Shop roku Alza Dny květen

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/protein.jpg

A fehérjék jó kondíciót adnak a testednek

Az utóbbi időben a különböző fehérjekiegészítők egyre népszerűbbé váltak a sportolók körében. Általában azonban mindenki számára megfelelnek, mert jelentősen erősítik a testet. Például segíthetik a koronavírus elleni küzdelmet is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-prani-a-suseni-nahled.jpg

A gőzmosógép és -szárítógép eltávolítja a ruhából az allergéneket, baktériumokat és vírusokat

A koronavírus terjedését körülvevő jelenlegi események kapcsán felvetődik mindannyiunkban a kérdés, hogyan lehet megvédeni magunkat a fertőzéstől. A higiéniai előírások következetes betartása és a zsúfolt helyek elkerülése mellett a háztartásunkra is fokozott figyelmet kell szentelni. A gyakori takarítás mellett a ruházat gondos tisztítására is nagy hangsúlyt kell fektetni. A vírusok nemcsak a felületeken, hanem a ruházaton is több órán át életben maradhatnak. Ebben az esetben nagyszerű megoldást kínálnak a gőzmosógépek és -szárítógépek, amelyek hatékonyan eltávolítják a ruhából nemcsak a vírusokat, hanem a baktériumokat és az allergéneket is. Ezenkívül a ruházatot és a környezetet is kímélik. Hogyan működnek valójában?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-usit-rousku.jpg

Hogy készítsünk szájmaszkot (ÚTMUTATÓ)

Nem kétséges, hogy a jelenlegi helyzetben van értelme a szájmaszk viselésének. Sajnos, ezekből még mindig nincs elég a piacon, ezért jelentkezünk az útmutatóval ahhoz, hogyan lehet otthon szájmaszkot készíteni. A pamut szájmaszk előnye elsősorban az, hogy többször is felhasználható, de természetesen csak a szükséges kifőzés és az azt követő vasalás után. Hogyan kell pamut szájmaszkot varrni? Olvasd el ezt a praktikus útmutatót. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/home-office-vybaveni.jpg

Hogy lehet gyorsan és olcsón beszerezni a felszerelést az otthoni munkavégzéshez?

A kormányzati intézkedések eredményeként otthon kell maradnod a gyermekeddel vagy karanténban vagy? És lehetőséged van otthonról dolgozni, de hiányzik a szükséges felszerelés? Számos módot tudunk az otthoni irodai felszerelés olcsóbb megszerzésére egyetlen nap alatt. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-klavesnice.jpg

A billentyűzet tisztításával csökkented a fertőzés kockázatát (ÚTMUTATÓ)

A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/koronavirus-informace.jpg

Koronavírus: Mivel állunk szemben pontosan, és hogyan védekezhetünk ellene?

A veszélyes koronavírus nagyon gyorsan terjed a világban. Egyre nő a megfertőzött emberek és az áldozatok száma. Milyen veszélyt jelent a vírus és hogyan védekezhetünk ellene? Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ