VIP LENOVO boost VIP LENOVO boost

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/OLED-vs-QLED-televizory.jpg

Mi a különbség az OLED és a QLED között?

QLED vs OLED - egyre több felhasználó érdeklődik a QLED TV és az OLED TV technológiák közi különbségek iránt. Készítettünk tehát egy összehasonlítást arról, hogy a két típusú televízió mi mindenben különbözik egymástól és ezek a különbségek hogyan mutatkoznak meg a gyakorlatban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-oled-displej.jpg

Mi az OLED kijelző és hogyan működik?

Az OLED kijelző úgynevezett szerves diódákat használ. A technológia elnevezése is innen ered, az Organic Light-Emitting Diode (szerves fénykibocsátó dióda) rövidítése. Fejlettebb és sok szempontból jobb technológia, mint a hagyományos LCD és LED kijelzők, de számos tekintetben különbözik tőlük, és hátrányai is vannak. Az OLED kijelzők televíziókban, mobiltelefonokban és egyéb készülékekben is megtalálhatók. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/panasonic-tvHX900E-nahled.jpg

Kiváló technológiákkal felszerelt új Panasonic televíziók

A Panasonic televíziók új sorozata továbbra is arra törekszik, hogy a minél közelebbi moziszerű élményt nyújtson, és hogy a néző olyan képminőséget élvezhessen, amilyet a filmkészítők megálmodtak. Az új televíziók e cél elérése érdekében sok érdekes technológiát vesznek igénybe. Nézzük, mit kínálnak! Részletek itt »
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ