A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/wowme-kids-4g-nahled.jpg

WowME Kids 4G – Használati útmutató

Ha bizonytalan vagy az első lépések megtételében az új WowME Kids 4G okosóráddal, útmutatónk a segítségedre lesz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_93.jpg

Samsung Galaxy Watch 6 – HIVATALOS BEMUTATÓ

A Samsung Galaxy Unpacked esemény július 26-án, helyi idő szerint 13:00-kor került megrendezésre, és számos termékújdonságot hozott magával. Például a Galaxy Watch 6 okosóra új generációját. Több változat közül lehet majd választani, vagy a Samsung az egy modellből álló útvonalat választotta? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-safe-nahled.jpg

WowME Kids 4G Safe+ - használati útmutató

A WowME Kids 4G Safe+ egy funkciókban gazdag okosóra, amelyet inkább gyerekeknek és fiatalabb felhasználóknak terveztek. Hogyan használhatom és hogyan tudom beüzemelni? Útmutatónk ebben lesz a segítségedre. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-se-2-generace-2022.jpg

Apple Watch SE 2022 (BEMUTATÓ) – Minimális ár, maximális felszereltség

A várakozásoknak megfelelően az új Apple Watch SE elsősorban a rendkívül kedvező ár/teljesítmény arányával nyűgöz le, ebből adódóan jó esélye van rá, hogy a legnépszerűbb okosórává váljon a piacon...

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-series-8-chytre-hodinky-2022.jpg

Apple Watch Series 8 (BEMUTATÓ) – minden felhasználó valóra vált álma

A népszerű Apple Watch sorozat új zászlóshajó változata már ott figyel a boltok polcain. Olvasd el cikkünket, ha kíváncsi vagy, milyen újításokat hoz magával...

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-ultra-recenze-2022.jpg

Apple Watch Ultra (BEMUTATÓ) - Nagy outdoor meglepetés

Ez az első Apple Watch, amelyet a legszélsőségesebb körülmények közé is magaddal vihetsz. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit tudnod kell...

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_16.jpg

Végre megérkezett a fenséges Huawei Watch GT 3 Pro

A Huawei Watch GT 3 Pro a rendkívül népszerű GT 3 sorozat luxusváltozataként robbant be a piacra. Az óra elsősorban a minőségi anyagfelhasználással büszkélkedhet - a 46 mm-es változat titánium testtel és zafírüveggel, a 43 mm-es változat pedig kerámia testtel és szintén tartós zafírüveggel készült. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-series-7-mini.jpg

Apple Watch Series 7 (ÚJDONSÁG) – nagyobb kijelző, ellenállóbb szerkezet és még gyorsabb töltés

Mit hoz a legendás Apple Watch legújabb generációja? Nagyobb kijelző, ellenállóbb konstrukció és új funkciók. Olvass tovább, hogy megtudj mindent, amit az Apple Watch 7-ről tudnod kell.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-chytre-hodinky-small.jpg

A legjobb okosórák 2022 (FRISSÍTETT)

Készítettünk egy áttekintést a jelenleg elérhető legjobb okosórákról. Téged is érdekel valamelyik?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mini.jpg

Huawei Watch GT 3 (BEMUTATÓ) - a fitness órák visszatértek egyenesen Ázsiából

A méltán népszerű Huawei Watch GT 3 fitness óra harmadik generációja érdekes alternatívaként jelent meg a zászlóshajó modellek mellett, mivel az eddiginél fejlettebb sportfunkciókat, jobb navigációt és többszörös akkumulátor-üzemidőt kínál. Cikkünkből mindent megtudhatsz a Huawei Watch GT 3 okosóráról, ami csak érdekelhet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-epix-MINI.jpg

Garmin Epix (BEMUTATÓ) – Professzionális sportóra AMOLED kijelzővel

A legjobb sportfunkciók, lenyűgöző AMOLED-kijelző és 16 napos akkumulátor-üzemidő. A Garmin Epix úgy tűnik, hogy mindent tud, amit egy sportimádó csak kívánhat.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/velikost-chytrych-hodinek-titul.jpg

Milyen okosórát vegyek méret alapján?

Gyakran elhangzik nálad a kérdés, hogy mégis milyen okosórát vegyek? De nem tudod, hogyan válaszd ki a számodra megfelelő méretet? A következő cikkben az óra méretezésének alapfogalmait vesszük szemügyre, és adunk néhány tippet arról is, hogy milyen okosórát érdemes venni.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazfit-gtr-3-pro-mini.jpg

Amazfit GTR 3 és GTR 3 Pro (PREVIEW) - Stílusos társ minden alkalomra

Kivételes design, szuverén felszereltség és vonzó ár/teljesítmény arány. Mindezt az Amazfit GTR 3 és Amazfit GTR 3 Pro okosóra páros képviseli, amelyek megpróbálják megismételni népszerű elődeik sikerét.... Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/porovnani-apple-watch.jpg

Apple Watch összehasonlítás (2021)

Milyen különbségek vannak az Apple Watch egyes generációi között, és vajon melyik modell a megfelelő a te számodra? Erre ad választ átfogó összehasonlításunk, amely minden lényeges információt összefoglal az egyes sorozatokról...

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazfit-gts-3-chytre-hodinky.jpg

Amazfit GTS 3 (PREVIEW) - négyszögletes szépfiú már harmadik alkalommal

A népszerű GTS sorozat harmadik generációja az ellenállhatatlan formatervezés, a kiváló felszereltség és a kiváló ár/teljesítmény arány már jól bevált kombinációját használja. Ez lesz netán az új kasszasiker az 60 000 forint alatti kategóriában? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-7-predobjednavky.jpg

Apple Watch 7: még nagyobb kijelző

Větší displej. Odolnější konstrukce. Rychlejší nabíjení. A vyspělé funkce jako aplikace Saturace kyslíkem* nebo EKG. Pozdrav svoje zdravější já. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fitbit-versa-3-recenze-mini.jpg

Fitbit Versa 3 (ÉRTÉKELÉS) – zászlóshajó modell kompromisszumokkal

A népszerű Fitbit okosórák harmadik generációja mindent magával hoz, amiről az átlag felhasználó álmodhat. Ez alól az elfogadható ár sem kivétel, amely minden bizonnyal számos felhasználót fog lenyűgözni. De vajon hogyan teljesítettek a teszten és miben nyúlt mellé a gyártó? Mai értékelésünkben többek között erről is szó lesz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-watch4-mini_1.jpg

Samsung Galaxy Watch4 Classic (REVIEW) - a legjobb óra Androidhoz?

A Samsung legújabb generációs okosórái új operációs rendszert, érintésmentes fizetést és kedvezőbb árcédulát hoznak. Vajon ez lesz az új bestseller, vagy a Samsung ezúttal netán mellényúlt? Tekintsd meg a válaszokat értékelésünkben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytre hodinky a telefonovani.jpg

Telefonálásra is képes okosóra

Az okosórák nem csak a mozgási aktivitás nyomon követésére vagy a telefonról érkező értesítések megjelenítésére szolgálnak, hanem telefonhívások fogadására is használhatók. Hogyan telefonálhatok az okosórámról? Melyek azok az órák, amelyek csak kihangosítanak, és melyek azok, amelyek telefon nélkül is elboldogulnak? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a következő cikkből. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/APP.jpg

Az okosórákhoz való legjobb sportalkalmazások áttekintése

A sportórák és egyes okosórák részletes áttekintést nyújtanak sporttevékenységeidről és elért eredményeidről. A legtöbb modell közvetlen, csuklóról mérő szívritmus érzékelővel van ellátva, de találkozhatunk mellkas pánttal kompatibilis modellekkel is. Egy minőségi mobilalkalmazással aztán kiértékelheted a mért adatokat, amelyek ideális esetben feltöltődnek a webnaplódba. Melyek a legjobbak?  Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ