Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/IP_epilátor_ETA.jpg

Indítsd a nyarat sima bőrrel az ETA IPL szőrtelenítőnek köszönhetően (BEMUTATÓ)

Tartósan sima bőrre vágysz a nyáron, a szőrtelenítés fáradalmai nélkül? A hagyományos borotválkozásnál fennáll a vágások kockázata, a bőr irritálódhat, és nemkívánatos szőrbenövések keletkezhetnek. Ráadásul így nagyon gyakran kell szőrteleníteni, nem beszélve az új borotvák beszerzésének költségeiről. A hagyományos epilátorral, amely gyökerestől eltávolítja a szőrszálakat, nem kell minden nap szőrteleníteni, azonban maga az eljárás nem teljesen fájdalommentes. Ugyanez vonatkozik a különböző gyantákkal és krémekkel történő szőrtelenítésre is. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uvodni obr.jpg

Hogyan használjuk az IPL szőrtelenítőt?

Állandóan hátráltat az örökös szőrtelenítés vagy borotválkozás, és szívesen megszabadulnál a szőrszálaktól egyszer, s mindenkorra? Próbáld ki az IPL szőrtelenítőt. Hogy meg tudnánk-e mutatni, milyen elven működik, kinek lehet megfelelő és hogy kinek nem? Persze! Még az otthoni IPL szőrtelenítés folyamatának megértésében is segítünk, és felvilágosítunk arról, alkalmas-e várandósság esetén az IPL szőrtelenítés.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Jaknaepilaci.jpg

What is Epilation?

To achieve perfectly smooth and hairless skin for up , funkciók és kiegészítők alapján válasszon megfelelő epilátort. Megmagyarázza az egyes epiláló módszerek közötti különbségeket és a to several weeks, choose a suitable epilator. These devices quickly and comfortably remove unwanted hairs, and your skin will remain smooth longer than shaving with a classic razor blade. The epilator can remove hairs from all areas directly from the root. You can choose between classic epilators, epilators designed for certain areas, IPL laser epilators and epilation springs.

Read more »
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info