A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/delonghi-ajandekcsomag-elonezeti-kep.jpg

Vásárolj De'Longhi automata kávéfőzőt és szerezd meg a kávékülönlegességekkel teli ajándékcsomagot

Használd ki az éppen aktuális promóciót, melynek keretében De'Longhi kávéfőző vásárlásakor egy válogatott kávékülönlegességeket tartalmazó ajándékcsomag is a tiéd lehet. Mik a promóció konkrét feltételei, és miért érdemes beszerezned otthonra egy De'Longhi kávéfőzőt? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nespresso-hu-refund-promo-nahled.jpg

VÁSÁROLD LE AKÁR NESPRESSO KÁVÉFŐZŐD TELJES ÁRÁT AZ ELSŐ 5 KÁVÉKAPSZULA RENDELÉSED SORÁN

Vásárolj Nespresso kapszulás kávégépet a promócióban megjelölt modellek közül 2024. január 16. és 2024. március 5. között, és szerezd meg a legfeljebb 99 000 Ft értékű kedvezményt, amelyet eredeti kávékapszulák vásárlására használhatsz fel. Mely kávéfőzők vesznek részt a promócióban, és milyen konkrét feltételek vonatkoznak az egyes modellekre? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nespresso-hu-vertuo-promo-nahled.jpg

12 000 FT KEDVEZMÉNY NESPRESSO KÁVÉKAPSZULÁRA VERTUO KÁVÉFŐZŐ VÁSÁRLÁSA ESETÉN

Vásárolj Nespresso Vertuo kávéfőzőt 2024. január 16. és 2024. március 5. között, és ráadásként 12 000 Ft-os kedvezménnyel vásárolhatsz eredeti kávékapszulákat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/s24-promo-thumb.jpg

A Samsung Galaxy S24 okostelefonok rengeteg funkcióval rendelkeznek. Rendeld meg, hogy további előnyökhöz juss

Végre hivatalosan is bemutatkoztak a nagy érdeklődéssel várt Samsung Galaxy S24 okostelefonok. Nem kínálnak mást, mint csúcsminőségű funkciókat és a mobilvilág legjobbját. Ha most előrendeled, számos előnyhöz is hozzájuthatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/de-longhi-hu-vanoce.jpg

Vásárold meg a kijelölt De'Longhi kávégépek egyikét és szerezd meg a különleges De'Longhi x ChocoMe karácsonyi ajándékcsomagot

Használd ki a folyamatban lévő promóciót, melynek keretében De'Longhi kávéfőző vásárlásakor egy válogatott kávés finomságokat és kiegészítőket tartalmazó csomag is a tiéd lehet. Mik a feltételek, mit kell tenned, hogy megkapd a különleges csomagot, és miért érdemes egy De'Longhi kávéfőzőt az otthonod részévé tenned? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-fe-promo.jpg

Vásárolj Samsung Galaxy S23 FE okostelefont és szerezd meg a ráadás Buds FE fülhallgatót

Megjelent az új Samsung Galaxy S23 FE okostelefon, ezzel egyidőben a Samsung Galaxy Tab A9 tablet is. Ha most megvásárolod a Samsung Galaxy S23 FE-t, ráadásként egy Buds FE fülhallgató is a tiéd lehet. Mi a promóció pontos menete? Hogyan szerezheted meg a ráadás terméket? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hu-banner-akce-nespresso-new-nahled.jpg

Nespresso Original kávéfőző vásárlása esetén 11 000 Ft, Nespresso Vertuo esetében 12 000 Ft kávékapszula-kedvezmény

Vásárolj Nespresso Original kávégépet 2023. október 30. és 2024. január 15. között, és szerezd meg a 11 000 Ft értékű kávékapszula-kedvezményt. Ha ugyanebben az időszakban Nespresso Vertuo kávégépet vásárolsz, akkor a kávékapszulák vásárlására akár 12 000 Ft kedvezményt is kaphatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tcl zaruka hu.png

Összesen 5 év garancia a TCL QLED televíziókra!

A TCL, a világ egyik vezető tévégyártója és a világ vezető szórakoztatóelektronikai vállalata, a vásárlói elégedettséget helyezi előtérbe. Ezért 2021 szeptemberétől a TCL kibővíti ügyfélszolgálatát azzal, hogy 5 év kiterjesztett garanciát kínál a kijelölt QLED TV modellsorozatokra minden képátlóméretben. Hogyan biztosíthatod be az öt év garanciát, hogy még nyugodtabban használhasd az új TCL tévédet? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/s9-tab-promo-thumbnail.jpg

Ráadás Galaxy Buds FE vezeték nélküli fülhallgató a Samsung Galaxy Tab S9 FE készülék mellé

Ha minőségi tabletet keresel, de nem szeretnél sok pénzt költeni sok felesleges funkcióra, akkor valószínűleg tetszeni fognak az újonnan bemutatott Samsung Galaxy Tab S9 FE és S9 FE+ készülékek. Többféle lehetőség közül is választhatsz, emellett most ráadás vezeték nélküli fülhallgatóval kiegészítve szerezheted be. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-smarttag2-nahled.jpg

Szerezz be egy új Samsung SmartTag2-t és ráadásként kapsz egy másodikat is

Az új Samsung SmartTag2 új dizájnnal és számos hasznos funkcióval nyűgöz le. Ráadásul a bevezetési promóció keretein belül, ha megvásárolsz egyet, ráadásként kapsz egy másodikat is. Hogyan juthatsz hozzá? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-11-pro-hu-overview.jpg

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128 GB az Alza új budapesti bemutatótermében mindössze 88 888 Ft-ért

Vásárold meg a Redmi Note 11 Pro okostelefont 88 888 forintos akciós áron az új budapesti Alza bemutatóterem megnyitása alkalmából. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-s23-nahled_1.jpg

Vásárold meg a Galaxy Z Fold4 | Flip4, vagy a Galaxy S23 széria egyik tagját 100.000 forintos javítási kedvezménnyel

Vásárold meg a Galaxy Z Fold4 | Flip4, vagy a legújabb Galaxy S23 széria egyik tagját egy különleges ajánlattal, melynek keretében akár 100 ezer forintig megjavíttathatod régi Samsungodat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/image.png

Vásárolj Xiaomi 12 sorozatú okostelefont és szerezd meg a ráadás díszcsomagot

Rendeld meg az új Xiaomi 12X, Xiaomi 12 vagy Xiaomi 12 Pro okostelefonok egyikét, és szerezd meg a ráadás díszcsomagot és a 6 hónap kiegészítő és díjmentes kijelzőgaranciát. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12-telefony-nahled.jpg

Rendeld elő a Xiaomi 12 Sorozat okostelefonjainak egyikét, és szerezd meg a ráadás fülhallgatót vagy okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot!

Rendeld elő 2022. március 31. és április 13. között az új Xiaomi 12X, Xiaomi 12 vagy Xiaomi 12 Pro okostelefonok egyikét, és szerezd meg a ráadás Xiaomi Buds 3 vezeték nélküli fülhallgatót vagy a Xiaomi Watch S1 okosórát, valamint a turmixgépet és kávédarálót tartalmazó csomagot. Ráadásul most 6 hónap kijelzőgaranciát és 3 hónap YouTube Premiumot kapsz mellé. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-a53-5g-akce-sluchatka-zdarma.jpg

Szerezd meg a vezeték nélküli fülhallgatót az új Samsung Galaxy A53 készüléked mellé

A Samsung Galaxy A53 5G a népszerű Galaxy A sorozat legújabb tagja. Ha 2022. március 17. és április 17. között rendeled meg, akkor a telefon mellé egy Samsung Galaxy Buds Live vezeték nélküli fejhallgató is a tiéd lehet. Hogyan szerezheted meg?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-a53-5g-nahled.png

Rendeld meg az új Samsung Galaxy A53 5G-t és szerezd meg a vezeték nélküli fülhallgatót

Ha most megrendeled az új Samsung Galaxy A53 5G-t, Galaxy Buds Live vezeték nélküli fülhallgatót adunk mellé. Hogyan szerezheted meg?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-9-pro-preview-nahled.jpg

Realme 9 telefonok (BEMUTATÓ): egy jónak ígérkező, izgalmas trió

A Realme a leggyorsabban növekvő márka az okostelefonok piacán. Nem is csoda, hiszen telefonjaik a csúcskategóriába tartoznak a nagy teljesítmény és a nagyszerű funkciók tekintetében, mindemellett szimpatikus az árcédulájuk is. Az új Realme 9-es széria megjelenése is pontosan erről ad tanúbizonyságot.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-11-mobilni-telefon-nahled-2.jpg

Megérkezett a Xiaomi Redmi Note 11! Vásárold meg most és szerezd meg az ingyenes prémium kijelző garanciát.

A Xiaomi Redmi Note 11 már előrendelhető. Ha 2022. február 18. és 2022. március 31. között vásárolod meg, ráadásként igyenes kijelzőcserét kaphatsz hozzá az első hat hónapban. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ