A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

A legjobb telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyik a legjobb telefon 2024-ben? Cikkünk középpontjában a bajnokok állnak. Nem feledkeztünk meg a legjobb mobiltelefonokról 300 000, 200 000 és 100 000 forintig sem, illetve az időseknek és gyerekeknek alkalmas legjobb telefonokról sem. Összehasonlítottuk a teljesítményt, az árakat, a kamerát, a funkciókat és a dizájnt. Melyek tehát napjaink legjobb telefonjai? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-11.jpg

Egy igazi nagyágyú, hatalmas kijelzővel. Az Asus Zenfone 11 Ultra a mobiljátékosokat célozza meg

Az Asus bemutatta új zászlóshajó okostelefonját, az Asus Zenfone 11 Ultra-t. Kissé rendhagyó módon nem a Zenfone 10 utódja, hanem egy új testvérmodell, nagyobb testtel, nagyobb teljesítménnyel, egyszóval mindennel, amivel egy rendes zászlóshajónak rendelkeznie kell. Mindkét telefon azonban továbbra is a kínálatban marad. Mit tud az Asus Zenfone 11 Ultra? Mikor lehet hozzájutni és mi a helyzet az árával? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x100-nahled.jpg

A Vivo X100 Pro a legerősebb chippel és extravagáns dizájnnal érkezik Európába

A kínai Vivo bemutatta új zászlóshajóját, a Vivo X100 sorozatot, amely egy alapmodellt és egy Pro változatot tartalmaz. Minket a párosból a második, a Vivo X100 Pro fog érdekelni, mivel nálunk ez a változat kerül a polcokra. Az újdonság a MediaTek műhelyek jelenleg legerősebb chipsetjét, Zeiss-lencsékkel ellátott csúcskategóriás kamerát és még sok mást ígér. Mit tud a Vivo X100 Pro és mennyibe fog kerülni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mwc-2024-10-nahled.jpg

Lezajlott a barcelonai MWC 2024, íme a 8 legérdekesebb újdonság

Az MWC 2024, a világ legnagyobb mobilelektronikai szakvására már mögöttünk van, és a barcelonai rendezvényen résztvevő gyártók nem spóroltak a bejelentéseikkel. Milyen újdonságokra derült fény idén, és melyek azok, amelyek a közeljövő mobiltelefonos fejlesztéseiről árulkodnak? Összefoglaló cikkünkből megtudhatsz minden lényeges dolgot. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

A Samsung idén olyan változtatásokat vállalt be, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Arról a mesterséges intelligenciáról van szó, amellyel új Galaxy S24 telefonjait szerelte fel, és amely ma már a világot is felforgatja. Ezt, és persze minden mást is leteszteltünk az új Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken. Cikkünkből megtudhatod, milyen benyomást tett ránk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-nahled_1.jpg

Az Asus ROG Phone 8 és 8 Pro új dizájnnal és lapkakészlettel, valamint egy különleges üzemmóddal rendelkezik

A gamer telefonok rajongóinak most ismét van okuk az örömre. Az Asus bemutatta gamer szériájának következő generációját - az Asus ROG Phone 8 és ROG Phone 8 Pro párost. Az újdonságok csúcsteljesítményű Snapdragonnal, egy exkluzív üzemmóddal, továbbfejlesztett hűtéssel és teljesen új, a hagyományos zászlóshajókra jobban emlékeztető dizájnnal érkeznek. Mi mindent tudnak még ezek a készülékek? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-male-mobily.jpg

A legjobb mini telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Bár a trendet még mindig leginkább a nagy kijelzős telefonok képviselik, érthető, hogy nem mindenkinek ideálisak. Ha kíváncsi vagy, milyen előnyöket nyújtanak a kis méretű okostelefonok, és milyen típusaik léteznek, akkor ne hagyd ki cikkünket. Összeállításunk mini okostelefonok széles választékát kínálja többféle méretben és árkategóriában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (TESZT): megfizethető zászlóshajó minőségi kamerával és villámgyors töltéssel

A Xiaomi kínálatában megjelent a Xiaomi 13T Pro modell, a Pro jelző nélküli modellel együtt, amelyhez képest azonban hasznos előnyökkel rendelkezik. Ezen előnyök egyúttal magasabb kategóriába is helyezik. Hogyan teljesít a gyakorlatban, mivel tűnik ki a tömegből, és mely telefonokkal veheti fel bátran a versenyt? Olvasd el a Xiaomi 13T Pro okostelefon teszteléséről szóló cikkünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-recenze-test.jpg

iPhone 15 (TESZT): 48 Mpx-es kamera és Dynamic Island. Az idei modell több újdonságot kínál, mint az elődje

A mobiltelefonok áradatában megtalálni a megfelelő kedvencet nem könnyű, ráadásul az Apple úgy döntött, hogy még jobban megnehezíti a dolgunkat. A sokat vitatott és már-már értelmetlennek tűnő iPhone 14-et maga mögött hagyta, és bemutatta az iPhone 15-öt. Szokásunkhoz hűen teszt alá vetettük, és megírtuk róla a véleményünket. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 és 14 Pro (BEMUTATÓ): végre megérkezett hazánkba is a Xiaomi zászlóshajója

A Xiaomi végre bemutatta az új Xiaomi 14 és Xiaomi 14 Pro modelleket. A telefonok jellegzetessége elsősorban az új Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet, az újratervezett HyperOS és az új, különleges dizájn. Mi mindent kínálnak az új Xiaomi telefonok és mikorra számíthatunk rájuk? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/qualcomm-snapdragon-8-gen-3-nahled.jpg

Snapdragon 8 Gen 3: mesterséges intelligencia, szolid teljesítménynövekedés és még sok más

2023 októberében a Qualcomm bemutatta a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipsetek következő generációját. Nagyobb teljesítményt és jobb hatékonyságot kínál minden téren, és most először közvetlenül a hardver szintjén támogatott generatív AI-t is. Milyen specifikációkkal rendelkezik a legújabb lapkakészlet, és mely telefonokban fog megjelenni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-open-thumbnail.jpg

A OnePlus Open dizájnja szép, és bizonyos szempontból még jobb is, mint a versenytársai

A OnePlus Open a népszerű kínai gyártó első hajlítható telefonja. Úgy hajlik, akárcsak egy könyv, így közvetlen versenytársainak a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Google Pixel Fold tekinthető. Mivel próbálja megkülönböztetni magát a többiektől? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip-5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-10-novy-telefon.jpg

Asus Zenfone 10 (TESZT): továbbra is a kompakt telefonok királya, de nem sok mindenben jobb elődjénél

Az Asus Zenfone 10 azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy csúcsfelszereltséget kínál egy kis készülékbe építve. Még mindig egy remek kompakt telefonnak számít, de első ránézésre nem sok minden változott a korábbi modell óta. Megéri leváltani rá az előző generációt? Cikkünkből mindent megtudhatsz róla. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejvykonnejsi-telefon.jpg

A legjobb teljesítményű mobiltelefonok 2023-ban (AKTUALIZÁLVA)

Kíváncsi vagy, hogy mely mobiltelefonok jelenleg a legnagyobb teljesítményűek? Összeállítottunk róluk egy áttekintés. Az AnTuTu rangsorát vesszük viszonyítási alapul, majd felosztjuk a rangsort Android és iOS telefonokra. Melyek tehát a legjobban teljesítő telefonok? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Kínai telefonok (MINDEN, AMIT TUDNI KELL RÓLUK)

A kínai telefonokon korábban jókat mulattak, de manapság már senki sem nevet rajtuk. Egyre ambiciózusabbá válnak, és a versenytársaknak is gyakran az arcukra fagy a mosoly, amikor szembesülnek velük. Miért vesznek egyre többen ilyen telefont? Melyek a legjobb kínai telefonok, és mire kell figyelni az "LTE" kapcsán? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-5-pro-recenze-nahled.jpg

Honor Magic5 Pro (TESZT): a zászlóshajó, amely szinte már eléri a csúcsot

Kipróbáltuk az új Honor Magic5 Pro-t, egy funkciógazdag telefont, amely jó kamerákkal, akkumulátoros üzemidővel és teljesítménnyel büszkélkedhet. Hogyan teljesített a gyakorlatban? Mik az erősségei és miben mutatkoznak meg a gyengeségei? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-fold-nahled.jpg

Google Pixel Fold (BEMUTATÓ): milyen a gyártó első hajlítható telefonja?

Az amerikai Google is beszáll a hajlítható mobiltelefonok képzeletbeli versenyébe. A Google I/O konferencián 2023. május 10-én mutatta be az új Google Pixel Foldot. Hogy néz ki a telefon, és mivel igyekszik megkülönböztetni magát a konkurenciától? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-recenze-2.jpg

Samsung Galaxy S23 5G (TESZT): egy kicsi, de meglehetősen praktikus fotómobil

Mit hozott össze nekünk ezúttal a Samsung? A Galaxy S sorozat legkisebb okostelefonjának új generációs képviselője, a Samsung Galaxy S23 számos kisebb-nagyobb újítást hoz magával. Hogy konkrétan melyek ezek, azt ebből a bemutatónkból tudhatod meg. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ