A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-desky.jpg

Hogyan ápoljuk a főzőlapot (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

Akár indukciós, kerámia- vagy gázos főzőlapod van, fontos, hogy rendszeresen karbantartsd és tisztítsd. A megfelelő ápolás a kulcsa annak, hogy hosszú ideig jól szolgáljon. Tippjeink és tanácsaink vannak arra vonatkozóan, hogyan tisztítsd kíméletesen és hatékonyan a főzőlapot. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sporaky-nahled.jpg

Hogyan válassz tűzhelyet (ÚTMUTATÓ)

A tűzhely egy szabadon álló berendezés, amely a főzőlapot és a sütőt is magában foglalja. Új tűzhely kiválasztásakor gyakorlatilag két új berendezésről kell döntened, amelyek a leginkább megfelelnek az igényeidnek. Milyen típusú tűzhely lenne a legjobb a konyhádba? Gáz-, elektromos vagy kombinált? Útmutatónkból egyszerűen megtudhatod, melyek a három tűzhelytípus előnyei és hátrányai, illetve olyan fontos információkat, amelyek megkönnyítik a döntést. 

Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ