valójában elkészíteni a kávét egy karos kávéfőzővel, hogy a legjobb ízt érd el?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-na-kapsle-nahledovy.jpg

A kapszulás kávéfőzők ma már többre képesek, mint gondolnád

A különféle típusú kávé- és nem kávés italok széles választéka, valamint a hihetetlenül egyszerű működés teszi a kapszulás kávéfőzőket rendkívül népszerű háztartási készülékekké. Azonban, a modern kapszulás kávéfőzők többre képesek, mint valaha. Ezért már nem csak új kávétípusok, de új kapszulás kávéfőzők is jelentek meg a piacon, amelyek új képességekkel és okos funkciókkal büszkélkedhetnek. Mik az újdonságok a piacon, mit várhatunk a kapszulás kávéfőzőktől és melyik kapszulás készülék lenne számodra a legmegfelelőbb?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Automaticke_kavovary_nahledovy.jpg

Automata kávéfőző a tökéletes csésze kávéhoz

Az automata kávéfőzők elhozzák otthonodba a kávé gazdag és magával ragadó világát. Habár az automata eszpresszó-készítés elve rendkívül hasonló, az automata kávéfőzők széles választéka bizonyítja, hogy az egyes modellek között jelentős különbségek vannak. Milyen kávét készíthetünk egy teljesen automata kávéfőzővel, melyek a legújabb finomságok és hírek, és mely funkciók lesznek hasznosak a számodra? 

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ