Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/oneplus-open-thumbnail.jpg

A OnePlus Open dizájnja szép, és bizonyos szempontból még jobb is, mint a versenytársai

A OnePlus Open a népszerű kínai gyártó első hajlítható telefonja. Úgy hajlik, akárcsak egy könyv, így közvetlen versenytársainak a Samsung Galaxy Z Fold5 és a Google Pixel Fold tekinthető. Mivel próbálja megkülönböztetni magát a többiektől? Cikkünkből megtudhatod. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip-5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet

A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oppo-find-n2-flip-nahled.jpg

Oppo Find N2 Flip (BEMUTATÓ): erős versenyző a hajlítható telefonok kategóriájában

A hajlítható telefonok még mindig nem árasztották el nagy számban a piacot. Az Oppo a túlméretezett Find N2 mellé a Flip, összehajtható modellt is odatette. Milyen lett és miben különbözik a rivális Samsung készülékétől? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-io-2023-uvod-2.jpg

Google I/O 2023: Android 14, Pixel 7a és a hajlítható Pixel Fold

A Google-rajongók számára kötelező esemény, mások számára nagyon érdekes látványosság. Ilyen volt a Google I/O 2023. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-fold-nahled.jpg

Google Pixel Fold (BEMUTATÓ): milyen a gyártó első hajlítható telefonja?

Az amerikai Google is beszáll a hajlítható mobiltelefonok képzeletbeli versenyébe. A Google I/O konferencián 2023. május 10-én mutatta be az új Google Pixel Foldot. Hogy néz ki a telefon, és mivel igyekszik megkülönböztetni magát a konkurenciától? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip4-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip4 (TESZT): milyen egy elfogadható árú hajlítható telefon?

Bemutatónkban górcső alá vettük az új Samsung Galaxy Z Flip4-et. A híres hajlítható készülék már negyedszerre jelent meg a magasabb kategóriás Fold modell mellett, és nemcsak a meggyőző paraméterekkel, de a barátságos árcédulájával is magához vonzza a vásárlókat. Hogyan teljesít a hajlítható Galaxy Z Flip4? Mi mindent kínál az idei modell? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold-3-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold3 (PREVIEW): az első okostelefon kijelző alatti kamerával

A már a harmadik idei modell a Samsung Galaxy Z Fold3 összehajtható telefonok sorozatából rengeteg újdonságot, sőt számos elsőt is hoz magával. Most először találkozhatunk kijelző alatti kamerával vagy tollal egy hajlékony kijelzőn. A telefon a hagyományokhoz híven a teljesítmény tekintetében sem marad el. Mit kínál az új Fold? 

Részletek itt »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ