Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-herni-mobilni-telefony-2019.jpg

A legjobb gamer telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyek napjaink legjobb gamer telefonjai? És miben különböznek a hagyományos okostelefonoktól? Górcső alá vettük az Asus ROG Phone 7 Ultimate, Xiaomi Black Shark 5 Pro és Nubia Redmagic 8 Pro készülékeket. Mi mindent kínálnak? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-male-mobily.jpg

A legjobb mini telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Bár a trendet még mindig leginkább a nagy kijelzős telefonok képviselik, érthető, hogy nem mindenkinek ideálisak. Ha kíváncsi vagy, milyen előnyöket nyújtanak a kis méretű okostelefonok, és milyen típusaik léteznek, akkor ne hagyd ki cikkünket. Összeállításunk mini okostelefonok széles választékát kínálja többféle méretben és árkategóriában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): végre megérkezett hazánkba is a Xiaomi zászlóshajója

A Xiaomi végre bemutatta az új Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Pro modelleket. A telefonok jellegzetessége elsősorban az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet, az újratervezett HyperOS és az új, különleges dizájn. Mi mindent kínálnak az új Xiaomi telefonok és mikorra számíthatunk rájuk? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-90-nahled.jpg

Honor 90 (TESZT): kiváló kijelzővel és kamerával viharzik be a középkategória sűrűjébe

Az új Honor 90 telefon már a megjelenésekor is lenyűgözött mind a megjelenésével, mind a funkcióival. A főszerepet a 200 Mpx-es főkamera és a Qualcomm Snapdragon chipsetnek köszönhető remek ár-érték arány játssza. De hogyan teljesített a Honor 90 a gyakorlatban? Tesztünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Kínai telefonok (MINDEN, AMIT TUDNI KELL RÓLUK)

A kínai telefonokon korábban jókat mulattak, de manapság már senki sem nevet rajtuk. Egyre ambiciózusabbá válnak, és a versenytársaknak is gyakran az arcukra fagy a mosoly, amikor szembesülnek velük. Miért vesznek egyre többen ilyen telefont? Melyek a legjobb kínai telefonok, és mire kell figyelni az "LTE" kapcsán? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-5-pro-recenze-nahled.jpg

Honor Magic5 Pro (TESZT): a zászlóshajó, amely szinte már eléri a csúcsot

Kipróbáltuk az új Honor Magic5 Pro-t, egy funkciógazdag telefont, amely jó kamerákkal, akkumulátoros üzemidővel és teljesítménnyel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a gyakorlatban? Mik az erősségei és miben mutatkoznak meg a gyengeségei? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-11-5g-recenze-nahled.jpg

OnePlus 11 5G (TESZT): nem feszegeti a határokat, de sok mindenre képes

Nem feltétlenül kell Google Pixel-t vásárolnod ahhoz, hogy finomhangolt Android rendszert kapj. Az egyik olyan gyártó, amely nagy hangsúlyt fektet a jövőbiztos szoftvertámogatásra és az intuitív felépítésre, a OnePlus. Mi most az új OnePlus 11 5G-t teszteltük le. Mennyire voltunk tőle lenyűgözve? Bemutatónkból megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13-pro-recenze-test.jpg

Xiaomi 13 Pro (TESZT): egy nagyszerű zászlóshajó, amely nem szégyelli az árát

A Xiaomi 13 Pro szokatlanul magas árcédulával lépett a piacra. Másrészt viszont elég sokat kínál. Mi vonzott minket az új telefonban és mi nem? Bemutatónkból megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-11-pro-akce.jpg

Rendeld elő az új Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G okostelefont és szerezd meg a ráadás aktivitásmérőt

Rendeld elő egy új Xiaomi Redmi Note 11 Pro vagy Redmi Note 11 Pro 5G okostelefont és szerezd meg a ráadás Xiaomi Redmi Smart Band Pro aktivitásmérőt, amely számos hasznos funkciót kínál. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-poco-x4-pro-5g-nahled.jpg

A POCO X4 Pro 5G nagyszerű ár-érték aránnyal rendelkezik, de ezért cserébe kompromisszumokat kell kötni

A POCO X4 Pro 5G a POCO X3 Pro régóta várt utódja. A márka idővonalát elnézve ez nem egy közvetlen fejlesztés, hanem inkább egy olyan kiadás, amely elsősorban a jobb kamerára és a jobb kijelzőre összpontosít. Mit kínál majd az új Xiaomi mobiltelefon és mikor üdözölhetjük a hazai piacon? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-neo-nahled.jpg

Realme GT Neo 2 (PREVIEW): gamer telefon 120 Hz-es kijelzővel és nagy teljesítménnyel

Egy funkciógazdag gamer telefon középkategóriás áron? Igen, pontosan ezzel ált elő a Realme a Realme GT Neo 2 készülékkel. A népszerű modell utódjához képest javult a teljesítményt, javult a kijelző, és olyan funkciókat kínál, amelyek egy sokkal drágább telefont is megszégyenítenének. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-11t-nahled.jpg

Xiaomi 11T és 11T Pro (BEMUTATÓ): nagyszerű kamera és 120 W-os gyorstöltés

Nagyjából fél év telt el a Xiaomi Mi 11 zászlóshajók megjelenése óta, így itt az ideje néhány újdonságnak. A Xiaomi 11T, 11T Pro és 11T Lite, amelyek csak később érkeznek, valóban szilárd alapokra épülnek, viszont jelentősen továbbfejlesztett illetve tökéletesített kamerát és akár 120 W-os gyorstöltést is kínálnak. A gyorstöltés segítségével percek alatt feltöltheted a teljes akkumulátort. Voltak azonban kompromisszumok. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-novinky-poco-f3-poco-x3-pro-nahled.jpg

Poco X3 Pro és Poco F3 (PREVIEW): ha sokat szeretnél a pénzedért

A középkategória már kissé zsúfolt - de még mindig érkeznek új modellek, amelyek megpróbálnak beleférni. Ilyen az új Poco X3 Pro és Poco F3. Különösen lenyűgöző a teljesítményük. De ez még nem minden. Lássuk a többi fontos paramétert is! Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi11-nahled.jpg

Xiaomi Mi 11 (PREVIEW): legjobb teljesítményű és töltési sebességű telefon

A Xiaomi nem enged az ambícióiból. Az új Xiaomi Mi 11 jól néz ki, és jelenleg a piac legerősebb Androidja. Egyéb felszereltsége is jól néz ki, de magyarországi árát még nem tudjuk, a gyártó később közli. Milyen is a Mi 11? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-poco-m3-nahled.jpg

Xiaomi Poco M3 (PREVIEW): 6 000mAh akkumulátor, nem feltűnő dizájn és nagyon alacsony ár

A Xiaomi POCO sorozatú mobiltelefonok nagyon népszerűek a telefonok - különösen az alacsonyabb osztályúak - rajongói körében. Sok felhasználó megkedvelte őket a nagyszerű paramétereknek és a nagyon barátságos árnak köszönhetően. Az új Poco M3 valószínűleg nem lesz kivétel - többek között egy nagy akkumulátort és példátlanul jó kamerát kínál majd a saját árkategóriájában. Minek örülhetsz már előre? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-8t-nahled.jpg

OnePlus 8T (ÁTTEKINTÉS): jobb kijelző, kamera és barátságos ár

A OnePlus 8T a népszerű kínai vállalat zászlóshajójának, a OnePlus 8 új, továbbfejlesztett verziója. Habár megjelenését, és főleg a spekulációkat viszonylag beárnyékolta a OnePlus Nord bemutatkozása, az új 8T határozottan megérdemli a figyelmet. A vállalat leginkább a kamerát vagy az akkumulátort emeli ki.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-9x-test-recenze.jpg

Honor 9X és 9X Pro (Preview): Jól sikerült középkategóriás telefonok csúszókamerával

A Honor 9X és 9X Pro sikeres középkategóriás csúszó elülső kamerával rendelkező mobiltelefonok és a Pro esetében csak Huawei szolgáltatásokkal. Fogja ez vásárlókat zavarni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-20-pro-3.jpg

Honor 20 (VÉLEMÉNY): Csúcsteljesítmény elérhető áron

A Honor 20 biztosan napjaink egyik legérdekesebb okostelefonja. Pont ezért írt recenziót AlzaTech csapatunk erről az okostelefonról, melyről az alábbi cikkben még egy kicsit többet tudhatsz meg. Ahogy  már megszokott az ázsiai gyártóktól, a Honor 20 az élvonalba tartozó telefonok előnyeivel bír, pedig a középosztályba van besorolva. De vajon van oka félni a csúcstelefonokat gyártó cégeknek a Honor 20-tól? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p30-pro-test-recenze.jpg

Huawei P30, a siker receptje a kamera

2019 március 26-án, kedden, Párizsban mutatta be a Huawei új telefonját, a Huawei P30-at. A gyártók megelőlegezték a bizalmat és már előre bejelentették, hogy a Huawei P30 Pro a legjobb fényképezős mobilokkal száll versenybe. Vajon le tudja győzni a Samsung Galaxy S10-et és a Huawei Mate 20 Pro-t? Mi lesz az ára az újdonságoknak és a teljesítménynek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oneplus-5t-232.jpg

OnePlus 5T (ÁTTEKINTÉS)

Alaposan leteszteltük a mai okostelefon egyik legerőteljesebb modelljét, a OnePlus 5T-t. Keret nélküli kijelző, Snapdragon 835 processzor, és villámgyors Dash Charge töltő… csak néhány az új csúcsmobil-gyilkos telefon számos előnyéből. Gyengepontot is találtunk, de jóval kevesebbet. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ