A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AP+ nový vizuál Velikonoce HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/porovnani-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

Telefonok összehasonlítása. Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A piacon kapható mobiltelefonok kínálata valóban nagyon változatos, és ha új mobiltelefont szeretnénk választani, a mobiltelefonok összehasonlítása, pontosabban azok paramétereinek összehasonlítása segíthet a választásban. Emellett jól jöhetnek a különböző kategóriák legjobb mobiltelefonjairól szóló naprakész ismertetők is. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-8-nahled.jpg

Google Pixel 8 Pro (TESZT): egy nagyszerű, ámde kiszámítható utódja a Pixel sorozatnak

Az új, felturbózott Google Pixel 8 okostelefonok továbbfejlesztett kamerát és új kijelzőt hoznak magukkal. A páros tagjai közül a magasabb szintűt, a Google Pixel 8 Pro-t vettük közelebbről szemügyre áttekintésünkben. Mi mindent tud a legújabb modell és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/50-let-od-prvniho-mobilniho-hovoru-nahled.jpg

A mobiltelefonálás története: 50 év telt el az első mobiltelefonhívás óta

A mobiltelefonok több fejlődési fázison mentek keresztül. Eredeti céljuk az volt, hogy szinte bármilyen helyről telefonon keresztül, telefonkábel nélkül lehessen kapcsolatot létesíteni. Az első ilyen hívás óta 50 hosszú év telt el. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone.jpg

ASUS ROG Phone 6 (TESZT): nagyszerű gamer telefon, de nem való mindenkinek

Az ASUS ROG Phone sorozat már évek óta a minőségi gamer telefonok listájának élén áll. A termékcsalád legújabb tagja a hatodik modell, az ASUS ROG Phone 6. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip4-z-fold4-nahled.jpg

A legújabb hajlítható telefonok: a csúcsteljesítményű Samsung Galaxy Z Flip4 és Z Fold4

A Samsung a nyáron bemutatta a hajlítható telefonjainak legújabb generációját, melyek a Galaxy Z Flip4 5G és Galaxy Z Fold4 5G nevet viselik. Mi mindenben különböznek az elődjeiktől? Cikkünkből megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip3-recenze-nahled_1.jpg

Samsung Galaxy Z Flip3 5G (TESZT): hajlítható telefon, tisztességes felszereltséggel

Ha tetszenek a hajlítható mobiltelefonok, de a magas árak eddig eltántorítottak a vásárlásól, akkor most jól figyelj! A Samsung bemutatta a Galaxy Z Flip3 5G-t, mely meglehetősen szimpatikus árcédulát kapott. Kíváncsi vagy, mit kapsz a pénzedért, és mik a tapasztalataink hosszabb távú használat során? Cikkünkből minden kérdésedre választ kapsz. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil és sport: Hogyan használhatjuk a telefont futáshoz, kerékpározáshoz és egyéb tevékenységekhez?

A mobiltelefonok segítségével könnyedén mérheted a sportteljesítményedet, amelyet aztán ezek a készülék intuitív formában tárnak eléd. A legpraktikusabb sportalkalmazások pedig jobb eredmények elérésére motiválhatnak. Hogyan segíthetik a mobiltelefonok a sportolásodat?  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-hlavni-nahled.jpg

OnePlus Nord (RECENZIÓ): Erőteljes, elegáns, az 5G-vel lekörözi a középkategóriát

A OnePlus Nord a népszerű kínai gyártó egyik legújabb okostelefonja. A OnePlus maga alig győzte dicsérni, ezért nem csoda, hogy tüzetesebben szemügyre vettük. Tényleg megérdemli a OnePlus Nord a felhajtást, vagy csak egy nagyszerű marketingfogással állunk szemben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-praskly-displej-nahled.jpg

Hogyan ragasszuk fel az üveg - és védőfóliát a mobilunkra?

A védőfóliák a telefonok, okosórák és táblagépek védelmének szükséges részei. De hogy hogyan rögzítsük a fóliát helyesen - buborékok és por nélkül? Megmutatjuk a folyamatot és adunk pár tippet, hogyan egyszerűsítsd le a folyamatot. Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ