A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AlzaBoxy Q1

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/odolny-mobil-nahled.jpg

A legjobb strapatelefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

A strapabíró telefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Így nem is csoda, hogy a kínálat folyamatosan bővül. Már rég nem csak egyszerű nyomógombos modellekről van szó. A Samsung, az Apple és más gyártók csúcskategóriás készülékei is már IP67-es vagy IP68-as minősítéssel büszkélkedhetnek. Melyik a legjobb strapabíró okostelefon? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil és sport: Hogyan használhatjuk a telefont futáshoz, kerékpározáshoz és egyéb tevékenységekhez?

A mobiltelefonok segítségével könnyedén mérheted a sportteljesítményedet, amelyet aztán ezek a készülék intuitív formában tárnak eléd. A legpraktikusabb sportalkalmazások pedig jobb eredmények elérésére motiválhatnak. Hogyan segíthetik a mobiltelefonok a sportolásodat?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-note-10_1.jpg

Samsung Galaxy Note10 | Note10+ (AZ ELSŐ BENYOMÁSOK): Nagyszerű páros új funkciókkal

A koreai gyártó "munka" telefonjainak újabb generációja, a Samsung Galaxy Note10 megérkezett. Rögtön kétféle verzióval jött ki, modernebb dizájnt, illetve a lehető legjobb felszereltséget és teljesítményt kínálja. Milyen újdonságok jellemzik? Miben tér el egymástól a Note10 és a Note10+? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a8-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy A8 (ÉRTÉKELÉS)

A Samsung Galaxy A8 és A8 + mobiltelefonokat a vártnál kicsit korábban vezették be. Nagyméretű kijelzőt, vékony kereteket és kézreálló ujjlenyomat-leolvasót kapott. Ennél azonban jóval többet tud. Mi mást várhatunk még? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s9-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy S9 (ELŐZETES)

A Samsung Galaxy S9 kétségtelenül a 2018-as csúcsmodellek egyike lesz. De ez nem lesz könnyű, erős a verseny az iPhone X-szel. Mivel fog meglepni a Samsung? Még kisebb kerettel, vagy arcfelismeréssel, amely könnyen becsapható egy fényképpel vagy egyébbel? Összeállítottuk mindazt, amit az S9-ről tudunk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cat-s41-nahled.png

CAT S41, ellenálló okostelefon kivételes üzemidővel

A Catterpilar nem csak az építkezési gépek között számít igazán nagy játékosnak, de képes ellenálló telefonokat is megalkotni. A CAT S41 ennek a legjobb bizonyítéka. Könnyeden teljesíti a MIL SPEC 810G tanúsítványt, így bármilyen kellemetlenségnek ellenáll, és ezen felül hihetetlenül soká bírja egyetlen feltöltéssel. Mennyibe fog kerülni és mikor kezdjük el árusítani?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupen-kryti-ochrana-ip.jpg

Az IP védettség mértéke a telefon folyadékkal és porral szembeni ellenállóságát jelöli

Az IP védettségi fokozat nemzetközileg szabványosított kód, amely azonosítja az elektromos készülékek ellenállását a idegen tárgyak és folyadékok, különösen a víz bejutása ellen. A védettség mértékét az úgynevezett IP-kód adja meg, amely az "IP" -ből és két számjegyből áll: az első jelzi a veszélyes érintkezés és az idegen tárgyak elleni védelmet, a második a víz és nedvesség elleni védelem mértékét jelzi. Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ