A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Velikonoce HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/oneplus-12-recenze.jpg

OnePlus 12 (TESZT): egy zászlóshajó, amelynek kemény konkurenciával kell szembenéznie

A OnePlus 12 a kínai márka főhajtásának új generációja, amely a legerősebb versenytársakat hívja ki. Hogyan teljesít a OnePlus 12 a riválisokkal vívott képzeletbeli párbajban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x100-nahled.jpg

A Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába

A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg legerősebb chipsetjét, Zeiss-lencsékkel ellátott csúcskategóriás kamerát és még sok mást ígér. Mit tud a Vivo X100 Pro és mennyibe fog kerülni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (TESZT): nem kerül sokba, nem is várj tőle csodákat, de megvannak a maga pozitívumai

A legolcsóbb okostelefonok kategóriájában a Poco nagy hírnévre tett szert. Az új C65-tel is ezt szeretné tovább erősíteni. Ennyi pénzért egyáltalán nem rossz a felszereltsége. De hogyan teljesített az új Poco C65 a teszt során? A tapasztalatainkat ebben a cikkben foglaltuk össze. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (TESZT): csúcsszintű ellenállóság és éjjellátó a zsebedben

Az Oukitel telefonok az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítottak maguknak térségünkben, különösen a kiváló ár/érték arányú készülékek területén. Pontosan ezt szeretné nyújtani az Oukitel WP30 Pro strapatelefon, amely a csúcs vízállóság mellett szokatlan funkciókat is kínál a hátlapon elhelyezett másodlagos kijelző és az éjjellátóval ellátott kamera formájában. Mi mindent tud még és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-zero-30-recenze-nahled.jpg

Infinix Zero 30 5G (TESZT): mesterséges intelligencia extravagáns köntösben

Az Infinix márka bizonyára nem rendelkezik túl nagy hírnévvel hazánkban, viszont annál érdekesebb lehet megnézni a termékcsaládját. Mi a jelenlegi slágerét, az Infinix Zero 30 5G-t vettük górcső alá. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g84-5g-nahled.jpeg

Motorola Moto G84 (TESZT): elegáns dizájn és közel tiszta Android a középkategóriában

A Motorola Moto G84 5G egy új telefon, amely a középkategóriába pozícionálja magát. A gyártó vegán bőrbe öltöztette, és olyan dolgokkal pakolta tele, mint a 12 GB RAM, az ígéretes kijelző és a bőséges felszereltség. Az ára azonban méltányosnak tűnik. Hogyan teljesített a telefon a teszt során? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-100-recenze-test.jpg

A várva várt Honor 100 és 100 Pro nem szokványos dizájnnal és egyéb aduászokkal érkezik, beleértve az árat is

A vadonatúj Honor 100 és Honor 100 Pro nem kíván elveszni az egyéb márkájú telefonok áradatában. Megjelenésük szemet gyönyörködtető. De a páros a képességeit is bizonyítani szeretné, amelyek egyáltalán nem néznek ki rosszul. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (TESZT): megfizethető zászlóshajó minőségi kamerával és villámgyors töltéssel

A Xiaomi kínálatában megjelent a Xiaomi 13T Pro modell, a Pro jelző nélküli modellel együtt, amelyhez képest azonban hasznos előnyökkel rendelkezik. Ezen előnyök egyúttal magasabb kategóriába is helyezik. Hogyan teljesít a gyakorlatban, mivel tűnik ki a tömegből, és mely telefonokkal veheti fel bátran a versenyt? Olvasd el a Xiaomi 13T Pro okostelefon teszteléséről szóló cikkünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oppo-find-n2-flip-nahled.jpg

Oppo Find N2 Flip (BEMUTATÓ): erős versenyző a hajlítható telefonok kategóriájában

A hajlítható telefonok még mindig nem árasztották el nagy számban a piacot. Az Oppo a túlméretezett Find N2 mellé a Flip, összehajtható modellt is odatette. Milyen lett és miben különbözik a rivális Samsung készülékétől? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-12-levny-telefon-5-nahled.jpg

Hasonlít az iPhone-ra. A Xiaomi Redmi 12 a kinézetével, funkcióival és árával próbál lenyűgözni

A Xiaomi Redmi 12 nem elírás, hanem egy újabb olcsó telefon a kínai gyártótól. Az "iPhone" dizájnra, a meglehetősen tisztességes felszereltség és az alacsony ár kombinációjára támaszkodik. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/infinix-note-30-nahled.jpg

Pazar specifikációk bagóért. Megérkeztek a pénztárca-nyitogató Infinix Note 30 telefonok

Az Infinix mobiltelefonok talán még mindig nem eléggé ismertek a mi területünkön, de az Infinix Note 30 új generációja hozzájárulhat a nagyobb ismertséghez. Miben különböznek egymástól? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-12-pro-5g-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G (TESZT): nagyszerű kijelző és szolid teljesítmény, kevés kivetnivaló

A Xiaomi a középkategóriás telefonok gyártásának mestere. Minden évben több ilyen készüléket is a világpiacra dob. Az idei év középkategóriás telefonja a Xiaomi Redmi Note 12 Pro. Hogyan teljesített a teszt során? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5-pro-5g-nahled.jpg

Poco X5 Pro 5G (TESZT): egy jól összerakott telefon, de semmi meglepetés

A Poco X5 Pro 5G első pillantásra lenyűgöz a dizájnjával, emellett viszonylag finomhangolt paramétereket kínál elfogadható áron. A telefon minden szempontból egy klasszikus középkategóriás. De hogyan teljesít a gyakorlatban? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13-lite-recenze.jpg

Xiaomi 13 Lite (TESZT): nem hibátlan, de jó ár/teljesítmény aránnyal rendelkezik

A Xiaomi 13 Lite a kínai gyártó új telefonsorozatának alapmodellje, amelyet mi is kézhez kaptunk és alaposan le is teszteltük. Milyen lett a kialakítása és hogyan működik az újdonság a teljesítmény szempontjából? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-11-5g-recenze-nahled.jpg

OnePlus 11 5G (TESZT): nem feszegeti a határokat, de sok mindenre képes

Nem feltétlenül kell Google Pixel-t vásárolnod ahhoz, hogy finomhangolt Android rendszert kapj. Az egyik olyan gyártó, amely nagy hangsúlyt fektet a jövőbiztos szoftvertámogatásra és az intuitív felépítésre, a OnePlus. Mi most az új OnePlus 11 5G-t teszteltük le. Mennyire voltunk tőle lenyűgözve? Bemutatónkból megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-ce-3-lite-2-b-nahled.jpg

A OnePlus Nord CE 3 Lite 5G egy érdekes újdonság 108 Mpx-es kamerával

A megfizethető OnePlus CE 3 Lite a 108 Mpx-es kamerájával és a tisztességes felszereltségével hívja fel magára a figyelmet, de a modern stílus szellemében megálmodott dizájnja is lenyűgöző. Mi mindent tud felmutatni az új OnePlus? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-12-12.jpg

Megérkeztek a Redmi Note 12 telefonok. A csúcsmodell 200 MP-es kamerával rendelkezik

Hivatalosan is bemutatásra került a Redmi Note 12 sorozat okostelefon termékcsalád. Akár 200 MP-es kamerával és izgalmas árcédulával kecsegtetnek. Azonban a többi tulajdonságuk sem tűnik rossznak. Mi mindent tudnak, mikor lesznek kaphatók és mennyi az annyi? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-x8a-nahled.jpg

Honor X8a (BEMUTATÓ): elegáns készülék 100 Mpx-es kamerával

A Honor X8a a kínai gyártó legfrissebb újdonsága. Az árcédulája az alsó középkategóriába esik, emellett elsősorban a 100 Mpx-es érzékelőjével szeretné felhívni magára az érdeklődők figyelmét, amely elegáns dizájnnal és nagy kijelzővel párosul. Mi tud az új Honor X8a? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g72-recenze-test.jpg

Motorola Moto G72 (TESZT): jól felszerelt, középkategóriás készülék, kevés gyenge ponttal

Miről szól az új Motorola Moto G72? Vajon a 108 Mpx-es kameráról, az árról, vagy talán a szép kialakításról? Alapos tesztnek vetettük alá, értékelésünket pedig egy bemutató formájában olvashatod el. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/black-shark-5-nahled.jpg

Black Shark 5 Pro 5G (TESZT): kiváló okostelefon, gamer trükkökkel a tarsolyában

Brutális teljesítmény, gyorstöltés, játékos színekben pompázó LED háttérvilágítás és ügyesen elrejtett extra gombok - ez a Black Shark 5 Pro 5G dióhéjban. Hogyan teljesített a tesztelés során? Milyen összbenyomást tett ránk? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ