A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Shop roku

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

A legjobb telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Melyik a legjobb telefon 2024-ben? Cikkünk középpontjában a bajnokok állnak. Nem feledkeztünk meg a legjobb mobiltelefonokról 300 000, 200 000 és 100 000 forintig sem, illetve az időseknek és gyerekeknek alkalmas legjobb telefonokról sem. Összehasonlítottuk a teljesítményt, az árakat, a kamerát, a funkciókat és a dizájnt. Melyek tehát napjaink legjobb telefonjai? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-5-telefonu-pomer-cena-vykon-nahled.jpg

5 nagyszerű ár-érték arányú telefon

Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az árcédula az, ami helyenként meglepő lehet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peach-fuzz.png

Meglepő felmérési eredmények. Milyen színű telefonokat kedvelünk a legjobban?

A Motorola bejelentette, hogy folytatja együttműködését a Pantone Intézettel. A gyártó 2024 elején két telefont fog piacra dobni az év új színében. Ezzel egyidejűleg felmérést végzett a válaszadók körében, amely az okostelefonok idén népszerű színeit és anyagait vizsgálta. Milyen árnyalatok népszerűek jelenleg a vásárlók körében? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g73-5g-recenze-test.jpg

Motorola Moto G73 5G (TESZT): egy feltűnésmentes társ hosszú akkumulátor-üzemidővel

A Motorola Moto G73 5G egy középkategóriás okostelefon, ebben a szegmensben pedig már figyelembe kell venni a lehetséges gyengeségeket is. Vajon a Motorola Moto G73 5G rendelkezik ilyenekkel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-pro-nahled.jpg

Motorola Edge 40 Pro (TESZT): egy erős zászlóshajó minimális hibákkal

A Motorola nagyszerű formában van. A kritikusok is szinte csak jókat mondanak az Edge 40 Pro-ról. De hogyan teljesített a tesztünk során? És mely területek javítására összpontosíthatna a gyártó a jövőben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-razr-40-nahled.jpg

Két új, hajlítható telefon egyszerre. A Motorola bemutatta a Razr 40 Ultra-t és a Razr 40-et

A Motorola Razr 40 Ultra nagy teljesítményű, hajlítható okostelefon egy olyan változattal együtt mutatkozott be a világnak, amely csak néhány szempontból marad le tőle. Milyenek lettek a Motorola újdonságai? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-uvod-2.png

Motorola Edge 40 (BEMUTATÓ): kiváló telefon, és most egy második is jár mellé

A középkategóriás mobiltelefonok nagy népszerűségnek örvendenek. Sok mindnet kaphatsz jó áron, ha a megfelelőt választod. A Motorola Edge 40 meggyőzött minket arról, hogy kategóriájában ő az egyik legjobb választás. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g53-5G-nahled.jpg

Motorola Moto G53 5G (BEMUTATÓ): számos kompromisszummal ugyan, de 5G támogatással jön

A Motorola Moto G53 5G a népszerű márka egyik új terméke. Az előző generációs Moto G52 alapjaira építkezik. Mit várhatunk tőle? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g23-nahled.jpg

Motorola Moto G23 (BEMUTATÓ): nagyobb teljesítmény és kétszer gyorsabb töltés

A Motorola Moto G23 nincs könnyű helyzetben. A fergeteges Moto G22 után eljött az ideje, hogy még magasabbra tegye a lécet. Hogy áll a dolog? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g72-recenze-test.jpg

Motorola Moto G72 (TESZT): jól felszerelt, középkategóriás készülék, kevés gyenge ponttal

Miről szól az új Motorola Moto G72? Vajon a 108 Mpx-es kameráról, az árról, vagy talán a szép kialakításról? Alapos tesztnek vetettük alá, értékelésünket pedig egy bemutató formájában olvashatod el. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-30-ultra-recenze.jpg

Motorola Edge 30 Ultra (BEMUTATÓ): megállja a helyét a zászlóshajók világában

A Motorola Edge 30 Ultra mobiltelefon kicsit váratlanul érkezett, de semmiképpen sem lehet szó nélkül hagyni. Amellett, hogy az új Motorola a világ első 200 Mpx-es érzékelővel rendelkező okostelefonja, számos csúcskategóriás specifikációt is kínál, mindezt meglepően kedvező árcédulával. Mi mindent tud felmutatni a Motorola újdonsága és hogyan teljesített a teszt során? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-lite-nahled.jpg

Motorola Edge 20 Lite: kiváló fotómobil a középkategóriában

A Motorola Edge 20 Lite a Motorola három 2021-es zászlóshajója közül a legalacsonyabban rangsorolt. Ennek ellenére nagyszerű paraméterekkel rendelkező kamerát kínál, ugyanazzal a fő objektívvel, mint ami a csúcsmodellekben is helyet kapott, továbbá tetszetős OLED-kijelzővel, valamint megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet. Milyen az új Motorola Edge 20 Lite? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-recenze.jpg

Motorola Edge 20 (PREVIEW): egy trió, amely vonzó a funkciók, a formatervezés és az ár tekintetében

Az amerikai Motorola cég új zászlóshajókat mutatott be az Edge termékcsaládon belül. Amelyekről szó van - az alapmodell Motorola Edge 20, a Motorola Edge 20 Lite és a továbbfejlesztett Motorola Edge 20 Pro mobiltelefon változatok. Különösen a magas színvonalú felszereléssel és az új formatervezéssel okoznak mindenki számára meglepetést. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-g100-6-nahled.jpg

Motorola Moto G100 (PREVIEW): Snapdragon 870 és szép felszereltség

Az új Motorola Moto G100 még mindig vár a hivatalos bejelentésre. Az azonban már megállapítható, hogy ez egy nagyon érdekes felszereltségű modell lesz, amely kikerülhetetlen potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy a felső középosztályba kerüljön. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rychle-nabijeni-nahled.jpg

Gyorstöltés (INFORMÁCIÓ): az egyes technológiák összehasonlítása

A mobilkészülék akkumulátorának gyors feltöltése a legtöbb felhasználó számára örvendetes előny. A funkciók száma mellett a mai okostelefonok gyorsan lemerülnek, és a gyorstöltés jól jön abban a korszakban, ahol értékes százalékokat kell szereznünk a munka vagy a szórakozás folytatásához. Milyen technológiákról beszélünk, és mely gyártók használják őket? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/always-on-display-nahled.jpg

Always On Display: funkciója, előnyei és hátrányai

Ha új, OLED kijelzős telefonod vagy okosórád van, nagy valószínűséggel számodra is elérhető az Always On Display funkció. Hogyan működik, mire használható, és nem hordozza-e magában a képpontok beégésének kockázatát, illetve mennyire csökkenti le az akkumulátor üzemidejét? Minderről bővebben cikkünkben olvashatsz.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-one-action.jpg

Motorola One Action - Termékelemzés: Hosszúkás forma beépített akciókamerával

A Motorola One család új tagja a One Action, mely egy érdekes újítást hoz: a mobiltelefont egy praktikus, ultraszéles látószögű akciókamerával köti össze. Ezen felül az eszköz lényegében egy jól sikerült középkategóriás okostelefon korrekt felszereltséggel, megfizethető áron. Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ