Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nizky-tlak.jpg

Alacsony vérnyomás és annak hatása az életünkre

A vérnyomás életünk szerves része. Nélküle szervezetünk aligha működne úgy, ahogyan kellene. Ebben a cikkben a kevésbé problémás változatát, az alacsony vérnyomást vesszük közelebbről szemügyre, és azt, hogyan lehet a lehető legtermészetesebb módon, saját magunknak emelni. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tlakomer-navod.jpg

Magas vérnyomás – miért olyan veszélyes és hogyan lehet csökkenteni?

A magas vérnyomással nemcsak az idős és elhízott embereknek kell foglalkoznia. Ez a betegség téged is érinthet! Becslések szerint a felnőtt lakosság akár 50%-a szenved magas vérnyomásban. A magas vérnyomás az egyik ún. civilizációs betegség. Készítettünk egy átfogó áttekintést, amelyben az erre a súlyos betegségre vonatkozó legfontosabb tudnivalókat megtalálhatod. Megtudhatod, miért hívják ezt a betegséget „csendes gyilkosnak”, és mik a fő okai. Arról is tájékozódhatsz, hogyan lehet természetes módon csökkenteni a magas vérnyomást, és hogyan kell otthon helyesen vérnyomást mérni. További értékes tippeket és tanácsokat is találhatsz, amelyek mindenképpen hasznosak lesznek neked is.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Mereni-tlaku-nahled.jpg

Normális vérnyomás: ideális értékek és azok fenntartásának módja

Nem tudod pontosan, mi tekinthető normális vérnyomásnak, és mely értékek jelenthetnek már kockázatot? Cikkünkből megtudhatod, pontosan miről árulkodik a vérnyomás, hogyan kell mérni, hogy helyes értékeket kapjunk, mely számokat tekintjük ideálisnak és hogyan lehet az optimális vérnyomást fenntartani idős korig.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/chytre-zdravi-nahled.jpg

Hogyan figyeljünk egészségünkre okos eszközökkel

Az egészséges életmód a fizikai és mentális egészség alapja. De hogyan tartható ez hosszú ideg? Ebben segítenek a különböző okos eszközök. Már a kezdetektől motiválnak és támogatnak, rögzítik az összes fontos értéket és hosszú távú áttekintést nyújtanak arról, hogy milyen jól csinálod. Milyen okos eszközöket használj az egészséged megőrzéséhez? Útmutatónkból kiderül. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ