Shop roku Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alzapower-rage-r2-recenze-test.jpg

AlzaPower Rage R2 (TESZT) – Az ár-érték arány győztese?

Vezeték nélküli hangszórót keresel tizenéves gyermeked számára és nem akarsz azon aggódni, hogy mi lesz, ha összetöri vagy elveszíti? Olvasd el AlzaPower Rage R2 hangszóró tesztünket, amely kiválóan teljesít ár-érték arány szempontból. Teszteltük a hangzását, a vízállóságát, a frekvenciatartományát, a működési idejét és a kidolgozottság minőségét is. Részletek itt »

Dinamikus hangtartomány

A zenében a dinamikus tartomány jelzi az adott zenei összetétel szélsőséges hangerejének arányát, a leghalkabbtól a leghangosabbig. Példának okáért, amikor zene, amelyet hallgatsz, bizonyos szakaszokban meglepően intenzívnek hat, akkor valószínűleg magas dinamikai tartománnyal rendelkezik. Részletek itt »

A hangszórók érzékenysége: SPL [dB/W/m]

Az érzékenységi paraméter megmutatja, hogy 1 méteres távolságban, 1 W teljesítménnyel mekkora hangerőt (hangnyomást) képes a hangszóró decibelben elérni.

Részletek itt »

Hangnyomás (akusztikai teljesítmény)

A hangnyomás az egy hangforrásból (pl. hangszóróból) kiadott hang energiájának (hangerejének) mértéke. Leggyakrabban dB jelzi. Annak érdekében, hogy megtudd, mekkora hangerőt vagy képes kipréselni bizonyos hangszórókból, ellenőrizheted az érzékenységi paramétereket (SPL [dB / W / m]).

Részletek itt »

A hangszórók (hangsugárzók) sávszélessége

A hangszórók sávszélessége azt jelzi, hogy hány részre (filter) oszlik az erősítő hangváltója, mielőtt a jel elérné a különálló hangszórót (átalakítót). A sávok száma azonban nem szükségszerűen egyedik meg a hangszórók számával (például, a kétutas rendszerek gyakran három hangszóróból állnak). Általánosságban elmondható, hogy a háromsávos hangszóró-rendszerek nem feltétlenül jobbak a kétutasoknál, és ez gyakran fordítva is igaz. Részletek itt »

Maximálisan leadott hangteljesítmény (RMS)

A maximálisan leadott hangteljesítményt leggyakrabban olyan rövidítések jelzik, mint az RMS, és az AES, vagy a névleges teljesítmény kifejezés. Ez a maximális bemeneti teljesítmény, amelyet a hangszóró hosszú időn keresztül, károsodás nélkül képes leadni. Általában nem számít, ha az erősítőd RMS értéke magasabb, mint a hangszóród maximálisan leadott hangteljesítménye. A tápfeszültség tartalék viszont hasznos lehet a dinamikus csúcsok lefedésekor. A hangszóró torzítása azonban azt jelezheti, hogy lejjebb kellene venned a hangerőt. Részletek itt »
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ