A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-male-mobily.jpg

A legjobb mini telefonok 2024-ben (AKTUALIZÁLVA)

Bár a trendet még mindig leginkább a nagy kijelzős telefonok képviselik, érthető, hogy nem mindenkinek ideálisak. Ha kíváncsi vagy, milyen előnyöket nyújtanak a kis méretű okostelefonok, és milyen típusaik léteznek, akkor ne hagyd ki cikkünket. Összeállításunk mini okostelefonok széles választékát kínálja többféle méretben és árkategóriában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-5-telefonu-pomer-cena-vykon-nahled.jpg

5 nagyszerű ár-érték arányú telefon

Közelebbről is megnéztük az öt legjobb ár/teljesítmény arányú mobiltelefont. Válogatásunk az árra, a gyártóra és a funkciókra fókuszál. Az azonban biztos, hogy mind az öt olyan fergeteges mobil, amelyek bizonyos szempontból még a zászlóshajókkal is vetekednek. Csupán az árcédula az, ami helyenként meglepő lehet. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g23-nahled.jpg

Motorola Moto G23 (BEMUTATÓ): nagyobb teljesítmény és kétszer gyorsabb töltés

A Motorola Moto G23 nincs könnyű helyzetben. A fergeteges Moto G22 után eljött az ideje, hogy még magasabbra tegye a lécet. Hogy áll a dolog? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m5-m5s-nahled.jpg

POCO M5 és POCO M5s (BEMUTATÓ): Sokoldalú készülékek, kedvező árcédulával

Megérkeztek a népszerű POCO márka új, alsó kategóriás telefonjai. A POCO M5 és M5s az árához képest nagyszerű specifikációkat kínál, például akár négyes kamerarendszert és 5000 mAh-s akkumulátort. Milyen egyéb specifikációkkal büszkélkedhetnek az új POCO készülékek, mennyibe kerülnek, és mikor lesznek itthon is elérhetőek?

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a-2023-nahled.jpg

Samsung Galaxy A 2022 (ÖSSZEHASONLÍTÁS): a középkategóriás okostelefonok áttekintése

A Samsung Galaxy A mobiltelefonok erős, stílusos és jól felszerelt modellek, bár nem zászlóshajók. A 2022-es évben ide sorolhatjuk például a Galaxy A53, A33 és egyéb modelleket. Mi mindent kínál a Galaxy A sorozat és annak képviselői? Összehasonlító cikkünből megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-11-recenze.jpg

Xiaomi Redmi Note 11 (BEMUTATÓ): praktikus és sokoldalú okostelefon

Megérkezett a várva várt Xiaomi Redmi Note 11, mi pedig teszt alá vetettük. Alaposan megvizsgáltuk a teljesítményét, a kijelzőjét és a kamera minőségét. Bemutatónkból megtudhatod, pontosan mire is képes az új Redmi okostelefon. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gsm-2g-site-nahled.jpg

A GSM hálózat a maga idejében forradalmi újítás volt, és még ma is használatban van

A GSM távközlési szabvány a maga idejében forradalmi volt. 2010 körül a piac mintegy 90%-a használta, és szinte minden eszköz képes volt telefonálni vagy internetezni rajta keresztül. A második generációs (2G) hálózat óta azonban hosszú utat tettünk meg. Miért működik még mindig a GSM-szabvány, és mi lesz vele a jövőben? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-9-pro-preview-nahled.jpg

Realme 9 telefonok (BEMUTATÓ): egy jónak ígérkező, izgalmas trió

A Realme a leggyorsabban növekvő márka az okostelefonok piacán. Nem is csoda, hiszen telefonjaik a csúcskategóriába tartoznak a nagy teljesítmény és a nagyszerű funkciók tekintetében, mindemellett szimpatikus az árcédulájuk is. Az új Realme 9-es széria megjelenése is pontosan erről ad tanúbizonyságot.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odblokovat-telefon-nahled.jpg

Hogyan oldjuk fel a telefont (ÚTMUTATÓ)

A blokkolt telefon olyan helyzet, amely biztosan nem tesz boldoggá. Másrészt, nem megoldhatatlan a probléma - és nem kell a telefont szervizbe vinned. Mik a legjobb eljárások a telefon kioldásához? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rada-realme-7-nahled.jpg

A móka kedvéért készült: a Realme 7 széria remek játékteljesítménnyel, óriási akkumulátorral és nagyszerű kamerákkal nyűgöz le

A Realme 7 okostelefon sorozat - a Realme 7, Realme 7i, Realme 7 5G és Realme 7 Pro - hihetetlenül meg tud lepni. Nagyon kedvező áron kínál olyan hardver felszerelést, amely általában a sokkal drágább modellekre jellemző. Milyen telefonok ezek és miben különböznek egymástól? Részletek itt »
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ