Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-merit-teplotu-graficke-karty.jpg

Videokártya hőmérséklete (ÚTMUTATÓ)

Túlmelegszik a videokártyád? Vagy netán nem is tudsz róla? A GPU hőmérsékletét nem árt figyelemmel kísérni. Cikkünkben megmutatjuk, hogyan mérheted megfelelően a videokártyád hőmérsékletét, és milyen programokat használhatsz ehhez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/taktovani-grafickych-karet-clanek-title-1.jpg

Videokártya órajele (ÚTMUTATÓ): hogyan növelhető a GPU teljesítménye?

Szeretnéd a legtöbbet kihozni új videokártyádból, hogy növeld az FPS-t a játékokban, vagy szeretnél javítani a teljesítményén? Akkor ez a cikk neked szól, mert megnézzük, hogyan is néznek ki manapság a videokártyák órajelei. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rtx-on.jpg

Mi az a ray tracing?

Cikkünk a ray tracing - valós idejű sugárkövetés - technológia bemutatására hivatott, mely nagymértékben feljavítja a modern játékok grafikai megjelenítését. Hogyan működik a ray tracing és milyen hardverre van hozzá szükség? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-3070-ti-fe-recenze-test.jpg

NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Founders Edition (ÉRTÉKELÉSEK ÉS TESZTEK)

Az AMPERE videókártyák családjának második tagja, amelyet az NVIDIA a múlt héten mutatott be nekünk - a GeForce RTX 3070 Ti videókártya. Milyen teljesítményt nyújt tehát az új GeForce RTX 3070 Ti videókártya, és milyen teljesítményjellemzőkkel büszkélkedhet? Miben különbözik az RTX 3070 és az RTX 3080 az értékelésünkben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-rtx-3070-suprim-x-8g-nahled.jpg

MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

Hatalmas méretek, Dual BIOS és a középen sárkány emblémával ellátott hűtőventilátorok, mindezek félreérthetetlen jelei annak, hogy ma az Alza.cz oldalon az MSI SUPRIM sorozatának egyik videókártyáját fogjuk megnézni. Ez a videókártya az MSI GeForce RTX 3070 SUPRIM X 8G, és ma alaposan megnézzük. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nvidia-rtx-3060-inno3d-ichill-x3-12g-recenze-test.jpg

Inno3D GeForce RTX 3060 iCHILL X3 RED 12G (RECENZIÓ ÉS TESZTEK)

Ma lejárt az NVIDIA cég új GeForce RTX 3060 grafikus kártyáinak információs embargója, így megoszthatjuk veled első tapasztalatainkat. Ezen grafikus kártyák modelljei hosszú listájának első képviselője, amelyet alaposan teszteltünk  az Alza.cz oldalon, az Inno3D GeForce RTX 3060 iCHILL X3 RED 12G grafikus kártya. És milyen eredménnyel? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a1_22.jpg

Több mint 70 új GeForce RTX laptopot várunk

A laptopon játszók csaknem háromnegyede foglalkozik sport játékokkal. Ez növeli a nagy képernyőfrissítési gyakorisággal rendelkező eszközök népszerűségét, amelyek értékesítése az elmúlt években megduplázódott. Ehhez azonban elegendő teljesítményre van szükség, ezt kínálják az NVIDIA GeForce RTX 30 grafikus chipekkel rendelkező laptopok. A cikkből azt is megtudhatod, hogyan lehet a tiéd a 65 000 forint értékű kedvezmény. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GeForce-GTX-nahled.jpg

NVIDIA GeForce GTX 1050 a 1050 Ti, a legolcsóbb Pascal alapú videokártyák

A GeForce GTX 1050 a hazai piacra októberben érkezik, rögtön két változatban, az erősebbik "Ti" jelzéssel. Ez a megkülönböztetés több éve már kizárólag a különleges modelleknek van fenntarva. Megállja vajon a helyét a Pascal család új tagja a konkurenciával szemben? Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ