A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Velikonoce HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-propojit-mobil-s-pc-nahled.jpg

Telefon csatlakoztatása számítógéphez (ÚTMUTATÓ)

Nem tudod, hogyan csatlakoztathatod a mobiltelefonodat a számítógépéhez, például ha fájlokat kell átvinned egyikről a másikra vagy akár mindkét irányba? Akkor cikkünk pont neked szól. Tanácsokkal látunk el azzal kapcsolatban, hogyan csatlakoztasd a számítógépedet és mobiltelefonodat. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kapacita-baterie-nahled.jpg

Mi az akkumulátorkapacitás?

A laptop, tablet vagy mobiltelefon akkumulátorának kapacitása, valamint a felhasznált alkatrészek hatékonysága és a szoftver optimalizálása határozza meg az akkumulátor üzemidejét. De miért csökken a kapacitás az idő múlásával, és mit takar pontosan a mAh értéke? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/usb-c-nahled.jpg

Egyforma csatlakozó minden készülékhez. Az USB-C 2024-re kötelező lesz minden telefonban

2024-től a mobiltelefonokon és tableteken csak USB-C csatlakozóval találkozhatunk majd, 2026-tól pedig ugyanez vonatkozik majd a laptopokra is. Mit jelent ez a felhasználók szempontjából és mit jelent az elektronikai gyártók számára? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_20.jpg

Az elegáns és könnyű Microsoft Surface Laptop Go 2

A legtöbb felhasználó mindössze egy könnyű és kényelmesen hordozható laptopra vágyik. A Microsoft berkeiből frissen kikerült Surface Laptop Go 2 pedig pontosan ebben a legjobb. Nemcsak jól néz ki, de tökéletesen működik rajta a Windows 11 operációs rendszer, beleértve az ujjlenyomat-védelmet is. Mi mindent tudhat egy mindössze 1,1 kg-os laptop? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dell-udrzitelna-elektronika.jpg

A laptopok is készülhetnek környezetbarát és fenntartható módon

A Dell az információs technológia egyik olyan óriásvállalata, amely felismerte a fenntartható fejlődés fontosságát, és aktívan törekszik arra, hogy ezt a gondolatot beépítse a termelési folyamataiba. Milyen konkrét lépéseket tesz, és pontosan hogyan támogatják a termékei bolygónk fenntarthatóságát? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/umax-vision-book-n14g-plus-levny-notebook.jpg

Olcsó, de igazán érdekes UMAX VisionBook laptopok

Az UMAX VisionBook N14G Plus és a VisionBook N15G Plus laptopok könnyű súlyuknak, hosszú akkumulátor-üzemidejüknek és összességében megbízható tulajdonságaiknak köszönhetően megfelelnek egy modern Windows 10-es eszköz paramétereinek. És meglepően alacsony áron kaphatók. Hogy mennyire? Ebből a cikkünkből most megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-rtx-3000-notebooky-nahled.jpg

A GIGABYTE gaming és professzionális laptopjai GeForce RTX 3000 kártyákkal vannak ellátva

A GIGABYTE G, AORUS és AERO laptopok a nagy teljesítményű NVIDIA GeForce RTX 3000 szériás grafikus kártyáknak és az Intel Core i7 és i9 processzoroknak köszönhetően  kompromisszumok nélküli teljesítményt nyújtanak. A kínálatból az alkalmi játékosoktól kezdve a professzionális grafikusokig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a1_22.jpg

Több mint 70 új GeForce RTX laptopot várunk

A laptopon játszók csaknem háromnegyede foglalkozik sport játékokkal. Ez növeli a nagy képernyőfrissítési gyakorisággal rendelkező eszközök népszerűségét, amelyek értékesítése az elmúlt években megduplázódott. Ehhez azonban elegendő teljesítményre van szükség, ezt kínálják az NVIDIA GeForce RTX 30 grafikus chipekkel rendelkező laptopok. A cikkből azt is megtudhatod, hogyan lehet a tiéd a 65 000 forint értékű kedvezmény. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/1_96.jpg

Intel Tiger Lake processzorok (MINDEN, AMIT TUDUNK)

Több információval rendelkezünk az Intel új processzorairól. A jól megjegyezhető Tiger Lake nevet viselik, és ők a 11. generáció első képviselői. Hogyan javította a vállalat a 10 nm-es gyártástechnológiát? És mikor várhatók az első laptopok a kínálatunkban? Cikkünkből mindent megtudhatsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/9410499f-cca9-43df-8391-65c2e534ab6c.jpg

Intel processzorhiány, notebookok és PC-k árnövekedése: Kihasználja a helyzetet az AMD?

Új notebook-ot szeretnél karácsonyra? Akkor siess, mert a piaci helyzet elég rossz! Beszerzőcsapatunk ugyan rendkívül igyekszik, de az igény mintegy 40%-kal lép túl a raktárkészleteket. Mit tegyél? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hp-envy-15-recenze-nahled.jpg

HP Envy 15-bp101nc x360 (TESZT)

A HP Envy 15 x360 A HP Envy 15 x360 egy 2 az 1-ben laptop, amely nemcsak rugalmas használatot, hanem a modern Intel Core i5-8250U processzor és a dedikált NVIDIA GeForce MX150 grafikus kártya nagy teljesítményét is kínálja. Tesztünkben alaposan kiveséztük minden részletét. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-notebooky-navod.jpg

Milyen laptopot vegyek?

Akár egy errőtől duzzadó gamer laptopot, akár egy irodai notebookot, vagy egy könnyű, hordozható gépet keresel, cikkünk segítségével megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb változatot.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/antireflexni-displej.jpg

Tükröződésmentes képernyő

Antireflexní displej je displej s povrchovou úpravou, která má zabránit odrazům okolního světla. Jak se ale liší od matného displeje, už nemusí být tak zřejmé. V tomto článku vám to vysvětlíme.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/typy-konektoru-a-adapteru-notebooku.jpg

A laptopadapterek csatlakozóinak típusai

A laptopadapter az energiaforrás és az akkumulátort is tölti. Az eredeti adaptereken kívül még utángyártottak is léteznek. Ezek kiválasztásánál döntő fontosságú a megfelelő csatlakozó kiválasztása. Milyen típusú csatlakozók vannak?  Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ