Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-one-ui-6-nahled.jpg

Samsung One UI 6: új testreszabási lehetőségek és AI minden szinten

A Samsung One UI 6 az Android operációs rendszer legújabb kiterjesztése a Samsung készülékekhez. Jelenlegi formájában 2023 októberében jelent meg, és szinte mindent kínál, amit egy modern kezelőfelületnek tartalmaznia kell. A kialakítás elsősorban a testreszabási lehetőségekre összpontosít, de számos AI funkciót is magával hoz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-hyperos-10-nahled.png

A Xiaomi HyperOS egy új rendszer, amely az AI-ra, a nagyobb teljesítményre és a jobb csatlakoztathatóságra helyezi a hangsúlyt

A Xiaomi bemutatta az új HyperOS bővítményét, amely tíz év után váltja fel az eddig MIUI-t. Az új rendszer számos hasznos beállítást hoz magával és mesterséges intelligenciát használ. Mit tud a HyperOS és mely telefonokban fog megjelenni? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-miui-13-nahled.jpg

Xiaomi MIUI: kiterjesztés modern funkciókkal

A Xiaomi MIUI az Android operációs rendszer egy telefonokhoz használatos kiterjesztése a kínai Xiaomi gyártótól. A környezetet jól sikerült megjelenés jellemzi, továbbá nagyon változatos szoftvert tartalmaz.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/OnePlus-OxygenOS-10-banner.jpg

OxygenOS: okos és nagy teljesítményű bővítése a OnePlus mobiltelefonok számára

Az OxygenOS a kínai OnePlus mobiltelefon gyártók műve, mely az Android egyik legjobb grafikus felülete. Vonzó megjelenést és nagy mennyiségű funkciót kínál. Mire képes ez a rendszer és milyen újdonságokat hozott a legújabb, OxygenOS 10 verzió? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tovarni-nastaveni-mobil-nahled.jpg

Hogyan állítsuk vissza a telefonunkat gyári állapotba

A gyári beállítások visszaállítása telefonunkon megszünteti a lassú rendszer okozta problémákat, ugyanakkor megszabadulsz a nem kívánt adatoktól is. A gyári beállítások visszaállítása nagyjából 5 percet vesz igénybe. Útmutatónkban részletesen elmagyarázzuk, hogyan kell végrehajtani és mire kell vigyázni. Ha a telefont nem lehet a beállítások menün keresztül a gyári állapotba visszaállítani, akkor is elmondjuk mi a teendő.

Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ