Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/google-io-2024-nahled.jpg

A telefon megmondja, hogy mit lát, és hol van a szemüveged. A Google sok újdonságot mutatott be az I/O 2024-en a mesterséges intelligencia terén

Az idei Google I/O 2024 fő eseménye szinte kizárólag a mesterséges intelligenciára összpontosított. Az amerikai vállalat bepillantást engedett a nagyon közeli jövőbe, és ismét megmutatta, hogy a mesterséges intelligencia lehetőségei napról napra változnak. Mindezt a Google I/O 2024-en láthattuk. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Google-Gemini-nahled.jpg

A Google Gemini az új nagy hal a mesterséges intelligencia tengerében

A mesterséges intelligenciáról egyre többet beszélnek, és nem véletlenül. A technológia egyre inkább elérhetővé válik, és életünk minden területét áthatja. Míg a ChatGPT úttörő szerepet játszik a generatív mesterséges intelligencia terén a mobileszközökben, addig a Google a Gemini modellel áll elő, amely potenciálisan felülmúlhatja azt. Miben más a Gemini, és mit jelent ez számunkra? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AI-Forum-Day2-PR_dl1_FF.jpg

A Samsung Gauss a koreai gyártó új mesterséges intelligenciája. Hamarosan érkezik...

A Samsung a héten bejelentette saját mesterséges intelligencia modelljét, a Samsung Gauss-t. A generatív AI nagyon gyors fejlődésnek indult, és a Samsung sem akar lemaradni. A Gauss AI három részre oszlik majd, mindegyik a saját területéért felel. Mi mindenre lehet képes tehát az új Gauss AI? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ai-umela-inteligence-nahled.jpg

AI - Mesterséges intelligencia (MINDEN, AMIT TUDNI AKARTÁL)

Az AI, vagy mesterséges intelligencia egy olyan kifejezés, amelyet az utóbbi időben nagyon gyakran hallunk. De mi is az a mesterséges intelligencia? Hol találkozhatunk vele? Hogyan határozható meg, hogyan alkalmazható és mik a legújabb fejlemények vele kapcsolatban? Cikkünkben mindenre kitérünk, amit tudni szeretnél a mesterséges intelligenciáról! Részletek itt »
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ